panets de llet del Daniel Jordà (sense sucre ni mantega)
panets de llet del Daniel Jordà (sense sucre ni mantega)
una altra recepta que poso més a mà:
noiessssss estic molt contenta!! he trobat una variant de panets de llet boníssima i saludable!! no porten ni mantega ni sucre però queden lleugerament dolcets i súper esponjosos!
PANETS DE LLET DEL DANIEL JORDÀ
500 g de farina
250 g de llet
50 g d'aigua
15 g d'oli d'oliva
30 g de xarop d'atzavara
7 g de sal
10 g de llevat fresc
- unir ingredients i amassar
- deixar fermentar fins que la massa dobli el seu volum
- tallar i donar forma de panets, deixar fermentar fins que gairebé doblin el seu volum
- coure a 200ºC durant uns 15-20 minuts
noiessssss estic molt contenta!! he trobat una variant de panets de llet boníssima i saludable!! no porten ni mantega ni sucre però queden lleugerament dolcets i súper esponjosos!
PANETS DE LLET DEL DANIEL JORDÀ
500 g de farina
250 g de llet
50 g d'aigua
15 g d'oli d'oliva
30 g de xarop d'atzavara
7 g de sal
10 g de llevat fresc
- unir ingredients i amassar
- deixar fermentar fins que la massa dobli el seu volum
- tallar i donar forma de panets, deixar fermentar fins que gairebé doblin el seu volum
- coure a 200ºC durant uns 15-20 minuts
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: panets de llet del Daniel Jordà (sense sucre ni mantega)
i aquí una variant de la mateixa recepta saludable però més alternativa encara...panets de llet, sense llet!
aquests estan fets amb llet de civada i estan boníssims igual! el gust a civada és súper subtil i l'única diferència amb els altres és que no queden tant dauradets però per la resta esponjosos, tovets i bons igual!
PANETS DE LLET DE CIVADA
500 g de farina
250 g de llet de civada
50 g d'aigua
15 g d'oli d'oliva
30 g de xarop d'atzavara
7 g de sal
10 g de llevat fresc
aquests estan fets amb llet de civada i estan boníssims igual! el gust a civada és súper subtil i l'única diferència amb els altres és que no queden tant dauradets però per la resta esponjosos, tovets i bons igual!
PANETS DE LLET DE CIVADA
500 g de farina
250 g de llet de civada
50 g d'aigua
15 g d'oli d'oliva
30 g de xarop d'atzavara
7 g de sal
10 g de llevat fresc
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: panets de llet del Daniel Jordà (sense sucre ni mantega)
i la variant amb llet d'arròs, boníssims també!
la llet d'arròs és més neutra de gust però sí que els panets queden una mica més dolços, potser rebaixaré una mica l'edulcorant...
PANETS DE LLET D'ARRÒS
500 g de farina
250 g de llet d'arròs
50 g d'aigua
15 g d'oli d'oliva
30 g de xarop d'atzavara
7 g de sal
10 g de llevat fresc
la llet d'arròs és més neutra de gust però sí que els panets queden una mica més dolços, potser rebaixaré una mica l'edulcorant...
PANETS DE LLET D'ARRÒS
500 g de farina
250 g de llet d'arròs
50 g d'aigua
15 g d'oli d'oliva
30 g de xarop d'atzavara
7 g de sal
10 g de llevat fresc
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: panets de llet del Daniel Jordà (sense sucre ni mantega)
Quina bona cara Ametista!
Just estava buscant una recepta per provar de fer-ne!
Just estava buscant una recepta per provar de fer-ne!
Re: panets de llet del Daniel Jordà (sense sucre ni mantega)
Mmmm!
Els faré, segur!
N'he fet un parell de vegades (altres receptes) i sempre em queda la crosta massa dura, com de pa normal. Algun truc?
Els faré, segur!
N'he fet un parell de vegades (altres receptes) i sempre em queda la crosta massa dura, com de pa normal. Algun truc?
Re: panets de llet del Daniel Jordà (sense sucre ni mantega)
que bé si proveu de fer-los! ja ens els ensenyareu!
Vesnà, als panets enriquits (amb llet, sucre, mantega, oli, ous.....) normalment la crosta ja queda més tova però si tot així et queda dura pensa que com més estona estan al forn més crosta es fa i més gruixuda i cruixent és, així que prova de vigilar molt el temps, a la recepta poso entre 15 i 20 minuts perquè cada forn és diferent i depèn... a la que vegis que comencen a agafar color treu-ne un i dona-li uns copets a la base, si sona a buit (a "hueco") és que ja està cuit i els pots treure abans que es faci més la crosta
Vesnà, als panets enriquits (amb llet, sucre, mantega, oli, ous.....) normalment la crosta ja queda més tova però si tot així et queda dura pensa que com més estona estan al forn més crosta es fa i més gruixuda i cruixent és, així que prova de vigilar molt el temps, a la recepta poso entre 15 i 20 minuts perquè cada forn és diferent i depèn... a la que vegis que comencen a agafar color treu-ne un i dona-li uns copets a la base, si sona a buit (a "hueco") és que ja està cuit i els pots treure abans que es faci més la crosta
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |