Taller de receptes
Taller de receptes
Hola, no se si ja està creat, he estat buscant i no he vist res... ( tot i que estic una mica espessa avui) jajajaja+
No se que us semblaria d' aprofitar aquest tema per posar una recepta, fácil per poder-la fer totes, podem posar un plaç d'una setmana o 10 dies per fer-la, comentar dubtes, etc i després posar la foto per veure el resultat...
Us sembla? us animeu?
Podriem posar un primer i un postre...
Ja em direu si uns animeu i si ja existeix algun tema obert del mateix, el podeu tancar.
Petons.
No se que us semblaria d' aprofitar aquest tema per posar una recepta, fácil per poder-la fer totes, podem posar un plaç d'una setmana o 10 dies per fer-la, comentar dubtes, etc i després posar la foto per veure el resultat...
Us sembla? us animeu?
Podriem posar un primer i un postre...
Ja em direu si uns animeu i si ja existeix algun tema obert del mateix, el podeu tancar.
Petons.
Toni l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. març 31, 2012 6:37 pm, en total s’ha editat 2 vegades.
Raó: Titol en majúscules
Raó: Titol en majúscules
Re: Taller de receptes
Oh quina bona idea!
Jo m'apunto. Ja direu quiins plats escolliu! Pot ser divertit.
Jo m'apunto. Ja direu quiins plats escolliu! Pot ser divertit.
- tolinso
- :: dinosaure
- Entrades: 5961
- Membre des de: dv. maig 09, 2008 9:41 pm
- Ubicació: Philadelphia, EEUU
Re: Taller de receptes
m'agrada la idea
qui es la primera en fer una proposta???? jeje!
qui es la primera en fer una proposta???? jeje!
Re: Taller de receptes
Pots comptar amb els de casa, encantats de probar noves receptes!
Re: Taller de receptes
jo també m'apunto. Estic amb la dieta encara, però al meu home li encante fer-me de conillet d'indies jejeje
- tolinso
- :: dinosaure
- Entrades: 5961
- Membre des de: dv. maig 09, 2008 9:41 pm
- Ubicació: Philadelphia, EEUU
Re: Taller de receptes
vinga, que aixo s'anima
que tal brandada de bacalla com a salat... i truita de poma de dolc
us explicare les receptes tan aviat com pugui d'acord! pero avui es un mal dia!! si algu em passa a davant millor
que tal brandada de bacalla com a salat... i truita de poma de dolc
us explicare les receptes tan aviat com pugui d'acord! pero avui es un mal dia!! si algu em passa a davant millor
Re: Taller de receptes
tolinso ha escrit:vinga, que aixo s'anima
que tal brandada de bacalla com a salat... i truita de poma de dolc
us explicare les receptes tan aviat com pugui d'acord! pero avui es un mal dia!! si algu em passa a davant millor
Vinga va, jo proposo la brandada de bacallà que diu la tolinso, ( que si està molt liada la recepta em sembla que corria pel SP) i de postres el brownie de xocolata, que està boníiisim. Jo no l'he fet mai però penso que és la oportunitat ideal per posar-m'hi. Que sempre dic que la vull buscar i no ho faig mai.
Re: Taller de receptes
Vinga jo tambe m'apunto, alguna estoneta trobare! Em sembla molt be la brandada i el brownie! Encara que no n'he fet mai... quina por!
Re: Taller de receptes
Hola va posem la brandada de bacallà i de postres el brownie?
RECEPTES
1ER PLAT
BRANDADA DE BACALLÀ
POSTRES
BROWMNIE
Quan estiguin les receptes, poseu data de finalització oks? uns 10 dies us sembla bé?
RECEPTES
1ER PLAT
BRANDADA DE BACALLÀ
POSTRES
BROWMNIE
Quan estiguin les receptes, poseu data de finalització oks? uns 10 dies us sembla bé?
Re: Taller de receptes
Us poso la recepta del brownie que he trobat molt facileta: la poso en castellà perquè és una mica llarga i no tinc gaire temps. Suposo que no hi ha problema.
BROWNIE DE CHOCOLATE:
Ingredientes para hacer Brownie de Chocolate (para 10-12 personas):
■250 gramos de chocolate negro para fundir
■100 gramos de mantequilla sin sal
■200 gramos de azúcar
■2 huevos grandes (tamaño XL)
■75 gramos de harina de trigo
■60 gramos de nueces pelada
■40 gramos de almendras cruda (si es tipo Marcona mejor)
■1 poco más de mantequilla para untar el molde
■También necesitarás un molde cuadrado de entre 20 y 25 cm de lado (si no tienes de este tipo no te preocupes, podrás usar otro).
Receta para hacer Brownie de Chocolate (para diez o doce personas):
1.Lo primero será poner el horno a calentar. Si usas un horno con aire (como el mio) ponlo a 170 º C con el aire (arriba y abajo). Si usas un horno convencional ponlo a 160º C arriba y abajo.
2.Coge una cacerola pequeña (o un cazo bien grande) y pon la mantequilla cortada a trozos. Pica el chocolate con un cuchillo y añádelo al cazo junto a la mantequilla y ponlo a derretir a fuego suave removiendo con una espátula de goma (si no tienes usa una cuchara de madera) de vez en cuando.
3.Pon los dos huevos en un bol grande con el azúcar y bate con las varillas (si son eléctricas mejor) hasta conseguir una mezcla espumosa y algo blanquecina.
4.Cuando el chocolate y la mantequilla estén bien derretidos y completamente mezclados retira la cacerola del fuego y deja que temple durante un minuto.
5.Aprovecha para preparar los frutos secos. Coge las nueces y pícalas un poco, no hace falta dejarlas demasiado pequeñas, todo lo contrario, mejor grandecitas, pero sin pasarse porque si las dejas demasiado grandes, a la hora de cortar el brownie pueden hacer que éste se parta. Coge las almendras crudas y pícalas bien para que te queden como granillo (almendra en cuadraditos pequeños). Mezcla las almendras y las nueces.
6.Ahora añade los huevos con el azúcar a la mezcla de chocolate y mantequilla. Remueve bien durante un minuto.
7.Coge la harina tamizada (aquí puedes ver como tamizar la harina) y ve añadiéndola poco a poco a la mezcla mientras remueves con la espátula de goma.
8.Cuando esté toda la harina integrada añade la mezcla de nueces y almendras y remueve bien. Ya tenemos el batido del brownie!!!
9.Coge el molde y embadúrnalo bien con un trozo de mantequilla (si ahora espolvoreas con un poco de harina el molde ayudará a que se pegue menos el brownie). Vierte la mezcla en el molde y con la espátula de goma nivela bien la superficie.
10.Ahora metemos el molde en el horno y dejamos entre 25 y 30 minutos dependiendo del tamaño del molde. Para un molde cuadrado de 20 cm de lado deja 30 m y para uno de 25 cm de lado deja 25 minutos. Si usas un molde redondo (el tamaño normal suele se de 22 cm de diámetro) deja durante 33 minutos. Si usas un horno con aire ponlo a 170 º C con el aire (arriba y abajo). Si usas un horno convencional ponlo a 160º C arriba y abajo.
11.Cuando pasen el tiempo de horneado saca el brownie del horno, deja enfriar y desmolda. Corta a lo largo y luego a lo ancho de forma que saques cuadrados del mismo tamaño. Fuera de la cocina y a comer!!!!
Us poso un enllaç de video on es veu el pas apas.
http://lacocinadebender.com/brownie-cho ... asteleria/
BROWNIE DE CHOCOLATE:
Ingredientes para hacer Brownie de Chocolate (para 10-12 personas):
■250 gramos de chocolate negro para fundir
■100 gramos de mantequilla sin sal
■200 gramos de azúcar
■2 huevos grandes (tamaño XL)
■75 gramos de harina de trigo
■60 gramos de nueces pelada
■40 gramos de almendras cruda (si es tipo Marcona mejor)
■1 poco más de mantequilla para untar el molde
■También necesitarás un molde cuadrado de entre 20 y 25 cm de lado (si no tienes de este tipo no te preocupes, podrás usar otro).
Receta para hacer Brownie de Chocolate (para diez o doce personas):
1.Lo primero será poner el horno a calentar. Si usas un horno con aire (como el mio) ponlo a 170 º C con el aire (arriba y abajo). Si usas un horno convencional ponlo a 160º C arriba y abajo.
2.Coge una cacerola pequeña (o un cazo bien grande) y pon la mantequilla cortada a trozos. Pica el chocolate con un cuchillo y añádelo al cazo junto a la mantequilla y ponlo a derretir a fuego suave removiendo con una espátula de goma (si no tienes usa una cuchara de madera) de vez en cuando.
3.Pon los dos huevos en un bol grande con el azúcar y bate con las varillas (si son eléctricas mejor) hasta conseguir una mezcla espumosa y algo blanquecina.
4.Cuando el chocolate y la mantequilla estén bien derretidos y completamente mezclados retira la cacerola del fuego y deja que temple durante un minuto.
5.Aprovecha para preparar los frutos secos. Coge las nueces y pícalas un poco, no hace falta dejarlas demasiado pequeñas, todo lo contrario, mejor grandecitas, pero sin pasarse porque si las dejas demasiado grandes, a la hora de cortar el brownie pueden hacer que éste se parta. Coge las almendras crudas y pícalas bien para que te queden como granillo (almendra en cuadraditos pequeños). Mezcla las almendras y las nueces.
6.Ahora añade los huevos con el azúcar a la mezcla de chocolate y mantequilla. Remueve bien durante un minuto.
7.Coge la harina tamizada (aquí puedes ver como tamizar la harina) y ve añadiéndola poco a poco a la mezcla mientras remueves con la espátula de goma.
8.Cuando esté toda la harina integrada añade la mezcla de nueces y almendras y remueve bien. Ya tenemos el batido del brownie!!!
9.Coge el molde y embadúrnalo bien con un trozo de mantequilla (si ahora espolvoreas con un poco de harina el molde ayudará a que se pegue menos el brownie). Vierte la mezcla en el molde y con la espátula de goma nivela bien la superficie.
10.Ahora metemos el molde en el horno y dejamos entre 25 y 30 minutos dependiendo del tamaño del molde. Para un molde cuadrado de 20 cm de lado deja 30 m y para uno de 25 cm de lado deja 25 minutos. Si usas un molde redondo (el tamaño normal suele se de 22 cm de diámetro) deja durante 33 minutos. Si usas un horno con aire ponlo a 170 º C con el aire (arriba y abajo). Si usas un horno convencional ponlo a 160º C arriba y abajo.
11.Cuando pasen el tiempo de horneado saca el brownie del horno, deja enfriar y desmolda. Corta a lo largo y luego a lo ancho de forma que saques cuadrados del mismo tamaño. Fuera de la cocina y a comer!!!!
Us poso un enllaç de video on es veu el pas apas.
http://lacocinadebender.com/brownie-cho ... asteleria/
Re: Taller de receptes
Ei, jo també m'apunto!!
Aquesta idea és genial. Haureu de tenir una mica de paciència amb mi que sóc una mica novata amb moltes receptes. Aquest taller serveix per apenddre, oi? Vinga, m'animo!!
El meu problema és que en teoria estic a dieta... aixx, quin pecat més gran!! Amb la pinta que té el brownie aquest, mmmm. Una miqueta el tastaré, shhhhhh... no li digueu a ningú!!
Aquesta idea és genial. Haureu de tenir una mica de paciència amb mi que sóc una mica novata amb moltes receptes. Aquest taller serveix per apenddre, oi? Vinga, m'animo!!
El meu problema és que en teoria estic a dieta... aixx, quin pecat més gran!! Amb la pinta que té el brownie aquest, mmmm. Una miqueta el tastaré, shhhhhh... no li digueu a ningú!!
El post de la Laia: viewtopic.php?f=91&t=23764
El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!
El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!
Re: Taller de receptes
Perdoneu, no hi he pensat, com funciona exactament això del taller. Quants dies tenim exactament? Es posa la recepte i la fem, o cadescuna ho fa a la seva manera? O anem donant consells i canvis sobre la marxa? ...
És la primera vegada que faig un taller de cuina, jejeje.
És la primera vegada que faig un taller de cuina, jejeje.
El post de la Laia: viewtopic.php?f=91&t=23764
El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!
El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!
Re: Taller de receptes
ei, jo tambe mapunto xo no tinc els 100 missatges i no crec que pugui posar foto no?? provare de fer el brownie!!mmmmm....kbooo!!!
Re: Taller de receptes
holaaaa jo també m'apunto!!!!! (espero poder complir, que vaig una mica liada)
i vinc amb una proposta de ORGANIZACIÓN ORGANIZACIÓN!! a veure què us sembla!
i vinc amb una proposta de ORGANIZACIÓN ORGANIZACIÓN!! a veure què us sembla!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Taller de receptes
LLISTA DE PARTICIPANTS:
EN ACTIU!!!
Juliett
tolinso
Ramtri
sil30
mogudet
ametista
artemis
Momo
edae
Merche83
Ginger
NyiNyi
Helia
pitisu
soleilua
nineta83
xasevi09
Elbereth
nuit
muc
..."EN LA SOMBRA"
pigadeta
castanyeta
Enla
...i alguna més?
i EN STAND-BY
mamlaboni
piruleta
Tisketa
Eva_
pelegrins
Danu
maroneta
klara
Shimmy
algú més s’apunta?????
EN ACTIU!!!
Juliett
tolinso
Ramtri
sil30
mogudet
ametista
artemis
Momo
edae
Merche83
Ginger
NyiNyi
Helia
pitisu
soleilua
nineta83
xasevi09
Elbereth
nuit
muc
..."EN LA SOMBRA"
pigadeta
castanyeta
Enla
...i alguna més?
i EN STAND-BY
mamlaboni
piruleta
Tisketa
Eva_
pelegrins
Danu
maroneta
klara
Shimmy
algú més s’apunta?????
ametista l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. maig 12, 2011 8:51 pm, en total s’ha editat 26 vegades.
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Taller de receptes
TALLER Nº1
proposta de: tolinso i mamlaboni
receptes: brandada de bacallà i brownie de xocolata
dia d'inici: 6-09-2010
dia de finalització: 19-09-2010
fotos de la brandada i del brownie
TALLER Nº2
proposta de: Juliett
receptes: quiche d'espinacs i pastís de nutella i mermelada de maduixa
dia d'inici: 20-09-2010
dia de finalització: 3-10-2010
fotos quiche i pastís
TALLER Nº3
proposta de: mamlaboni i tolinso
receptes: vol-au-vents farcits de peix i banana bread
dia d'inici: 4-10-2010
dia de finalització: 17-10-2010
fotos dels vol-au-vents i del banana bread
TALLER Nº4
proposta de: piruleta
receptes: flam de verduretes i combinat de trufes
dia d'inici: 18-10-2010
dia de finalització: 31-10-2010
fotos dels flams i de les trufes
TALLER Nº5
proposta de: Ginger
receptes: purè de carbassa i pastís de poma
dia d'inici: 1-11-2010
dia de finalització: 14-11-2010
fotos del purè i del pastís
TALLER Nº6
proposta de: Klara
receptes: pastís hortolà i "tortitas" d'arròs de tardor
dia d'inici: 15-11-2010
dia de finalització: 28-11-2010
fotos del pastís hortolà i de las "tortitas" de tardor
TALLER Nº7
proposta de: Ramtri
receptes: fideuà i sorbet de llimona
dia d'inici: 29-11-2010
dia de finalització: 12-12-2010
fotos de la fideuà i del sorbet
TALLER Nº8
proposta de: sil30 i Momo
receptes: canelons de marisc amb fina salsa d'escamarlans i polvorons casolans
dia d'inici: 13-12-2010
dia de finalització: 26-12-2010
fotos dels canelons i els polvorons
PARADA NADALENCA
receptes: si tenim temps, fem les que tenim pendents!
dia d'inici: 27-12-2010
dia de finalització: 9-01-2011
TALLER Nº9
proposta de: mogudet
receptes: pastís de macarrons i pastís de prunes
dia d'inici: 10-01-2011
dia de finalització: 23-01-2011
fotos del pastís de macarrons i del pastís de prunes
TALLER Nº10
proposta de: ametista
receptes: pa i magdalenes
dia d'inici: 31-01-2011
dia de finalització: 13-02-2011
fotos dels pans i de les magdalenes
TALLER Nº11
proposta de: artemis
receptes: llom amb salsa d'ametlles i mousse de xocolata amb teula de xocolata blanca
dia d'inici: 14-02-2011
dia de finalització: 27-02-2011
fotos del llom i de la mousse
TALLER Nº12
proposta de: Momo i sil30
receptes: Mac&Cheese i pannetone
dia d'inici: 28-02-2011
dia de finalització: 13-03-2011
fotos dels mac&cheese i dels pannetones
TALLER Nº13
proposta de: edae
receptes: pastís de carn i galetes blanc i negre
dia d'inici: 14-03-2011
dia de finalització: 27-03-2011
fotos del pastís i de les galetes
TALLER Nº14
proposta de: Merche83
receptes: calamars farcits i coulant de xocolata
dia d'inici: 28-03-2011
dia de finalització: 10-04-2011
fotos dels calamars i dels coulants
TALLER Nº15
proposta de: NyiNyi
receptes: macarrons amb bacallà i rocs de xocolata
dia d'inici: 18-04-2011
dia de finalització: 8-05-2011
fotos dels macarrons i dels rocs
TALLER Nº16
proposta de: Helia
receptes: empanada trenada de carn i pastís de pinya
dia d'inici: 09-05-2011
dia de finalització: 22-05-2011
fotos de l'empanada i del pastís
TALLER Nº17
proposta de: pitisu
receptes: amanida de llenties i smoothie de maduixa
dia d'inici: 23-05-2011
dia de finalització: 12-06-2011
fotos de l'amanida i dels smoothies
TALLER Nº18
proposta de: soleilua
receptes: lassanya i tiramisú
dia d'inici: 13-06-2011
dia de finalització: 30-06-2011
fotos de la lassanya i del tiramisú
PARADA ESTIUENCA
receptes: si tenim temps, fem les que tenim pendents!
dia d'inici: 01-07-2010
dia de finalització: 31-08-2011
proposta de: tolinso i mamlaboni
receptes: brandada de bacallà i brownie de xocolata
dia d'inici: 6-09-2010
dia de finalització: 19-09-2010
fotos de la brandada i del brownie
TALLER Nº2
proposta de: Juliett
receptes: quiche d'espinacs i pastís de nutella i mermelada de maduixa
dia d'inici: 20-09-2010
dia de finalització: 3-10-2010
fotos quiche i pastís
TALLER Nº3
proposta de: mamlaboni i tolinso
receptes: vol-au-vents farcits de peix i banana bread
dia d'inici: 4-10-2010
dia de finalització: 17-10-2010
fotos dels vol-au-vents i del banana bread
TALLER Nº4
proposta de: piruleta
receptes: flam de verduretes i combinat de trufes
dia d'inici: 18-10-2010
dia de finalització: 31-10-2010
fotos dels flams i de les trufes
TALLER Nº5
proposta de: Ginger
receptes: purè de carbassa i pastís de poma
dia d'inici: 1-11-2010
dia de finalització: 14-11-2010
fotos del purè i del pastís
TALLER Nº6
proposta de: Klara
receptes: pastís hortolà i "tortitas" d'arròs de tardor
dia d'inici: 15-11-2010
dia de finalització: 28-11-2010
fotos del pastís hortolà i de las "tortitas" de tardor
TALLER Nº7
proposta de: Ramtri
receptes: fideuà i sorbet de llimona
dia d'inici: 29-11-2010
dia de finalització: 12-12-2010
fotos de la fideuà i del sorbet
TALLER Nº8
proposta de: sil30 i Momo
receptes: canelons de marisc amb fina salsa d'escamarlans i polvorons casolans
dia d'inici: 13-12-2010
dia de finalització: 26-12-2010
fotos dels canelons i els polvorons
PARADA NADALENCA
receptes: si tenim temps, fem les que tenim pendents!
dia d'inici: 27-12-2010
dia de finalització: 9-01-2011
TALLER Nº9
proposta de: mogudet
receptes: pastís de macarrons i pastís de prunes
dia d'inici: 10-01-2011
dia de finalització: 23-01-2011
fotos del pastís de macarrons i del pastís de prunes
TALLER Nº10
proposta de: ametista
receptes: pa i magdalenes
dia d'inici: 31-01-2011
dia de finalització: 13-02-2011
fotos dels pans i de les magdalenes
TALLER Nº11
proposta de: artemis
receptes: llom amb salsa d'ametlles i mousse de xocolata amb teula de xocolata blanca
dia d'inici: 14-02-2011
dia de finalització: 27-02-2011
fotos del llom i de la mousse
TALLER Nº12
proposta de: Momo i sil30
receptes: Mac&Cheese i pannetone
dia d'inici: 28-02-2011
dia de finalització: 13-03-2011
fotos dels mac&cheese i dels pannetones
TALLER Nº13
proposta de: edae
receptes: pastís de carn i galetes blanc i negre
dia d'inici: 14-03-2011
dia de finalització: 27-03-2011
fotos del pastís i de les galetes
TALLER Nº14
proposta de: Merche83
receptes: calamars farcits i coulant de xocolata
dia d'inici: 28-03-2011
dia de finalització: 10-04-2011
fotos dels calamars i dels coulants
TALLER Nº15
proposta de: NyiNyi
receptes: macarrons amb bacallà i rocs de xocolata
dia d'inici: 18-04-2011
dia de finalització: 8-05-2011
fotos dels macarrons i dels rocs
TALLER Nº16
proposta de: Helia
receptes: empanada trenada de carn i pastís de pinya
dia d'inici: 09-05-2011
dia de finalització: 22-05-2011
fotos de l'empanada i del pastís
TALLER Nº17
proposta de: pitisu
receptes: amanida de llenties i smoothie de maduixa
dia d'inici: 23-05-2011
dia de finalització: 12-06-2011
fotos de l'amanida i dels smoothies
TALLER Nº18
proposta de: soleilua
receptes: lassanya i tiramisú
dia d'inici: 13-06-2011
dia de finalització: 30-06-2011
fotos de la lassanya i del tiramisú
PARADA ESTIUENCA
receptes: si tenim temps, fem les que tenim pendents!
dia d'inici: 01-07-2010
dia de finalització: 31-08-2011
ametista l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. juny 24, 2011 1:12 pm, en total s’ha editat 62 vegades.
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Taller de receptes
Ametista, quina bona idea!! A mi em sembla genial aquesta manera de plantejar-nos el taller, això sí, haurem de ser molt constants ara, uff, quins nervis!!
El post de la Laia: viewtopic.php?f=91&t=23764
El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!
El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!
Re: Taller de receptes
m'he animat i he posat els pròxims tallers, perquè no ens quedarem només amb una recepta, no???? així cada una ja pot anar pensant quina recepta proposarà quan li toqui! i si s’apunta algú més, anem afegint i si no, tornem a començar amb la Juliett
mmm, ara que hi penso m’he embalat i potser us he organitzat una mica la vida, no? si preferiu improvisar una mica més m’ho dieu i borro lo dicho!!
i si us va bé, doncs tolinso i mamlaboni, repetiu aportant receptes si no us importa! per cert tolinso, jo voto perquè aportis la de la truita de poma, mmm! ah i de moment he posat l’enllaç a una recepta de brandada de bacallà que hi havia per aquí al SP però si ens poses la teva ho canvio!
sil30 jo tampoc he participat mai a un taller així però veient el que diu la Juliett, la idea suposo que és: posem la recepta i durant els dies següents (he posat 15 dies, per assegurar que tenim temps i no estressar-nos ) totes l'anem fent a casa quan ens vagi bé (i mentrestant aquí podem comentar dubtes, anècdotes i el que sigui) i els últims dies totes pengem les fotos del que hem cuinat
això que dius de ser constants......és veritat! però vamos, tot queda entre nosaltres, si veiem que per les festes estem totes molt liades per exemple, doncs ho aplaçem i tan panxes, no? i si alguna no pot fer un taller en concret doncs no passa res
Juliett jo ho puc anar actualitzant però si et fa gràcia fer-ho tu ja que has obert el post ho pots copiar al teu primer missatge!!!
mmm, ara que hi penso m’he embalat i potser us he organitzat una mica la vida, no? si preferiu improvisar una mica més m’ho dieu i borro lo dicho!!
i si us va bé, doncs tolinso i mamlaboni, repetiu aportant receptes si no us importa! per cert tolinso, jo voto perquè aportis la de la truita de poma, mmm! ah i de moment he posat l’enllaç a una recepta de brandada de bacallà que hi havia per aquí al SP però si ens poses la teva ho canvio!
sil30 jo tampoc he participat mai a un taller així però veient el que diu la Juliett, la idea suposo que és: posem la recepta i durant els dies següents (he posat 15 dies, per assegurar que tenim temps i no estressar-nos ) totes l'anem fent a casa quan ens vagi bé (i mentrestant aquí podem comentar dubtes, anècdotes i el que sigui) i els últims dies totes pengem les fotos del que hem cuinat
això que dius de ser constants......és veritat! però vamos, tot queda entre nosaltres, si veiem que per les festes estem totes molt liades per exemple, doncs ho aplaçem i tan panxes, no? i si alguna no pot fer un taller en concret doncs no passa res
Juliett jo ho puc anar actualitzant però si et fa gràcia fer-ho tu ja que has obert el post ho pots copiar al teu primer missatge!!!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Taller de receptes
Molt be quina organitzacio!!
Potser seria millor penjar les nostres receptes quan ens toqui el nostre taller, no? es que sino sera un caos.
Ametista per mi la orrganitzacio esta perfecte! Jo el 19 estare de vacancetes!!! i si no us importa penjare les fotos de la brandada i el brownie el divendres 17 i com que nomes estem 3 dies fora, el taller de la juliett no me'l perdo
Potser seria millor penjar les nostres receptes quan ens toqui el nostre taller, no? es que sino sera un caos.
Ametista per mi la orrganitzacio esta perfecte! Jo el 19 estare de vacancetes!!! i si no us importa penjare les fotos de la brandada i el brownie el divendres 17 i com que nomes estem 3 dies fora, el taller de la juliett no me'l perdo
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |