Taller de receptes
Re: Taller de receptes
Ginger ha escrit: Doncs és lleugerament diferent; per començar la massa jo no la compro:
250g de farina
150 de mantega
1 ou
(barrejar, amassar i estirar sobre el motlle)
la provaré! quan vam fer el taller de la quiche vaig fer una massa que no em va acabar de convèncer (massa mantega) a veure aquesta què tal!

sil30 què què les magdalenes? espero que us hagin agradat!

noies això de l'apartat del pa estic a l'espera que el Toni em digui algo (em penso que estava de vacances per la setmana blanca) però ja tinc un munt d'idees de receptes que posaré...





GENER Un feliç esdeveniment (Éliette Abécassis)
MARÇ Mansfield Park (Jane Austen)
MAIG pendent de decidir
JULIOL pendent de decidir
SETEMBRE pendent de decidir
NOVEMBRE pendent de decidir
T'apuntes al Club de Lectura?
Re: Taller de receptes
Holaaaa!!
Les magdalenes boníssimes!! Quasi ens les hem cruspides totes, hahaha, i mira que em van sortir un munt!! Els hi he donat a mons pares i també els hi han agradat molt, total un èxit, i això que les vaig fer amb farina integral i sucre moré, que segur que la recepte original encara estaria més flonja!! Va haber un moment que em pensava que les mides les hauria fet malament (la meva bàscula és vella i fa una mica el tonto) perquè em va sortir la massa molt espessa. Però deuria sé perquè ho vaig batre amb un batedor nou a massa potencia. Total que la mantega es va montar i va quedar molt consistent. Vaig haver de muntar les magdalenes amb una màniga i sort que amb l'escalfor del forn van desfer-se i finalment van sortir bé, uffff!!
Ahhh, i avui m'he posat les piles i també he fet els macarrons amb formatge per dinar!! Mmmmm, sense paraules!! Jo és que sóc una fan del formatge i ha quedat molt bo. És una recepte molt sencilla de fer i el resultat queda espectacular. Noies estic aprenent moltes cosetes amb vosaltres, hehehe.
Ametista, si que t'envoliques, però segur que queda genial!! Ja tenim moltes ganes que l'obris!!
Per cert, t'envio fotos. T'he enviat la del pa que la tenia pendent, la de les magdalenes i la dels macarrons. Vinga més feina, pobreta, hehehe. Gràcies bonica.
Adeuuuu!!

Les magdalenes boníssimes!! Quasi ens les hem cruspides totes, hahaha, i mira que em van sortir un munt!! Els hi he donat a mons pares i també els hi han agradat molt, total un èxit, i això que les vaig fer amb farina integral i sucre moré, que segur que la recepte original encara estaria més flonja!! Va haber un moment que em pensava que les mides les hauria fet malament (la meva bàscula és vella i fa una mica el tonto) perquè em va sortir la massa molt espessa. Però deuria sé perquè ho vaig batre amb un batedor nou a massa potencia. Total que la mantega es va montar i va quedar molt consistent. Vaig haver de muntar les magdalenes amb una màniga i sort que amb l'escalfor del forn van desfer-se i finalment van sortir bé, uffff!!


Ahhh, i avui m'he posat les piles i també he fet els macarrons amb formatge per dinar!! Mmmmm, sense paraules!! Jo és que sóc una fan del formatge i ha quedat molt bo. És una recepte molt sencilla de fer i el resultat queda espectacular. Noies estic aprenent moltes cosetes amb vosaltres, hehehe.

Ametista, si que t'envoliques, però segur que queda genial!! Ja tenim moltes ganes que l'obris!!
Per cert, t'envio fotos. T'he enviat la del pa que la tenia pendent, la de les magdalenes i la dels macarrons. Vinga més feina, pobreta, hehehe. Gràcies bonica.

Adeuuuu!!


El post de la Laia: viewtopic.php?f=91&t=23764
El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!


El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!


Re: Taller de receptes
que bé que us hagin agradat les magdalenes!
ja he posat les teves fotos,tot té molt bona pinta però el pa...ESPECTACULAR!!!


ja he posat les teves fotos,tot té molt bona pinta però el pa...ESPECTACULAR!!!



GENER Un feliç esdeveniment (Éliette Abécassis)
MARÇ Mansfield Park (Jane Austen)
MAIG pendent de decidir
JULIOL pendent de decidir
SETEMBRE pendent de decidir
NOVEMBRE pendent de decidir
T'apuntes al Club de Lectura?
Re: Taller de receptes
Poso les receptes, i al vespre penjo les fotos eh, que les tinc al portàtil.
Galetes blanc i negre o esquerdades o galetes brownie (les vaig treure fa anys del mundorecetas):
250g xocolata negra 210g farina
55g mantega 1/2 culleradeta de llevadura royal
100g sucre 1 pols de sal
2 ous sucre glaç
Fonem la xocolata i la mantega i ho barregem molt bé.
Batem els ous amb el sucre, hi afegim la farina, la llevadura i la sal
Hi tirem la xocolata amb la mantega i ho barregem bé.
Ho posem a la nevera fins que endureixi si tens molta pressa també serveix el congelador, però millor nevera(Jo, com que ara amb el peque costa tenir temps per fer una recepta sencera, un dia faig aquesta part, i l'endemà acabo les galetes)
Preescalfem el forn (170ºC + o -) si teniu opció no encengueu la part de dalt.
Fem petites boles amb la massa i les rebossem amb el sucre glaç
Les posem al fron fins que s'esquerdin, i les deixem refredar. Queden duretes de fora i tovetes tipus brownie de dins. I estan per morir-se!!!!
Galetes blanc i negre o esquerdades o galetes brownie (les vaig treure fa anys del mundorecetas):
250g xocolata negra 210g farina
55g mantega 1/2 culleradeta de llevadura royal
100g sucre 1 pols de sal
2 ous sucre glaç
Fonem la xocolata i la mantega i ho barregem molt bé.
Batem els ous amb el sucre, hi afegim la farina, la llevadura i la sal
Hi tirem la xocolata amb la mantega i ho barregem bé.
Ho posem a la nevera fins que endureixi si tens molta pressa també serveix el congelador, però millor nevera(Jo, com que ara amb el peque costa tenir temps per fer una recepta sencera, un dia faig aquesta part, i l'endemà acabo les galetes)
Preescalfem el forn (170ºC + o -) si teniu opció no encengueu la part de dalt.
Fem petites boles amb la massa i les rebossem amb el sucre glaç
Les posem al fron fins que s'esquerdin, i les deixem refredar. Queden duretes de fora i tovetes tipus brownie de dins. I estan per morir-se!!!!
edae l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. març 14, 2011 8:00 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Re: Taller de receptes
Recepta salada:
Pastís de carn:
Bacon 3 ous(més o menys)
Carn picada patates fregides tallades per truita de patates
Salsa de tomata cuita formatge
pebrots escalivats o del piquillo
Agafem un motlle tipus plumcake i el forrem amb el bacon (n'ha de sobrar per fora per poder-lo tancar al final)
Posar-hi la carn picada (crua) amanida amb sal i pebre i espècies si voleu i barrejada amb la salsa de tomata.
a sobre una capa de pebrot vermell o del piquillo
una capa de formatge
les patates fregides barrejades amb els ous (com si anéssiu a fer una truita de patata)
tanquem amb el bacon que ha sobrat per fora
forn a 220 uns 35 o 40 min.
Quan estigui desmotllat gratinar-lo una mica.
Es pot servir sol o acompanyat amb una mica de salsa de tomata i pebrot o de la que vulgueu.
El motlle forrat de bacon més la carn:
El pastís ja cuit:
El tall, perquè veieu com queda:
Pastís de carn:
Bacon 3 ous(més o menys)
Carn picada patates fregides tallades per truita de patates
Salsa de tomata cuita formatge
pebrots escalivats o del piquillo
Agafem un motlle tipus plumcake i el forrem amb el bacon (n'ha de sobrar per fora per poder-lo tancar al final)
Posar-hi la carn picada (crua) amanida amb sal i pebre i espècies si voleu i barrejada amb la salsa de tomata.
a sobre una capa de pebrot vermell o del piquillo
una capa de formatge
les patates fregides barrejades amb els ous (com si anéssiu a fer una truita de patata)
tanquem amb el bacon que ha sobrat per fora
forn a 220 uns 35 o 40 min.
Quan estigui desmotllat gratinar-lo una mica.
Es pot servir sol o acompanyat amb una mica de salsa de tomata i pebrot o de la que vulgueu.
El motlle forrat de bacon més la carn:
El pastís ja cuit:
El tall, perquè veieu com queda:
edae l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. març 14, 2011 8:16 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Re: Taller de receptes
edae, aquestes dues receptes tenen molt bona pinta!



Re: Taller de receptes
mm que bones!!!!!!!




GENER Un feliç esdeveniment (Éliette Abécassis)
MARÇ Mansfield Park (Jane Austen)
MAIG pendent de decidir
JULIOL pendent de decidir
SETEMBRE pendent de decidir
NOVEMBRE pendent de decidir
T'apuntes al Club de Lectura?
Re: Taller de receptes
mm quina bona pinta!!! mans a l'obra! ( o al forn jejejeje) 

Re: Taller de receptes
Jo no sóc gaire de carn, però tinc ganes de fer aquest pastís que al meu company segur que li agrada!!! 

Re: Taller de receptes
quina pintaaaaaaaa!!!!!!!! a veure quan les puc fer!
per cert, ja tenim el nou apartat de pa i brioixeria!!!
quan pugui m'hi poso i obro posts! he pensat que en faré un de "com fer pa a casa" o algo així (perquè anem comentant entre totes els dubtes) i després posaré unes quantes receptes fàcils i resultones!
...tot això en quan acabi amb la llista de llibres, que ja l'estic ultimant....si és que no sé per què em lio tant
a vegades penso que se me'n va una mica l'olla 

per cert, ja tenim el nou apartat de pa i brioixeria!!!



quan pugui m'hi poso i obro posts! he pensat que en faré un de "com fer pa a casa" o algo així (perquè anem comentant entre totes els dubtes) i després posaré unes quantes receptes fàcils i resultones!


...tot això en quan acabi amb la llista de llibres, que ja l'estic ultimant....si és que no sé per què em lio tant



GENER Un feliç esdeveniment (Éliette Abécassis)
MARÇ Mansfield Park (Jane Austen)
MAIG pendent de decidir
JULIOL pendent de decidir
SETEMBRE pendent de decidir
NOVEMBRE pendent de decidir
T'apuntes al Club de Lectura?
Re: Taller de receptes
uoooo ja tenim les receptes de la quinzena!
Edae, fan molt bona pinta! sobretot aquestes galetes! diumenge tenim calçotada i potser m'animo a fer-les.
Ametista, us vindré a veure a pa i broixeria!
Edae, fan molt bona pinta! sobretot aquestes galetes! diumenge tenim calçotada i potser m'animo a fer-les.

Ametista, us vindré a veure a pa i broixeria!

Re: Taller de receptes
hola guapes! acabo des descobrir aquest post i em sembla que m'animaré a fer algunes receptes amb vosaltres... cuinar em va de conya per desconnecxtar del món, i m'encanta!! (encara que no m'hi dedico tant com voldria...)... així que si tinc temps faré aquestes dues receptes fins el dia 27 oi, hi ha temps? perfecte!
estic a dieta, i en teoria no puc menjar ni una ni altra recepta, però com que cuinar pels altres és el que més m'agrada, ens haurem de fiar del seu paladar quan em diguin si ha quedat bo o no! jejeje
estic a dieta, i en teoria no puc menjar ni una ni altra recepta, però com que cuinar pels altres és el que més m'agrada, ens haurem de fiar del seu paladar quan em diguin si ha quedat bo o no! jejeje

Re: Taller de receptes
soleilua, oleee un altre pel post de receptes!
lo del 27 es per posar una data, pero per aquí totes anem al ritme que podem. jo aquestes dues les vull fer la setmana q ve com a molt tard, pero tinc moltes de pendents!
lo del 27 es per posar una data, pero per aquí totes anem al ritme que podem. jo aquestes dues les vull fer la setmana q ve com a molt tard, pero tinc moltes de pendents!
Re: Taller de receptes
ok!! jo faré les galetes segur, que tenen una pintaaaa!!!!
per cert... avui eco, no??? ja has anat?? ara passo per mares de setembre a veure què!


per cert... avui eco, no??? ja has anat?? ara passo per mares de setembre a veure què!
Re: Taller de receptes
Aquesta tarda!!! tinc unes ganes de veurel@
amb una mica de sort ens diran el sexe




Re: Taller de receptes
Una pregunta sobre el pa. Heu provat la recepta que vam fer aquí amb farina integral? Com ho he de fer?
Re: Taller de receptes
ei el pots fer igualment, cap problema!!
l'únic que has de tenir en compte és que a vegades la farina integral xupa més aigua, així que potser n'hi hauràs d'afegir una mica. I clar, sent integral el pa sempre serà més dens que el blanc, si et sembla massa contundent pel pròxim (dono per fet que hi haurà un pròxim) pots fer barreja de farina blanca amb integral i així en diferents proporcions fins que trobis com t'agrada més


l'únic que has de tenir en compte és que a vegades la farina integral xupa més aigua, així que potser n'hi hauràs d'afegir una mica. I clar, sent integral el pa sempre serà més dens que el blanc, si et sembla massa contundent pel pròxim (dono per fet que hi haurà un pròxim) pots fer barreja de farina blanca amb integral i així en diferents proporcions fins que trobis com t'agrada més


GENER Un feliç esdeveniment (Éliette Abécassis)
MARÇ Mansfield Park (Jane Austen)
MAIG pendent de decidir
JULIOL pendent de decidir
SETEMBRE pendent de decidir
NOVEMBRE pendent de decidir
T'apuntes al Club de Lectura?
Re: Taller de receptes
Hola noies!!
Edae, quina pinta les receptes d'aqueta quinzena!! Genial les fotos!!
Segur que les faig, espero no trigar gaire
Merche que tal la visita?!! Ja sabeu el sexe!!

Edae, quina pinta les receptes d'aqueta quinzena!! Genial les fotos!!


Segur que les faig, espero no trigar gaire

Merche que tal la visita?!! Ja sabeu el sexe!!



El post de la Laia: viewtopic.php?f=91&t=23764
El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!


El dia 27-7-2011 a les 11.00h neix la nostra Laia. Ha nescut a les 41 setmanes. Pesa 3.160 kg i fa 49 cm. És la coseta més bonica que hem fet mai!!


Re: Taller de receptes
companyes de cuina! si que s'ha deixat veure, es un nen! i com surti igual de comelon q el pare ja puc espavilar-me amb les receptes
ametista, se que tinc pendent d'enviarte les fotos de les magdalenes pero es q les itnc a l'altre portatil i fa dies q no hi entro....


ametista, se que tinc pendent d'enviarte les fotos de les magdalenes pero es q les itnc a l'altre portatil i fa dies q no hi entro....
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |
![]() |
![]() |
![]() |