PIZZA!!!!
PIZZA!!!!
hola noies!
he estat mirant i no m’ha semblat veure un post sobre pizzes i amb lo cracks que sou algunes cuinant segur que moltes us feu la vostra pròpia massa de pizza casolana, no?????
doncs us proposo que les compartim i així les anem provant totes, mmm! que hi ha mil maneres de fer massa de pizza: amb ou, amb llet, amb vi blanc....
jo no faig sempre la mateixa recepta, encara estic fent proves fins que trobi la recepta perfecta! però de moment les que més ens agraden són les que porten semolina (sèmola de blat dur) tot i que quan no en tinc a casa, la recepta de pizza que venia amb la panificadora queda molt resultona! us les poso totes, a veure què us semblen!
he estat mirant i no m’ha semblat veure un post sobre pizzes i amb lo cracks que sou algunes cuinant segur que moltes us feu la vostra pròpia massa de pizza casolana, no?????
doncs us proposo que les compartim i així les anem provant totes, mmm! que hi ha mil maneres de fer massa de pizza: amb ou, amb llet, amb vi blanc....
jo no faig sempre la mateixa recepta, encara estic fent proves fins que trobi la recepta perfecta! però de moment les que més ens agraden són les que porten semolina (sèmola de blat dur) tot i que quan no en tinc a casa, la recepta de pizza que venia amb la panificadora queda molt resultona! us les poso totes, a veure què us semblen!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: PIZZA!!!!
MASSA DE PIZZA DE SÈMOLA DE BLAT DUR I CERVESA
- 200 gr. cervesa
- 50 gr. oli d’oliva
- 1 culleradeta de sal
- 300 gr. de farina de blat
- 100 gr. sèmola de blat dur
- 8 gr. de llevat fresc
MASSA DE FARINA I SÈMOLA DE BLAT DUR
- 250 ml d’aigua
- 1,5 culleradetes de sal
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva
- 200 gr. de sèmola de blat dur
- 280 gr. de farina de blat
- 9 gr. llevat fresc
MASSA DE PIZZA (RECEPTA PANIFICADORA)
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva
- 240 ml d’aigua
- 1,5 culleradetes de sal
- 480 gr. de farina
- 9 gr. llevat fresc
- 200 gr. cervesa
- 50 gr. oli d’oliva
- 1 culleradeta de sal
- 300 gr. de farina de blat
- 100 gr. sèmola de blat dur
- 8 gr. de llevat fresc
MASSA DE FARINA I SÈMOLA DE BLAT DUR
- 250 ml d’aigua
- 1,5 culleradetes de sal
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva
- 200 gr. de sèmola de blat dur
- 280 gr. de farina de blat
- 9 gr. llevat fresc
MASSA DE PIZZA (RECEPTA PANIFICADORA)
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva
- 240 ml d’aigua
- 1,5 culleradetes de sal
- 480 gr. de farina
- 9 gr. llevat fresc
ametista l’ha editat per darrera vegada el dia: dt. jul. 05, 2011 6:13 pm, en total s’ha editat 2 vegades.
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: PIZZA!!!!
i què us sembla si també compartim idees de farciments?
- salsa de tomàquet, formatge, ceps i panceta curada
- salsa de tomàquet, formatge, ceba, pernil dolç, camembert
- salsa de tomàquet, formatge, pollastre a dauets, bacon i all
- salsa de tomàquet, formatge, ceba, xampinyons, bacon
- salsa de tomàquet, formatge, ceps i panceta curada
- salsa de tomàquet, formatge, ceba, pernil dolç, camembert
- salsa de tomàquet, formatge, pollastre a dauets, bacon i all
- salsa de tomàquet, formatge, ceba, xampinyons, bacon
ametista l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. maig 22, 2010 12:29 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: PIZZA!!!!
au, a veure si us animeu i omplim el post de pizzaaaaaaaaaaa!!!!!!
(aix, m'han faltat les fotos, ja en posaré!)
(aix, m'han faltat les fotos, ja en posaré!)
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
- Somiatruites.
- :: papallona
- Entrades: 135
- Membre des de: dt. març 02, 2010 1:14 pm
Re: PIZZA!!!!
Ei molt bona idea ametista!! Jo no havia sentit a parlar mai de la semolina, què és?
Normalment faig la massa de pizza amb la Thermomix, ben senzilla, però trobo a faltar donar-li gust d'alguna altra cosa, d'herbes o que es noti més el gust d'oli d'oliva. I també m'agradaria saber com s'ho fan als restaurants pq els hi quedin aquelles vores plenes de bombolles ben torradetes!
Normalment faig la massa de pizza amb la Thermomix, ben senzilla, però trobo a faltar donar-li gust d'alguna altra cosa, d'herbes o que es noti més el gust d'oli d'oliva. I també m'agradaria saber com s'ho fan als restaurants pq els hi quedin aquelles vores plenes de bombolles ben torradetes!
Re: PIZZA!!!!
Doncs jo com no soc tan treballadora com vosaltres el que faig es fer sevir una farina especial per fer masa de pizza a la que només has de incorporar aigua y poca cosa mes (crec que ou tambè pero no ho recordo exactament....) queda força bona i gairebè sempre la tinc a ma ¡¡¡¡¡
Els meus farcits preferits:
1-tomaquet,mozzarella, ceba tallada a rodantxes finetes, carbaso tallat igual,formatge de rulo de cabra i blat de moro: lleugera i molt boneta de gust.
2- Aquesta ja no es tant lleugera...... tomaquet ,mozzarella, cebatallada primeta, tomaquet en rodantxes primet i llavors poso montanyetas de formatge philadelphia, butifarra a vegades de ou i altres vegades de carn, salpebro i al forn ¡¡¡¡¡ ummm de recordar-la sem fa la boca aigua
Els meus farcits preferits:
1-tomaquet,mozzarella, ceba tallada a rodantxes finetes, carbaso tallat igual,formatge de rulo de cabra i blat de moro: lleugera i molt boneta de gust.
2- Aquesta ja no es tant lleugera...... tomaquet ,mozzarella, cebatallada primeta, tomaquet en rodantxes primet i llavors poso montanyetas de formatge philadelphia, butifarra a vegades de ou i altres vegades de carn, salpebro i al forn ¡¡¡¡¡ ummm de recordar-la sem fa la boca aigua
Re: PIZZA!!!!
La setmana passada a cuines van fer receptes de pizzes !! us deixo l'enllaç: http://www.tv3.cat/cuines/setmanes/setmana_1913.htm
I a mi també em van fer venir ganes de fer-ne !!! però quan ho he intentat (amb la Thermomix) no m'han acabat de triomfar... el de TV3 deia de fer 1kg de farina, fer 8 boletes i les que no utilitzessis al congelador i em va agradar la idea, a veure si pengeu alguna recepta "triomfadora" i em poso "mans a la massa" !!
I a mi també em van fer venir ganes de fer-ne !!! però quan ho he intentat (amb la Thermomix) no m'han acabat de triomfar... el de TV3 deia de fer 1kg de farina, fer 8 boletes i les que no utilitzessis al congelador i em va agradar la idea, a veure si pengeu alguna recepta "triomfadora" i em poso "mans a la massa" !!
Re: PIZZA!!!!
Jo vaig fer la "founde de pizza" del cuines i va triomfar mooootl!
La massa sempre la faig amb thermomix, per què no et queda bé??
La massa sempre la faig amb thermomix, per què no et queda bé??
Re: PIZZA!!!!
Somiatruites. ha escrit:Jo no havia sentit a parlar mai de la semolina, què és?
la semolina és una farina de blat poc mòlta, té una textura com de sorra fineta i és de color groc perquè encara conserva part del gra, també s'anomena sèmola de blat dur i és amb el que es fa la pasta (si mireu els ingredients dels espaguetis i els macarrons hi posa sémola de trigo duro)
us poso fotos:
no és fàcil de trobar-la, jo almenys només la puc comprar en una botiga de marroquins del barri
a nosaltres ens encanta el pa amb semolina i clar, la pizza també!!!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: PIZZA!!!!
martinica formatge philadelphia a la pizza???? no se m'hagués acudit!! quin vici!!!!!!!!!!!!!!!!! ho provaré! (quan la bàscula em deixi... )
bipa doncs a veure si et triomfa alguna de les receptes que posem!!! és qüestió d'anar provant fins que trobis la que et faci el pes!
bipa doncs a veure si et triomfa alguna de les receptes que posem!!! és qüestió d'anar provant fins que trobis la que et faci el pes!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
- pigadeta
- :: dragona
- Entrades: 4871
- Membre des de: dc. jul. 25, 2007 3:10 pm
- Ubicació: Tarragona (xo ganxeta)
- Contacta:
Re: PIZZA!!!!
Ametista... quin dia vinc a sopar????
Sou uns cracks.... no n'he fet mai ara m'ho apuntaré i si un dia tinc temps, je,je,je... ho faré
Sou uns cracks.... no n'he fet mai ara m'ho apuntaré i si un dia tinc temps, je,je,je... ho faré
Re: PIZZA!!!!
jo la masa l'he fet alguna vegade, pero si tenc presa que es sempre... agafo una barra de pa per la meitat o sempre tenc per casa "totritas" d'aquestes mexicanes, van de perles peró no s'an de omplir mot, tomátiga triturada, pernil (ja se que es molt clasic, pero es la quels hi agrada a casa...) i formatge, forn i menys de 5min i el sopar pel futbol fet
Re: PIZZA!!!!
pigadeta ha escrit:Ametista... quin dia vinc a sopar????
Sou uns cracks.... no n'he fet mai ara m'ho apuntaré i si un dia tinc temps, je,je,je... ho faré
quan vulguis!!! però ha de venir el Roger, que segur que es zampa la pizza a trossets!!!!
i a veure si t'animes a provar de fer-la tu, ja ens explicaràs!!!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
- Somiatruites.
- :: papallona
- Entrades: 135
- Membre des de: dt. març 02, 2010 1:14 pm
Re: PIZZA!!!!
Gràcies Ametista per l'explicació, ja buscaré la semolina i ho provaré!
Bipa, jo també vaig veure en Fabián Martín a Cuines em va agradar molt totes les coses que va arribar a fer amb la base de pizza, el que no m'agradava és que sempre al damunt hi posava ple d'enciam de diferents tipus. Em vaig fixar que per fer la bola hi tirava molt i molt d'oli d'oliva a sobre (jo com a molt m'unto els dits), l'altre dia hi vaig tirar un bon raig com ell i la veritat és que el gust era més fort, més bo
Bipa, jo també vaig veure en Fabián Martín a Cuines em va agradar molt totes les coses que va arribar a fer amb la base de pizza, el que no m'agradava és que sempre al damunt hi posava ple d'enciam de diferents tipus. Em vaig fixar que per fer la bola hi tirava molt i molt d'oli d'oliva a sobre (jo com a molt m'unto els dits), l'altre dia hi vaig tirar un bon raig com ell i la veritat és que el gust era més fort, més bo
Re: PIZZA!!!!
Hola, nosaltres un dia vam anar a Llívia i vam dinar al restaruant d'en Fabian i vaig demanar la fondue de pizza... mmmmm, el meu home en va demanar una altra però hi havia molt d'e mesclum d'enciams per sobre i no era tan bona (segons ell l'autentica pizza és així) ...
Lau
Lau
Re: PIZZA!!!!
ametista ha escrit:Somiatruites. ha escrit:Jo no havia sentit a parlar mai de la semolina, què és?
la semolina és una farina de blat poc mòlta, té una textura com de sorra fineta i és de color groc perquè encara conserva part del gra, també s'anomena sèmola de blat dur i és amb el que es fa la pasta (si mireu els ingredients dels espaguetis i els macarrons hi posa sémola de trigo duro)
us poso fotos:
no és fàcil de trobar-la, jo almenys només la puc comprar en una botiga de marroquins del barri
a nosaltres ens encanta el pa amb semolina i clar, la pizza també!!!
En diuen semolina en aquesta botiga, o un nom especial??
Per cert, la massa amb cervesa jo també la faig (amb farina) i m'encanta. També hi acostumo a a fegir orenga a la massa.
Re: PIZZA!!!!
em penso que no li diuen cap nom especial, sémola a seques potser... la venen en saquets de 5 kg on hi posa sémola de trigo duro per una banda i per l'altra està en àrab!
mmm, amb orenga! m'encanten els pans amb orenga, el pròxim dia que faci pizza en posaré a la massa!
mmm, amb orenga! m'encanten els pans amb orenga, el pròxim dia que faci pizza en posaré a la massa!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: PIZZA!!!!
Mmmmm pizza, quina gana per favor!!!! Ame tu anar parlant de pizzes t'has posat de part!!!
Re: PIZZA!!!!
Hola noies me animo a poner rellenos de pizza que yo suelo hacer:
1.- Tomate triturado crudo, queso a trocitos (p.e. de tranchete), carne picada de ternera (frita antes en una sarten con cebollita bien pequeña y un poco de mostaza), beicon ahumado, dados de pollo a l'ast (del dia anterior), mozzarella y oregano.
Ummmmm
1.- Tomate triturado crudo, queso a trocitos (p.e. de tranchete), carne picada de ternera (frita antes en una sarten con cebollita bien pequeña y un poco de mostaza), beicon ahumado, dados de pollo a l'ast (del dia anterior), mozzarella y oregano.
Ummmmm
Re: PIZZA!!!!
Otro relleno:
Tomate triturado, queso a trocitos (p.e. emmental o tranchete), jamon dulce a trocitos, champiñones en lata laminados, un poco de bacon, piña en lata en su jugo a trocitos muy pequeñitos, mozzarella y oregano.
Ummmm a ver si me acuerdo de alguna más
Tomate triturado, queso a trocitos (p.e. emmental o tranchete), jamon dulce a trocitos, champiñones en lata laminados, un poco de bacon, piña en lata en su jugo a trocitos muy pequeñitos, mozzarella y oregano.
Ummmm a ver si me acuerdo de alguna más
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 8 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |