PIZZA!!!!
Re: PIZZA!!!!
perdona, duplicat és que veient tanta massa se me n'ha anat la pinça una mica
segur que diumenge la pizza estarà requetebona! volem fotoooo!!
segur que diumenge la pizza estarà requetebona! volem fotoooo!!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: PIZZA!!!!
Nenes!!! Un altre cop un èxit les pizzes!!!! Però no ´se que ha passat que m'ha costat moltíssim estirar la massa. Estirava i estirava i tornava a fer-se petita. Em fan un mal els braços!!!
He fet la de ceps, que aquesta em sembla que es convertirà en un clàssic i una altra amb ceba, cansalada fumada, botifarra blanca, botifarra negra i molt formatge. El meu pare m'ha dit que el proper cop, a la de ceps hi tiri la botifarra negra esmicolada, se li feia la boca aigua, jajajajajaja
I, per últim n'he fet una de tonyina, cansalada fumada, xampis, oleves negres i moooooooolt formatge. Aquesta no l'hem tastat perquè l'he fet per la meva mare que estava de pendoneo per Barcelona i ha sigut el seu sopar!
Un èxit, un èxit! Però em porta de cap la massa!! Li he de pillar el truco ninja!!!
Ametista, moltes gràcies per tots els consells i ajudes que em dones, de veritat!!!
He fet la de ceps, que aquesta em sembla que es convertirà en un clàssic i una altra amb ceba, cansalada fumada, botifarra blanca, botifarra negra i molt formatge. El meu pare m'ha dit que el proper cop, a la de ceps hi tiri la botifarra negra esmicolada, se li feia la boca aigua, jajajajajaja
I, per últim n'he fet una de tonyina, cansalada fumada, xampis, oleves negres i moooooooolt formatge. Aquesta no l'hem tastat perquè l'he fet per la meva mare que estava de pendoneo per Barcelona i ha sigut el seu sopar!
Un èxit, un èxit! Però em porta de cap la massa!! Li he de pillar el truco ninja!!!
Ametista, moltes gràcies per tots els consells i ajudes que em dones, de veritat!!!
Positives: Madrona , Nivaira , NidiaGi , Mama2010 , Pimpam , Gegar , Bombolla , Anoa , Ninetapetita , Martavila i Brownie
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Re: PIZZA!!!!
has fet servir farina de força? per les pizzes és millor fer servir farina fluixa, normaleta, no fa falta que sigui de força perquè no necessites volum i perquè a més passa això, que costa molt d'estirar! de totes maneres, has triomfat, no?
mmm, sí, bé.....quan m'invites a una pizza?
mama2010 ha escrit:Ametista, moltes gràcies per tots els consells i ajudes que em dones, de veritat!!!
mmm, sí, bé.....quan m'invites a una pizza?
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: PIZZA!!!!
ametista!!! Però si tu ets l'artista del fórum de Bona Cuina!!!
Torno a estar per aquí amb les meves preguntes.... a mi m'agraden les pizzes com les del Telepizza, amb la massa flonja, esponjosa, al contrari que a molta gent, que la prefereixen suuuuuuuper fineta.
Sabeu com es fa aquesta massa? O simplement no he d'estirar-la tant i ja està?
I per fer Calzone? Hi ha algun altre truco ninja no només és tancar-ho i llestos?
Torno a estar per aquí amb les meves preguntes.... a mi m'agraden les pizzes com les del Telepizza, amb la massa flonja, esponjosa, al contrari que a molta gent, que la prefereixen suuuuuuuper fineta.
Sabeu com es fa aquesta massa? O simplement no he d'estirar-la tant i ja està?
I per fer Calzone? Hi ha algun altre truco ninja no només és tancar-ho i llestos?
Positives: Madrona , Nivaira , NidiaGi , Mama2010 , Pimpam , Gegar , Bombolla , Anoa , Ninetapetita , Martavila i Brownie
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Re: PIZZA!!!!
Nosaltres el hi posem de tot una mica!!!
Cuan venen molts amics a sopar doncs en faig 2 o 3 amb una
mica de pica- pica i llestos!!!! Aixi disfruto mes i puc estar
pels convidats!! Us poso d'una d'elles
Cuan venen molts amics a sopar doncs en faig 2 o 3 amb una
mica de pica- pica i llestos!!!! Aixi disfruto mes i puc estar
pels convidats!! Us poso d'una d'elles
Re: PIZZA!!!!
naiara quina bona pinta! aquesta que has posat de què és, de pebrots?
ostres doncs no en tinc ni idea perquè nosaltres som dels que ens agrada fineta...potser si la deixes fermentar dues vegades (si la teva paciència pot ) et quedarà esponjosa...m'explico: fas el procediment com fins ara però un cop l'has estirada (que estirant-la li marxa tot el gas però ho has de fer per donar-li forma) la poses a la safata del forn i la deixes fermentar una altra vegada durant una horeta o dues, després poses els ingredients al damunt amb compte de no aixafar gaire la massa perquè no perdi les bombolletes que tindrà per dins i al forn! hauràs de fer la prova i explicar-nos què tal surt!
per la calzone...crec que no has de fer res especial: una fermentació, estirar, posar ingredients a la meitat de la massa i tancar
mama2010 ha escrit:Torno a estar per aquí amb les meves preguntes.... a mi m'agraden les pizzes com les del Telepizza, amb la massa flonja, esponjosa, al contrari que a molta gent, que la prefereixen suuuuuuuper fineta. Sabeu com es fa aquesta massa? O simplement no he d'estirar-la tant i ja està?
ostres doncs no en tinc ni idea perquè nosaltres som dels que ens agrada fineta...potser si la deixes fermentar dues vegades (si la teva paciència pot ) et quedarà esponjosa...m'explico: fas el procediment com fins ara però un cop l'has estirada (que estirant-la li marxa tot el gas però ho has de fer per donar-li forma) la poses a la safata del forn i la deixes fermentar una altra vegada durant una horeta o dues, després poses els ingredients al damunt amb compte de no aixafar gaire la massa perquè no perdi les bombolletes que tindrà per dins i al forn! hauràs de fer la prova i explicar-nos què tal surt!
mama2010 ha escrit:I per fer Calzone? Hi ha algun altre truco ninja no només és tancar-ho i llestos?
per la calzone...crec que no has de fer res especial: una fermentació, estirar, posar ingredients a la meitat de la massa i tancar
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: PIZZA!!!!
mmm, mireu que fàcil és fer una pizza!!!
pizza para los que nunca harían pizza
pizza para los que nunca harían pizza
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: PIZZA!!!!
Bon dia noies!
jo sempre feia la massa de pizza només amb farina i avui l'he fet també amb sèmola de blat. A veure com queda! Quantes hores puc tenir la massa a dins i / o a fora de la nevera perquè no llevi més del compte i es passi?
Gràcies!
jo sempre feia la massa de pizza només amb farina i avui l'he fet també amb sèmola de blat. A veure com queda! Quantes hores puc tenir la massa a dins i / o a fora de la nevera perquè no llevi més del compte i es passi?
Gràcies!
Re: PIZZA!!!!
a la nevera en principi s'hi pot estar tres o quatre dies sense problema! a temperatura ambient unes hores, sempre depenent de la quantitat de llevat que hagis posat...(a més llevat menys temps, a menys llevat més temps)
el més estàndard és a una temperatura ambient d'uns 20ºC i un 2% de llevat sobre el pes de la farina el temps aproximat de fermentació seria d'una hora o hora i mitja
el més estàndard és a una temperatura ambient d'uns 20ºC i un 2% de llevat sobre el pes de la farina el temps aproximat de fermentació seria d'una hora o hora i mitja
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: PIZZA!!!!
Ametista, ets un sol! Ara l'he treta de la nevera, i la deixaré reposar una estona a fora, a veure què passa... Aquest vespre o sopem pizza o pernil amb xampinyons i formatge... XD
Re: PIZZA!!!!
Al final aquell dia vam sopar pizza, però de la que truques per telèfon i venen... Un desastre! Vaig fer servir sèmola de blat normal en lloc de sèmola de blat dur, perquè no en tenia de cap altre i ja no vaig ni estirar la massa, va quedar un bunyol!
Avui, que ja torno a tenir sèmola, he tornat a fer massa, a veure què sopem avui!!
Petons per a totes!!
Avui, que ja torno a tenir sèmola, he tornat a fer massa, a veure què sopem avui!!
Petons per a totes!!
Re: PIZZA!!!!
Que bé aquest post! tenia la massa apunt i no sabia què posar-hi!
Hi ha moltes idees però avui no tinc gaires ingredients, o sigui que al final m'he decidit per fer-les de:
tomàquet, ceba, carbassó, bacon i formatge
tomàquet, ceba, xampis i formatge blau.
A veure com surten!
Hi ha moltes idees però avui no tinc gaires ingredients, o sigui que al final m'he decidit per fer-les de:
tomàquet, ceba, carbassó, bacon i formatge
tomàquet, ceba, xampis i formatge blau.
A veure com surten!
Re: PIZZA!!!!
ametista ha escrit:mmm, mireu que fàcil és fer una pizza!!!
pizza para los que nunca harían pizza
noies l'altre dia vaig fer aquesta pizza i queda tremendíssima!!!
i el truquillo de la cocció al forn, genial!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: PIZZA!!!!
Hola noies!!!
Mai m'havia aventurat a fer la massa de la pizza, però l'altre dia vam voler fer-ho amb els nens.
Aquí està el resultat i l'experiència:
http://aquihodeixodit.blogspot.com.es/2013/02/san-valentino.html
Més que una lliçó de com fer una pizza és la descripció de com passar una estona entretinguda.
Ja veureu que no vam deixar fermentar la massa. La farina no era de força, però de veritat, veritat que va quedar molt bona.
La vam fer de tonyina i l'altra meitat de ceba amb xampinyons.
Mai m'havia aventurat a fer la massa de la pizza, però l'altre dia vam voler fer-ho amb els nens.
Aquí està el resultat i l'experiència:
http://aquihodeixodit.blogspot.com.es/2013/02/san-valentino.html
Més que una lliçó de com fer una pizza és la descripció de com passar una estona entretinguda.
Ja veureu que no vam deixar fermentar la massa. La farina no era de força, però de veritat, veritat que va quedar molt bona.
La vam fer de tonyina i l'altra meitat de ceba amb xampinyons.
Re: PIZZA!!!!
Jo afegeix-ho una recepta de farciment molt senzilla pero bonissima per massas finas i cruixents...
Tomàquet ratllat natural, alls tallats ben finets, esbergína tallada fina fina i parmesà autèntic en pols al damunt....ben gratinada!
Tomàquet ratllat natural, alls tallats ben finets, esbergína tallada fina fina i parmesà autèntic en pols al damunt....ben gratinada!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |