TR3 abril-suflé

Avatar de l’usuari
ametista
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4689
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

TR3 abril-suflé

EntradaAutor: ametista » dc. abr. 03, 2013 10:55 pm

ÚLTIM TALLER I VACANCEEEES!!!!! :***: :***: :***:

i farem...


:miko: :miko: SUFLÉ :miko: :miko:


n'heu fet mai? us queden bé?

penso que tenen el seu intríngulis, no?...

va, a veure si algú s'anima i ho provaaa!!!
ametista l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. maig 12, 2013 7:00 pm, en total s’ha editat 3 vegades.
Imatge Imatge Imatge

Imatge
al Club de lectura del SP el mes de gener llegim ciència ficció!!! T'apuntes?


T'agrada fer fotos? apunta't al Taller de Fotografia del Socpetit!
Avatar de l’usuari
ametista
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4689
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: TR3 abril

EntradaAutor: ametista » dc. abr. 03, 2013 10:56 pm

ametista l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. abr. 20, 2013 10:28 am, en total s’ha editat 1 vegada.
Imatge Imatge Imatge

Imatge
al Club de lectura del SP el mes de gener llegim ciència ficció!!! T'apuntes?


T'agrada fer fotos? apunta't al Taller de Fotografia del Socpetit!
Avatar de l’usuari
ametista
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4689
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: TR3 abril-suflé

EntradaAutor: ametista » dv. abr. 19, 2013 11:53 am

no? ningú s'anima?

...vaig a mirar com fer mini-suflés, que una intenta fer dietaaaa :-o00m
Imatge Imatge Imatge

Imatge
al Club de lectura del SP el mes de gener llegim ciència ficció!!! T'apuntes?


T'agrada fer fotos? apunta't al Taller de Fotografia del Socpetit!
Avatar de l’usuari
ametista
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4689
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: TR3 abril-suflé

EntradaAutor: ametista » ds. abr. 20, 2013 10:27 am

doncs aquí estic amb els meus mini-suflés ;-)))

DSC_0001.JPG


temps de treure'ls del forn i fer immediatament la foto i ja estaven baixant... :-:)

MINI-SUFLÉS DE FORMATGE I XAMPINYONS

3 ous
3 cullerades soperes d'oli
3 cullerades soperes de farina
2 gots de llet
formatge ratllat
sal, pebre, herbes provençals
xampinyons

- fer una salsa beixamel amb l'oli, la farina i la llet, afegir-hi sal, pebre, herbes aromàtiques...i el formatge ratllat, xampinyons (o bacon, pernil, espinacs....)
- separar els rovells de les clares d'ou, incorporar els rovells a la beixamel remenant bé i muntar les clares a punt de neu molt fort
- unir les clares a la beixamel vigilant que no baixin
- posar en motlles i coure al forn a 180ºc 15-20 minuts
- servir immediatament o es desinflen!

estan bons i són molt fàcils de fer :ok:
Imatge Imatge Imatge

Imatge
al Club de lectura del SP el mes de gener llegim ciència ficció!!! T'apuntes?


T'agrada fer fotos? apunta't al Taller de Fotografia del Socpetit!
Avatar de l’usuari
Ponioleta
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4658
Membre des de: dj. set. 03, 2009 12:41 pm
Contacta:

Re: TR3 abril-suflé

EntradaAutor: Ponioleta » ds. abr. 20, 2013 10:35 am

Nosaltres no mengem ou a casa i tot i que he provat de trobar alguna recepta vegana de soufflé (sempre hi ha "frikis" que fan experiments amb altres ingredients o-o:) ) no he trobat res que em convenci. I mira que em crida molt l'atenció. No n'he menjat mai però em fa curiositat o-o:)

Els teus fan molt bona pinta! :ok:
http://fentpensantdient.wordpress.com/ (criança, cuina, costura i una mica de tot)

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
ametista
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4689
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: TR3 abril-suflé

EntradaAutor: ametista » ds. abr. 20, 2013 10:55 am

és veritat, no sé com es podrien fer sense ou...la característica principal és l'esponjositat que li donen les clares a punt de neu, és com estar menjant una mousse...
així fent una cerca ràpida només he vist una recepta que hi posaven llevat, perquè s'inflés :-:)
Imatge Imatge Imatge

Imatge
al Club de lectura del SP el mes de gener llegim ciència ficció!!! T'apuntes?


T'agrada fer fotos? apunta't al Taller de Fotografia del Socpetit!
Avatar de l’usuari
Merche83
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1197
Membre des de: dj. gen. 14, 2010 9:32 am

Re: TR3 abril-suflé

EntradaAutor: Merche83 » dl. abr. 22, 2013 9:18 am

no m'havia enterat de que ja havia taller d'abril i mira a quin dia estem!!
mai he fet ni provat un sufle pero té molt bona pinta aquest que has ficat... ho provaré!!! prometo foto!!!
Imatge
2/01/11 TE+
.....
25/08/11 Te tenemos con nosotros!
ImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
ametista
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4689
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: TR3 abril-suflé

EntradaAutor: ametista » dt. abr. 23, 2013 9:29 am

Merche >.-<:

ah, i pots subscriure't al fòrum i així reps notificació quan s'obren temes nous :ok:
Imatge Imatge Imatge

Imatge
al Club de lectura del SP el mes de gener llegim ciència ficció!!! T'apuntes?


T'agrada fer fotos? apunta't al Taller de Fotografia del Socpetit!
Avatar de l’usuari
Merche83
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1197
Membre des de: dj. gen. 14, 2010 9:32 am

Re: TR3 abril-suflé

EntradaAutor: Merche83 » dt. abr. 23, 2013 10:25 am

ostres si?? com es fa?? sempre em suscribeixo als temes que m'interesen pero a que s'obrin temes nous ni idea... i això que porto uns anys per aquests mons ja.... ?-) ?-)
Imatge
2/01/11 TE+
.....
25/08/11 Te tenemos con nosotros!
ImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
ametista
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4689
Membre des de: dt. set. 30, 2008 3:06 pm

Re: TR3 abril-suflé

EntradaAutor: ametista » dt. abr. 23, 2013 11:41 am

:r) sempre es descobreixen coses noves!
es fa igual que quan et subscrius a un post, te'n vas a baix de tot de la pàgina inicial del subfòrum que t'interessa, en aquest cas viewforum.php?f=107 i cliques a "Subscriu-me a aquest fòrum" :ok:
Imatge Imatge Imatge

Imatge
al Club de lectura del SP el mes de gener llegim ciència ficció!!! T'apuntes?


T'agrada fer fotos? apunta't al Taller de Fotografia del Socpetit!

Torna a “Taller de Receptes”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: