::: Autopistas car trip adventure, un joc de seguretat viària per a nens

Tota l'actualitat a Socpetit i tots els vostres comentaris.
Avatar de l’usuari
Gisela010
:: dinosaure
Entrades: 8014
Membre des de: dc. oct. 13, 2010 9:51 am

::: Autopistas car trip adventure, un joc de seguretat viària per a nens

dt. jul. 05, 2016 11:40 am

Abertis autopistas, el grup líder en la gestió d’autopistes segures, intel·ligents i sostenibles, presenta Autopistas car trip adventure, un joc de seguretat viària integrat a la seva app autopistas en ruta, que compta amb més de 50 mil descàrregues en el seu primer any.

Aquí trobaràs els enllaços per a la descàrrega » https://www.autopistas.com/microsite/app/index-ca1.html

Es tracta d’una proposta dirigida als més petits de la casa i centrada en com afrontar un viatge en cotxe de forma segura. La companyia llança ara aquest joc coincidint amb l’inici de l’estiu i l’increment de desplaçaments familiars per l’autopista.

Autopistas car trip adventure apropa als nens les claus per a planificar i realitzar un viatge segur, amb diferents mini jocs per a conèixer la senyalització, les carreteres, els comportaments responsables al volant i tot el que té a veure amb un viatge per l’autopista. El joc va dirigit a nens d’entre 6 i 8 anys i conté diferents consells de seguretat sobre com s’ha de col·locar l’equi-patge, què s’ha de fer abans de començar un viatge o com conduir depenent de la situació meteorològica, entre d’altres.

Amb aquest projecte, abertis autopistas sella el seu compromís per una conducció segura, i avança un pas més cap a la seva aposta per l’accidentalitat zero.

Autopistas car trip adventure proposa dos operatives de joc: jugar als mini jocs per separat o iniciar un recorregut per l’autopista que integra tots els mini jocs. Si decideixen jugar per separat, podran escollir el mini joc que vulguin, per exemple, jugar a ordenar el maleter per col·locar de manera adequada i segura tot l’equipatge, ajudar a la màquina llevaneus a netejar la calçada per tal de germanitzar la seguretat del pas o anar de compres a l’àrea de servei per a cobrir les necessitats dels passatgers.

D’altra banda, si escullen el recorregut, s’inicia la partida com si es comencés un viatge per autopista. En primer lloc, hauran de col·locar els passatgers al seu lloc corresponent i amb el cinturó de seguretat, una vegada enllestit amb èxit emprendran el camí on es trobaran amb diferents reptes. Entre ells, els més petits hauran de decidir si activen les llums antiboira, el neteja parabrises o si es posen les ulleres de sol, tot això depenent de les condicions meteorològiques. A més, hauran d’estar alerta al nivell de la gasolina i efectuar, quan sigui necessari, les parades reglamentaries a les àrees de serveis, entre d’altres.
En resum, els jugadors hauran d’optar sempre per escollir l’opció més segura pels passatgers, per a aconseguir completar les diferents pantalles i arribar al seu destí.

Autopistas en ruta, que ja compta amb més de 50 mil descàrregues en el seu primer any, és una aplicació mòbil totalment gratuïta que ofereix un sistema de trucades d’emergència a bord, basat en el 112 europeu i similar al sistema eCall proposat per la Unió Europea. La seva implementació serà obligatòria a tots els vehicles europeus a partir de 2018.
L’aplicació, disponible per a sistemes IOS i Android, integra un sistema que connecta automàticament amb els quatre centres d’operacions i seguretat viària d’abertis autopistas. Autopistas en ruta activa de forma automàtica un protocol d’emergència geolocalitzant el vehicle en cas d’accident o avaria, a través d’aquests quatre centres d’operacions que treballen les 24 hores al dia, els set dies de la setmana i durant els 365 dies de l’any.

A més, Autopistas en ruta disposa d’un mapa on el conductor visualitza la informació de trànsit en temps real, les incidències, les obres, les càmeres de trànsit; a més, dels serveis que trobarà durant la ruta i la ubicació de gasolineres i àrees de serveis, tallers mecànics i llocs d’interès turístic.

Més informació a Autopistas www.autopistas.com


Torna a “Actualitat a Socpetit”

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::