Fem una amanida de pasta ideal per l'estiu
Fem una amanida de pasta ideal per l'estiu
L'amanida de pasta és una excel·lent opció per als nens, ja que combina els nutrients essencials de les verdures fresques amb l'energia i la sacietat que proporciona la pasta, ajudant-los a mantenir-se actius i satisfets durant el dia
Ingredients:
250 grams de pasta, de qualsevol mena (macarrons, llacets o espirals).
1/2 tassa de tomaques cherry, tallats per la meitat
1/2 tassa de cogombre, tallat en daus
1/2 tassa de pebrot vermell, tallat en daus
1/4 de tassa de ceba vermella, picada finament
1/4 de tassa d'olives negres, sense os i tallades en rodanxes
1/4 de tassa de formatge feta esmicolat
2 cullerades d'alfàbrega fresca picada (opcional)
Per a amanir:
1/4 de tassa d'oli d'oliva extra verge
2 cullerades de vinagre de vi negre
1 cullerada de mostassa Dijon
1 gra d'all, picat finament
Sal i pebre al gust
Preparació:
Cuina la pasta segons les instruccions del paquet. Assegura't que estigui "al dente". Escorre-la i esbandeix-la amb aigua freda per a detenir la cocció.
En un bol gran, combina la pasta cuita, els tomàquets cherry, el cogombre, el pebrot vermell, la ceba vermella, les olives i el formatge feta. Si desitges agregar alfàbrega fresca, també pots afegir-la en aquest punt.
En un flascó petit amb tapa, agrega l'oli d'oliva, el vinagre de vi negre, la mostassa Dijon, l'all picat, la sal i el pebre. Tanca bé el flascó i agita'l vigorosament per a emulsionar l'amaniment.
Aboca l'amaniment per sobre l'amanida de pasta i mescla bé per a assegurar-te que tots els ingredients estiguin coberts.
Deixa reposar l'amanida en el refrigerador durant almenys 30 minuts abans de servir, perquè els sabors es barregin.
Serveix l'amanida de pasta freda com a plat principal o com a acompanyament.
Eva Remolina | AMIC
Ingredients:
250 grams de pasta, de qualsevol mena (macarrons, llacets o espirals).
1/2 tassa de tomaques cherry, tallats per la meitat
1/2 tassa de cogombre, tallat en daus
1/2 tassa de pebrot vermell, tallat en daus
1/4 de tassa de ceba vermella, picada finament
1/4 de tassa d'olives negres, sense os i tallades en rodanxes
1/4 de tassa de formatge feta esmicolat
2 cullerades d'alfàbrega fresca picada (opcional)
Per a amanir:
1/4 de tassa d'oli d'oliva extra verge
2 cullerades de vinagre de vi negre
1 cullerada de mostassa Dijon
1 gra d'all, picat finament
Sal i pebre al gust
Preparació:
Cuina la pasta segons les instruccions del paquet. Assegura't que estigui "al dente". Escorre-la i esbandeix-la amb aigua freda per a detenir la cocció.
En un bol gran, combina la pasta cuita, els tomàquets cherry, el cogombre, el pebrot vermell, la ceba vermella, les olives i el formatge feta. Si desitges agregar alfàbrega fresca, també pots afegir-la en aquest punt.
En un flascó petit amb tapa, agrega l'oli d'oliva, el vinagre de vi negre, la mostassa Dijon, l'all picat, la sal i el pebre. Tanca bé el flascó i agita'l vigorosament per a emulsionar l'amaniment.
Aboca l'amaniment per sobre l'amanida de pasta i mescla bé per a assegurar-te que tots els ingredients estiguin coberts.
Deixa reposar l'amanida en el refrigerador durant almenys 30 minuts abans de servir, perquè els sabors es barregin.
Serveix l'amanida de pasta freda com a plat principal o com a acompanyament.
Eva Remolina | AMIC
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |