coca de recapte
coca de recapte
havia provat altres receptes però aquesta m'ha encantat perquè queda cruixent, mmm
és la del Jordi Morera, ara tinc pendent la versió integral
COCA DE RECAPTE
250 grams de farina
100 grams d'aigua
50 grams d'oli d'oliva
5 grams de sal
5 grams de llevat fresc
- unir ingredients i amassar fins que quedi una massa llisa i homogènia
- fermentar en un bol tapat fins que dobli el seu volum
- donar-li forma de barrot i fermentar altre cop fins que dobli
- aplanar amb les mans o un corró fins que quedi fina, pintar amb oli d'oliva i col·locar-hi el farcit, afegir-hi sal i pebre
- coure a 225ºC uns 15-20 minuts, en el moment de treure-la del forn abocar-hi un raig d'oli per damunt
jo l'acostumo a fer només de verdures: pebrot i albergínia escalivats i tomàquet i ceba tallats ben finets però també és típic posar-hi butifarra o arengades (o sardines)
nyam nyammmm
és la del Jordi Morera, ara tinc pendent la versió integral
COCA DE RECAPTE
250 grams de farina
100 grams d'aigua
50 grams d'oli d'oliva
5 grams de sal
5 grams de llevat fresc
- unir ingredients i amassar fins que quedi una massa llisa i homogènia
- fermentar en un bol tapat fins que dobli el seu volum
- donar-li forma de barrot i fermentar altre cop fins que dobli
- aplanar amb les mans o un corró fins que quedi fina, pintar amb oli d'oliva i col·locar-hi el farcit, afegir-hi sal i pebre
- coure a 225ºC uns 15-20 minuts, en el moment de treure-la del forn abocar-hi un raig d'oli per damunt
jo l'acostumo a fer només de verdures: pebrot i albergínia escalivats i tomàquet i ceba tallats ben finets però també és típic posar-hi butifarra o arengades (o sardines)
nyam nyammmm
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: coca de recapte
Quina bona pinta!! Mmmmmmmm!!!
Re: coca de recapte
Ostres fa molt bona cara. Diumenge la provare de fer. Ja us explicare com m'ha quedat
Re: coca de recapte
Ametista!Aquesta recepta es genial! La vaig fer la setmana passada i va quedar molt bé! Perfecte de gust i molt cruixent. Boníssima! Merci per compartir!
Re: coca de recapte
que bé Aellitta que la fessis i us agradés!!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: coca de recapte
doncs l'altre dia l'ametistu va tenir la pensada de fer una precocció a la massa i congelar-la (havíem provat de congelar massa de pizza crua i estirada per només haver-la de farcir i al forn però no quedava del tot bé, s'assecava, es trencava...) amb uns minuts de cocció encara està crua però ja manté la forma i ahir vam improvisar aquestes coques de recapte per sopar i van quedar molt bé! les vam fer amb escalivada (pebrot i albergínia, en fem en quantitats industrials i congelem per tenir-ne sempre a mà) i restes del dinar (ceba i carbassó al vapor) un bon raig d'oli d'oliva i a punt! la pre-cocció i la congelació no van afectar a la massa, estava igual de bona i cruixent que la normal!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |