Batut de plàtan i taronja
Batut de plàtan i taronja
Ingredients per a 2 persones:
3 taronges
1 plàtan
Llet, preferiblement semidesnatada
Un polsim de canyella
Elaboració
Renteu bé una taronja i eixugueu-la.
Ratlleu-ne la meitat de la pell fins que aparegui la part blanca.
Talleu i espremeu les tres taronges.
Peleu el plàtan i talleu-lo a trossos.
Tritureu amb la batedora els trossos de plàtan, la ratlladura de taronja (reserveu-ne una mica per a la presentació), el suc de les tres taronges, una mica de llet al vostre gust i un polsim de canyella.
Serviu el batut dins un got, tireu-li un polsim de canyella i una mica de ratlladura de taronja.
Font: Cuinasesensepares.cat
3 taronges
1 plàtan
Llet, preferiblement semidesnatada
Un polsim de canyella
Elaboració
Renteu bé una taronja i eixugueu-la.
Ratlleu-ne la meitat de la pell fins que aparegui la part blanca.
Talleu i espremeu les tres taronges.
Peleu el plàtan i talleu-lo a trossos.
Tritureu amb la batedora els trossos de plàtan, la ratlladura de taronja (reserveu-ne una mica per a la presentació), el suc de les tres taronges, una mica de llet al vostre gust i un polsim de canyella.
Serviu el batut dins un got, tireu-li un polsim de canyella i una mica de ratlladura de taronja.
Font: Cuinasesensepares.cat
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |