TR2 novembre-pasta de full

Avatar de l’usuari
ametista
:: dinosaure
Entrades: 5481
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

TR2 novembre-pasta de full

EntradaAutor: ametista » dl. oct. 31, 2011 11:13 pm

i l'ingredient del mes de novembre és:
....PASTA DE FULL!!!

pasta de full.jpg
pasta de full.jpg (12.66 KiB) Visualitzat 18771 cops


espero moltes receptes!!!!!!!!!! tan dolces com salades, fàcils o difícils, postres, pastes, entrants i aperitius! (i algunes idees per nadal?)

A CUINAR!!!!!!!! >.-<:
ametista l’ha editat per darrera vegada el dia: dc. nov. 02, 2011 2:03 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Imatge
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Avatar de l’usuari
ametista
:: dinosaure
Entrades: 5481
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: TR2 novembre-pasta de full

EntradaAutor: ametista » dl. oct. 31, 2011 11:14 pm

ametista l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. nov. 28, 2011 12:06 pm, en total s’ha editat 5 vegades.
Imatge
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Avatar de l’usuari
ametista
:: dinosaure
Entrades: 5481
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: ametista » dl. oct. 31, 2011 11:18 pm

doncs molt de règim no és, no.... ;-)))

a veure com carai ho faig aquest mes :r)
Imatge
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Avatar de l’usuari
Momo
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4884
Membre des de: ds. gen. 12, 2008 2:09 pm
Ubicació: Andorra
Contacta:

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: Momo » dl. oct. 31, 2011 11:27 pm

Mmmmmmm! Doncs així d'entrada tinc una recepta de farcellets d'espinacs boníssims! A veure si demà us l'escric, que no sé si me'n recordo de les quantitats... Com que sempre ho faig a ull. ;-)

A mi m'encanta cuinar amb pasta de full!
Avatar de l’usuari
ametista
:: dinosaure
Entrades: 5481
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: ametista » dl. oct. 31, 2011 11:37 pm

espinacs? he llegit espinacs??? ole ole verdura!!!!!!!! per mi valeeeeeee :r) :r) :r)
Imatge
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Avatar de l’usuari
Helia
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2289
Membre des de: dv. gen. 30, 2009 12:37 pm

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: Helia » dt. nov. 01, 2011 10:44 am

Molt béeeeeeeee!!!! m'encanta!!! uf, amb pasta de full m'agrada... TOT!!!!! >.-<:
Per cert, jo també tinc uns espinacs a la nevera que vaig coure ahir i pensava com fer-los!! o sigui que m'anirà de perles si la Momo posa la recepta dels farcellets!!! :p-)
ImatgeImatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Danu
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1893
Membre des de: dv. set. 10, 2010 4:49 pm

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: Danu » dt. nov. 01, 2011 11:16 am

Mireu quina recepta més boníssima de pasta de full i cruasans...: http://nievesdq-dulceysalado.blogspot.c ... -paso.html :p-)

Fa temps que la tinc al cap, però com sembla tan laboriós vaig deixant-lo... a veure si m'animo aquest mes i penjo la foto! I vosaltres? Qui s'anima a fer cruasanets amb pasta de full casolana? >.-<: :love:
Avatar de l’usuari
tolinso
:: dinosaure
Entrades: 5961
Membre des de: dv. maig 09, 2008 9:41 pm
Ubicació: Philadelphia, EEUU

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: tolinso » dt. nov. 01, 2011 12:13 pm

ui, aquesta la tinc dificil... no em veig fent jo la massa... i no se si en trobare :-:)

algu em pot passar una recepta de com per la pasta? :ok:
Avatar de l’usuari
Danu
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1893
Membre des de: dv. set. 10, 2010 4:49 pm

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: Danu » dt. nov. 01, 2011 12:47 pm

Tolinso, a l'enllaç que he ficat expliquen com fer-la!! :ok:
Avatar de l’usuari
ametista
:: dinosaure
Entrades: 5481
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: ametista » dt. nov. 01, 2011 3:09 pm

ostres tolinso! de veritat et serà difícil trobar pasta de full?? quin greu! ja hi podia haver pensat, que a la primera edició ja vas tenir problemes amb la pasta brisa... :-:)

....doncs si no en trobes et faré treballar, eh? ;-))) jo no n'he fet mai, pel mateix que diu la Danu, que és molt laboriós i es necessita temps...però es veu que el resultat val la pena :ok:

et poso un parell més d'enllaços per si t'animes:

http://elcullerotfestuc.blogspot.com/20 ... lli-i.html

http://lagemmotaalacuina.blogspot.com/2 ... l-cwk.html

i si no...doncs potser podries fer alguna cosa amb alguna pasta similar americana? parlo per parlar, eh, que ni idea però és que em sabria greu que no poguessis participar :-:)
Imatge
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Avatar de l’usuari
tolinso
:: dinosaure
Entrades: 5961
Membre des de: dv. maig 09, 2008 9:41 pm
Ubicació: Philadelphia, EEUU

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: tolinso » dt. nov. 01, 2011 3:29 pm

TRANQUILES QUE FAIG ALGO :ok: L'ultim cop vaig substituir la massa per carbassons :-D jajajajaja Pero en buscare... algo trobare ;-)
muc
:: gosset
:: gosset
Entrades: 499
Membre des de: dv. ago. 06, 2010 3:04 pm
Ubicació: Alemanya

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: muc » dt. nov. 01, 2011 3:45 pm

Ostres! ja tenim aquí el nou ingredient!!! >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: Va, jo aquest mes em proposo fer pasta de full casolana! Fa molt de temps que ho volia provar i mai m'acabava d'atrevir! Ja us diré què tal!
Avatar de l’usuari
ametista
:: dinosaure
Entrades: 5481
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: ametista » dt. nov. 01, 2011 5:16 pm

m'encaaaantaaaa! una atrevida!!!!! molt bé muc!!! >.-<:
tolinso :b-)))
Imatge
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Avatar de l’usuari
Lalona
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1279
Membre des de: dt. oct. 26, 2010 11:43 pm

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: Lalona » dt. nov. 01, 2011 8:52 pm

ohhhhhhh! no havia vist que ja hi havia ingredient! just ahir vam fer coques d'escalivada amb pasta de full, llàstima que no féssim fotos! Van quedar boníssimes us explico com les fem:

ingredients:
- 1 massa pasta de full
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- 1 ceba
- 1 rotllo de formatge de cabra (dels prims)
- unes cullerades de tomàquet fregit
- una cullerada d'oli d'oliva
- una mica d'orenga

preparació:
1- preescalfar el forn
2- escalivar el pebrot, l'albergínia i la ceba. El pebrot i l'albergínia tallats a tires i la ceba partida per la meitat. Si teniu un estoig de cuinar al vapor de l'Ékué queda molt bona i no necessiteu gens d'oli!
3- posar una safata del forn sobre el marbre on treballem amb un paper vegetal, i al damunt la massa de pasta de full
4- punxar la massa amb una forquilla i escampar-hi un pensament d'oli d'oliva, molt poquet
5- no cal, però si en tenim podem afegir unes cullerades de tomàquet fregit molt ben escampat. No ens hem de passar, només pintar la massa una miqueta.
6- tallar la ceba escalivada a tires i repartir-la bé per tota la massa
7- col·locar el pebrot (jo li trec la pell aprofitant que surt fàcil) i l'albergínia a tires fent un dibuix en diagonal. No sé si m'explico. Jo poso una tira de pebrot a una cantonada. Al costat tries d'albergínia. Seguit tires de pebrot... i així fent un dibuix de 2 colors fins arribar a l'altra cantonada.
8- al damunt, posar rodanxes petites de formatge de cabra i condimentar-ho tot amb orenga
9- com que els ingredients ja estan cuits, millor posar la safata del forn a un nivell baix fins que veiem la massa cuita i daurada.
10- Bon profit!!!

A mi m'encanta la coca d'escalivada aquesta! és molt senzilla i queda molt resultona. Si no poseu els ingredients molt atapeïts permetreu que la massa agafi més cos i queda més cruixent, a mi m'agrada és. Quin greu que em sap no haver fet foto a la que vam fer ahir, ens va quedar maquíssima la presentació!!!
Imatge
Imatge
el mes de setembre al Club de lectura llegirem "Suite francesa", d'Irène Némirovsky! T'apuntes?
Avatar de l’usuari
ametista
:: dinosaure
Entrades: 5481
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: ametista » dt. nov. 01, 2011 9:11 pm

ooooooh Lalona que bona aquesta coca!!! >.-<: >.-<: >.-<:
i que guai, primera recepta el primer dia!!! a veure si aquest mes fem rècord :content:
Imatge
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Avatar de l’usuari
Helia
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2289
Membre des de: dv. gen. 30, 2009 12:37 pm

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: Helia » dc. nov. 02, 2011 8:57 am

Mireu aquesta pàgina, també! (és una de les meves webs de cuina de capçalera... jeje...)
Hi ha com fer la pasta de full, pas a pas! Tolinso, t'hi animes? :r)

http://webosfritos.es/2009/01/mi-hojaldre/
ImatgeImatge
Imatge
Avatar de l’usuari
ninoneta
:: rateta
:: rateta
Entrades: 167
Membre des de: dl. nov. 29, 2010 2:23 pm

Re: TR2 novembre-pasta de full

EntradaAutor: ninoneta » dc. nov. 02, 2011 2:17 pm

No he fet mai res amb pasta de full, a veure si trobo alguna recepta facileta, i sinó provaré de fer-ne alguna de les que pengeu... :ok:
Imatge
Avatar de l’usuari
tolinso
:: dinosaure
Entrades: 5961
Membre des de: dv. maig 09, 2008 9:41 pm
Ubicació: Philadelphia, EEUU

Re: TR2 novembre-...

EntradaAutor: tolinso » dc. nov. 02, 2011 3:11 pm

Helia ha escrit:Mireu aquesta pàgina, també! (és una de les meves webs de cuina de capçalera... jeje...)
Hi ha com fer la pasta de full, pas a pas! Tolinso, t'hi animes? :r)

http://webosfritos.es/2009/01/mi-hojaldre/


he trobat receptes americanes amb pasta de full, i per internet, com a minim, la puc comprar. Mirare als supers i si no en trobo potser si que m'animo, pero haura d'esperar a finals de mes... perque vaig a tope de feina :ufs: Pero... ja tinc la recepta que vull fer... mooolt senzilleta pero te pinta d'estar ben bona :ok:
Avatar de l’usuari
ninoneta
:: rateta
:: rateta
Entrades: 167
Membre des de: dl. nov. 29, 2010 2:23 pm

Re: TR2 novembre-pasta de full

EntradaAutor: ninoneta » dl. nov. 07, 2011 9:37 pm

Jo n'he fet una de facileta, facilíssima! :love: però que va agradar molt, aquí us la deixo:

PASTA DE FULL AMB POMA

Ingredients:
- 1 placa de pasta de full
- 2 pomes
- sucre
-oli
-canyella

Preparació:
Precalentem el forn a 180º. Estirem la pasta de full damunt de la plàtera del forn damunt d'un paper de forn (jo vaig fer servir el que ja anava amb la pasta de full). Punxem tota la superfície menys les vores. Pelem les pomes i les tallem en forma de mitges llunes. Les anem col.locant damunt de la massa. Hi tirem bastant de sucre pel damunt i si us agrada també canyella mòlta. Hi tirem un bon raig d'oli i ho fiquem al forn durant 35-40 minuts, fins que la poma estigui dauradeta i la massa cuita.
Fitxers adjunts
CIMG0238b.JPG
Imatge
Avatar de l’usuari
ametista
:: dinosaure
Entrades: 5481
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: TR2 novembre-pasta de full

EntradaAutor: ametista » dj. nov. 17, 2011 9:47 pm

ei noies tenim això molt paradet, no? :-:)

...sí d'acord, d'acord, jo tampoc he posat recepta encara però tinc excusa eeeeeeh? que estic esperant que algú em convidi a dinar per portar els postres ;-))) ;-))) ;-)))
Imatge
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?

Torna a “Taller de Receptes”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::