coca de recapte

Receptes de pa, bastonets, croissants, pizza...
Avatar de l’usuari
ametista
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4949
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

coca de recapte

EntradaAutor: ametista » dt. ago. 19, 2014 9:42 pm

havia provat altres receptes però aquesta m'ha encantat perquè queda cruixent, mmm
és la del Jordi Morera, ara tinc pendent la versió integral o-o:)

coca recapte.jpg


COCA DE RECAPTE

250 grams de farina
100 grams d'aigua
50 grams d'oli d'oliva
5 grams de sal
5 grams de llevat fresc

- unir ingredients i amassar fins que quedi una massa llisa i homogènia
- fermentar en un bol tapat fins que dobli el seu volum
- donar-li forma de barrot i fermentar altre cop fins que dobli
- aplanar amb les mans o un corró fins que quedi fina, pintar amb oli d'oliva i col·locar-hi el farcit, afegir-hi sal i pebre
- coure a 225ºC uns 15-20 minuts, en el moment de treure-la del forn abocar-hi un raig d'oli per damunt

jo l'acostumo a fer només de verdures: pebrot i albergínia escalivats i tomàquet i ceba tallats ben finets però també és típic posar-hi butifarra o arengades (o sardines)

nyam nyammmm ||*||
Imatge

Imatge
al CLUB DE LECTURA del SOCPETIT el mes de setembre llegim:
El fil de plata, de Lluís Anton Baulenas
T'apuntes?
rita2013
:: papallona
:: papallona
Entrades: 131
Membre des de: dt. jul. 23, 2013 4:38 pm

Re: coca de recapte

EntradaAutor: rita2013 » dc. ago. 20, 2014 8:10 am

Quina bona pinta!! Mmmmmmmm!!!
Avatar de l’usuari
nina81
:: rateta
:: rateta
Entrades: 190
Membre des de: ds. des. 07, 2013 9:45 pm

Re: coca de recapte

EntradaAutor: nina81 » dv. ago. 22, 2014 10:45 pm

Ostres fa molt bona cara. Diumenge la provare de fer. Ja us explicare com m'ha quedat
Imatge
Avatar de l’usuari
Aellitta
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 541
Membre des de: dj. juny 09, 2011 10:02 pm
Ubicació: Alemanya

Re: coca de recapte

EntradaAutor: Aellitta » dc. ago. 27, 2014 10:05 pm

Ametista!Aquesta recepta es genial! La vaig fer la setmana passada i va quedar molt bé! Perfecte de gust i molt cruixent. Boníssima! Merci per compartir!
ImatgeImatge
ImatgeImatgeImatge
El post de l'Ona: viewtopic.php?f=91&t=25854
Imatge
Avatar de l’usuari
ametista
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4949
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: coca de recapte

EntradaAutor: ametista » dj. ago. 28, 2014 1:57 pm

que bé Aellitta que la fessis i us agradés!! >.-<: >.-<: >.-<:
Imatge

Imatge
al CLUB DE LECTURA del SOCPETIT el mes de setembre llegim:
El fil de plata, de Lluís Anton Baulenas
T'apuntes?
Avatar de l’usuari
ametista
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4949
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: coca de recapte

EntradaAutor: ametista » dg. abr. 19, 2015 6:25 pm

doncs l'altre dia l'ametistu va tenir la pensada de fer una precocció a la massa i congelar-la (havíem provat de congelar massa de pizza crua i estirada per només haver-la de farcir i al forn però no quedava del tot bé, s'assecava, es trencava...) amb uns minuts de cocció encara està crua però ja manté la forma i ahir vam improvisar aquestes coques de recapte per sopar i van quedar molt bé! >.-<: les vam fer amb escalivada (pebrot i albergínia, en fem en quantitats industrials i congelem per tenir-ne sempre a mà) i restes del dinar (ceba i carbassó al vapor) un bon raig d'oli d'oliva i a punt! la pre-cocció i la congelació no van afectar a la massa, estava igual de bona i cruixent que la normal! :ok:

coca recapte.JPG
Imatge

Imatge
al CLUB DE LECTURA del SOCPETIT el mes de setembre llegim:
El fil de plata, de Lluís Anton Baulenas
T'apuntes?

Torna a “Pa i brioixeria”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: