panets de llet del Daniel Jordà (sense sucre ni mantega)

Receptes de pa, bastonets, croissants, pizza...
Avatar de l’usuari
ametista
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4954
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

panets de llet del Daniel Jordà (sense sucre ni mantega)

EntradaAutor: ametista » ds. oct. 17, 2015 10:29 pm

una altra recepta que poso més a mà:

noiessssss estic molt contenta!! he trobat una variant de panets de llet boníssima i saludable!! >.-<: >.-<: no porten ni mantega ni sucre però queden lleugerament dolcets i súper esponjosos!

DSC_0073.JPG


PANETS DE LLET DEL DANIEL JORDÀ

500 g de farina
250 g de llet
50 g d'aigua
15 g d'oli d'oliva
30 g de xarop d'atzavara
7 g de sal
10 g de llevat fresc

- unir ingredients i amassar
- deixar fermentar fins que la massa dobli el seu volum
- tallar i donar forma de panets, deixar fermentar fins que gairebé doblin el seu volum
- coure a 200ºC durant uns 15-20 minuts
Imatge

Imatge
al CLUB DE LECTURA del SOCPETIT el mes de novembre llegim:
El setè àngel, de David Cirici
T'apuntes?
Avatar de l’usuari
ametista
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4954
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: panets de llet del Daniel Jordà (sense sucre ni mantega)

EntradaAutor: ametista » ds. oct. 17, 2015 10:39 pm

i aquí una variant de la mateixa recepta saludable però més alternativa encara...panets de llet, sense llet! :-D

aquests estan fets amb llet de civada i estan boníssims igual! el gust a civada és súper subtil i l'única diferència amb els altres és que no queden tant dauradets però per la resta esponjosos, tovets i bons igual! :ok:

panets llet civada.jpg


PANETS DE LLET DE CIVADA

500 g de farina
250 g de llet de civada
50 g d'aigua
15 g d'oli d'oliva
30 g de xarop d'atzavara
7 g de sal
10 g de llevat fresc
Imatge

Imatge
al CLUB DE LECTURA del SOCPETIT el mes de novembre llegim:
El setè àngel, de David Cirici
T'apuntes?
Avatar de l’usuari
ametista
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4954
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: panets de llet del Daniel Jordà (sense sucre ni mantega)

EntradaAutor: ametista » ds. oct. 17, 2015 10:54 pm

i la variant amb llet d'arròs, boníssims també! >.-<:

la llet d'arròs és més neutra de gust però sí que els panets queden una mica més dolços, potser rebaixaré una mica l'edulcorant...

llet arros.JPG


PANETS DE LLET D'ARRÒS

500 g de farina
250 g de llet d'arròs
50 g d'aigua
15 g d'oli d'oliva
30 g de xarop d'atzavara
7 g de sal
10 g de llevat fresc
Imatge

Imatge
al CLUB DE LECTURA del SOCPETIT el mes de novembre llegim:
El setè àngel, de David Cirici
T'apuntes?
Avatar de l’usuari
edae
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3848
Membre des de: dt. març 07, 2006 7:24 pm
Ubicació: provincia girona

Re: panets de llet del Daniel Jordà (sense sucre ni mantega)

EntradaAutor: edae » dl. oct. 19, 2015 8:39 am

Quina bona cara Ametista!
Just estava buscant una recepta per provar de fer-ne!
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Vesnà
:: lleona
:: lleona
Entrades: 931
Membre des de: dv. març 26, 2010 10:25 am

Re: panets de llet del Daniel Jordà (sense sucre ni mantega)

EntradaAutor: Vesnà » dl. oct. 19, 2015 9:16 am

Mmmm!
Els faré, segur!
N'he fet un parell de vegades (altres receptes) i sempre em queda la crosta massa dura, com de pa normal. Algun truc?
http://www.fertilityfriend.com/home/332210
Imatge
... i tres foradets a l'ànima.
A la quarta va la vençuda!
Imatge
Avatar de l’usuari
ametista
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4954
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: panets de llet del Daniel Jordà (sense sucre ni mantega)

EntradaAutor: ametista » dl. oct. 19, 2015 10:35 am

que bé si proveu de fer-los! ja ens els ensenyareu! >.-<:

Vesnà, als panets enriquits (amb llet, sucre, mantega, oli, ous.....) normalment la crosta ja queda més tova però si tot així et queda dura pensa que com més estona estan al forn més crosta es fa i més gruixuda i cruixent és, així que prova de vigilar molt el temps, a la recepta poso entre 15 i 20 minuts perquè cada forn és diferent i depèn... a la que vegis que comencen a agafar color treu-ne un i dona-li uns copets a la base, si sona a buit (a "hueco") és que ja està cuit i els pots treure abans que es faci més la crosta :ok:
Imatge

Imatge
al CLUB DE LECTURA del SOCPETIT el mes de novembre llegim:
El setè àngel, de David Cirici
T'apuntes?

Torna a “Pa i brioixeria”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: