TR4 maig-brioixeria casolana
TR4 maig-brioixeria casolana
i aquest mes farem... brioxeria casolana!!
per exemple:
trenes de brioix viewtopic.php?f=103&t=19238
croissants fàcils viewtopic.php?f=103&t=31858
croissants laminats viewtopic.php?f=103&t=36694
dònuts viewtopic.php?f=103&t=35513
ensaïmades http://www.cuinaperllaminers.com/2009/04/ensaimada.html
coca montserratina viewtopic.php?f=93&t=30263
bunyols de l'Empordà viewtopic.php?f=103&t=10446
també podeu practicar la coca de sant Joan pel mes que ve viewtopic.php?f=103&t=16942
o si no us atreviu amb les masses fermentades, sempre podeu tirar de pasta de full congelada i fer alguna cosa "apanyadeta"! viewtopic.php?f=93&t=24356
per exemple:
trenes de brioix viewtopic.php?f=103&t=19238
croissants fàcils viewtopic.php?f=103&t=31858
croissants laminats viewtopic.php?f=103&t=36694
dònuts viewtopic.php?f=103&t=35513
ensaïmades http://www.cuinaperllaminers.com/2009/04/ensaimada.html
coca montserratina viewtopic.php?f=93&t=30263
bunyols de l'Empordà viewtopic.php?f=103&t=10446
també podeu practicar la coca de sant Joan pel mes que ve viewtopic.php?f=103&t=16942
o si no us atreviu amb les masses fermentades, sempre podeu tirar de pasta de full congelada i fer alguna cosa "apanyadeta"! viewtopic.php?f=93&t=24356
ametista l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. maig 01, 2014 11:11 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR4 maig-brioixeria casolana
ametista l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. maig 26, 2014 12:53 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR4 maig-brioixeria casolana
Ostres, aixo ja es nivell!! A veure si puc participar aquest mes.
Re: TR4 maig-brioixeria casolana
oh, és que ja estem arribant a finals de curs!
però tu ja tens experiència amb masses fermentades, o sigui que no serà problema!
les que ja us hi heu posat algun cop o és la primera vegada que us animeu teniu receptes faciletes i resultones com els croissants fàcils!
i les que ho veieu massa complicat (que no ho és, de veritat!) sempre teniu el comodí de la pasta de full!
o sigui que no hi ha excusa per no participar, eh?
però tu ja tens experiència amb masses fermentades, o sigui que no serà problema!
les que ja us hi heu posat algun cop o és la primera vegada que us animeu teniu receptes faciletes i resultones com els croissants fàcils!
i les que ho veieu massa complicat (que no ho és, de veritat!) sempre teniu el comodí de la pasta de full!
o sigui que no hi ha excusa per no participar, eh?
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR4 maig-brioixeria casolana
Ametista els croissants cauen segur!! A veure si puc fer-los abans de parir!!
També faig a vegades una coca amb la massa més o menys de tortell de reis i xocolata. Valdria oi?
També faig a vegades una coca amb la massa més o menys de tortell de reis i xocolata. Valdria oi?
Re: TR4 maig-brioixeria casolana
M'he animat amb els croissants! També els he fet amb oli. Eld hi falta una mica de gust, com deies ametista però son molt fàcils i resultons. De fet una mica de xoco i boníssims!!!
Des del mòbil no puc penjar fotos diu k pesen massa.
A veure si demà la penjo.
Des del mòbil no puc penjar fotos diu k pesen massa.
A veure si demà la penjo.
Re: TR4 maig-brioixeria casolana
Kine quina pinta aquests croissants!!!
Noies una pregunta, no coneixia la coca montserratina i m'agradaria provar de fer-la. He vist que la recepta porta llard de porc, per què ho podria substituir? O no hi poso res i ja està?
Noies una pregunta, no coneixia la coca montserratina i m'agradaria provar de fer-la. He vist que la recepta porta llard de porc, per què ho podria substituir? O no hi poso res i ja està?
Re: TR4 maig-brioixeria casolana
kineee
Navi, jo la faig amb oli d'oliva i queda ben bona!
Navi, jo la faig amb oli d'oliva i queda ben bona!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: TR4 maig-brioixeria casolana
doncs jo també he fet croissants! però integrals
la recepta aquí! és molt similar a la dels normals però amb farina integral i un munt de llavors
la recepta aquí! és molt similar a la dels normals però amb farina integral i un munt de llavors
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |