AMANIDES!!
Re: AMANIDES!!
Helia ha escrit:No sé a vosaltres, però a mi amb aquesta calor només em ve de gust menjar amanides fresques... Què us sembla si fem un recopilatori de les nostres "amanides estrella"?
Començo! La vaig veure un dia a Cuines, i vaig fer alguna modificació. Així queda!
AMANIDA DE TÀRTAR DE TONYINA
- 200 g de llom de tonyina
- 4 cullerades de salsa de soja
- 1/2 cullerada de mostassa antiga
- cibulet, pebre negre
- enciams
- sal i oli d'oliva
Agafem el llom de tonyina (jo el congelo i el descongelo, pel tema de l'anisakis), i el tallem en dauets. Els posem en un bol, juntament amb la soja, la mostassa, el cibulet i el pebre, i ho deixem macerar un estona (1 hora o 2).
Es munta el plat amb diverses varietats d'enciam (i/o canonges, rúcula, etc...), i hi afegim els daus de tonyina per sobre.
S'hi afegeix un raig d'oli i sal, i ja està a punt!
Nota/Variant: Jo en lloc de salsa de soja vaig fer servir vinagre de mòdena, i queda la mar de bo!!
Uaaau!!! he entrat a fer un cop d'ull a les amanides perquè m'encanten i a la primera ja m'ha vingut unes ganes de provar-la que em moro!!! prenc nota, oh i tant que prenc nota!! ha de ser boníssima!!
Ja us diré el què!
Moltíssimes gràcies!!
Re: AMANIDES!!
Una amanida molt senzilla que vaig fer ahir amb el que tenia per la nevera...
- espinacs frescs
- xampinyons (dels marrons)
- blat de moro
- tomàquet kumato
- olives tallades en rodanxes
- parmesà ratllat
Boníssima! i el parmesà li dona un toc genial!
- espinacs frescs
- xampinyons (dels marrons)
- blat de moro
- tomàquet kumato
- olives tallades en rodanxes
- parmesà ratllat
Boníssima! i el parmesà li dona un toc genial!
Re: AMANIDES!!
A mi ara em venen de cara amanides de pasta... Nyammm!!!!
Per demà en tinc que preparar una que tenim convidats.... però no se quina salseta posar-hi... alguna recomenació.
Volia posar aspirals de pasta, segurament, feta, cherrys, tonyina, cosetes així....
A la nostra nevera sempre tenim a casa tomàquets de Montserrat i mozzarela fresca, amb un raig d'oli, orenga i sal gorda! bonísssssim! típica però sempre bona!
Per demà en tinc que preparar una que tenim convidats.... però no se quina salseta posar-hi... alguna recomenació.
Volia posar aspirals de pasta, segurament, feta, cherrys, tonyina, cosetes així....
A la nostra nevera sempre tenim a casa tomàquets de Montserrat i mozzarela fresca, amb un raig d'oli, orenga i sal gorda! bonísssssim! típica però sempre bona!
Re: AMANIDES!!
Quantes idees! a mi amb aquesta calor només em venen de gust coses fresquetes
- Lesmansdelapètal
- :: conillet
- Entrades: 365
- Membre des de: dt. oct. 04, 2011 1:09 pm
Re: AMANIDES!!
Us poso la que he fet avui:
Amanida inventada d'arròs:
Arròs bullit fred,
Pinya en almívar,
Nous,
Pipes,
Gambes,
Salmó fumat.
A casa els ha encantat.
Amanida inventada d'arròs:
Arròs bullit fred,
Pinya en almívar,
Nous,
Pipes,
Gambes,
Salmó fumat.
A casa els ha encantat.
Re: AMANIDES!!
Jo una amanida que faig molt aquests dies per sopar és:
Tomàquet per amanir
Tonyina
Olives
Formatge fresc
I amanit amb oli i vinagre de mòdena.
A mi m'encanta!
Tomàquet per amanir
Tonyina
Olives
Formatge fresc
I amanit amb oli i vinagre de mòdena.
A mi m'encanta!
Re: AMANIDES!!
Mmmm nb- 30 aquesta a mi m'encanta!! I si es per dinar i afegeixo cigrons o llenties... I llestos un dinar fresquet i bo!!
Re: AMANIDES!!
A mi amb llegums també m'agrada però des de q estic embarassada q em fan gasos i no puc..
Re: AMANIDES!!
A nosaltres una de les amanides que ens agrada més és: Cigrons, tomàquet, pebrot vermell, ceba tendra, olives negres i formatge tipus feta o d'aquests amb herbes, tot amanit amb oli d'oliva. A vegades en comptes de cigrons posem llenties o mongetes del ganxet i afegim bacallà esqueixat, tipus empedrat.
També fem d'espinacs frescos, enciam, tomàquet, pastanaga, un mango ben maduret, panses i formatge de cabra, amb oli d'oliva i vinagre de mòdena.
També fem d'espinacs frescos, enciam, tomàquet, pastanaga, un mango ben maduret, panses i formatge de cabra, amb oli d'oliva i vinagre de mòdena.
Re: AMANIDES!!
Ara he vist que algunes hi poseu salmó fumat mmm.... que bó!! Per amanides el que va molt bé és un de la Royal, no tallat a filets sinó tot el llom enter. Nosaltres el tallem a dauets i queda molt bo!!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |