::: Guanyadors de 4 Sorgenfressers!

Tota l'actualitat a Socpetit i tots els vostres comentaris.
Avatar de l’usuari
Gisela010
:: dinosaure
Entrades: 8014
Membre des de: dc. oct. 13, 2010 9:51 am

::: Guanyadors de 4 Sorgenfressers!

dt. oct. 25, 2016 11:32 am

Ja tenim el nom dels guanyadors que s'enduen un Sorgenfresser a casa!!

- Ana Isabel Piñeiro, de la Bisbal del Penedès
- Rut Bertran, de Badalona
- Marta Escura, de Girona
- Jordi Freixedas, de Vilafranca del Penedès


Moltes felicitats!!
Us hem enviat un correu amb les instruccions a seguir perquè us portin el regal a casa.


Coneixeu els Sorgenfressers? Són ninots, són peluixos?
Són 15 monstres procedents d’Alemanya i s'han convertit en la sensació a tot Europa.
N’hi ha de diferents diferents colors, mides, pentinats, roba, estil...i tots tenen un nom: Saggo, Schnully, Enno, Biff, Rumpel, Om, Sepp, Ernest, Gump, Ed, Flintl, Polli, Fulla, Betty, Bill....

Sorgenfresser és un petit monstre que té un objectiu molt clar: guardar totes les preocupacions i pors per protegir al nen/a fins que estigui preparat per enfrontar-se a ells.

Com funciona?

El nen/a pot escriure o dibuixar allò que no li agrada i posar-ho dins de la boca del Sorgenfresser perquè l'hi pugui guardar i així aconseguir minimitzar aquestes emocions fins que sigui el moment oportú per parlar-ne amb un adult.
Perquè compleixi aquesta funció és convenient que només es faci servir el Sorgenfresser en aquest espai/moment, d'aquesta manera el nen/a sempre ho associarà a la necessitat d'expressar emocions que percep com a negatives.

Quins avantatges té?
• Ajuda a gestionar la por en moments puntuals. Amb l'habilitat per guardar qualsevol tipus de problema, el Sorgenfresser pot ajudar a vèncer els temors i les pors pròpies de l'edat, per exemple: la foscor, els monstres, sorolls imprevists, fent que el nen/a se senti protegit/a per l'habilitat que té el Sorgenfresser d'apartar
temporalment aquestes pors.

• Ajuda a expressar les emocions. Gràcies a l'habilitat del Sorgenfresser per desfer-se temporalment de les emocions incòmodes, mitjançant l'escriptura o el dibuix, el nen/a pot transmetre aquelles emocions amb les quals no se sent
còmode, com poden ser: la por, la ira, la solitud, la gelosia…. Tenint així un mitjà, més enllà del verbal, per poder expressar allò que el fa sentir inquiet i que de vegades és tan complicat d'explicar i fer entendre als adults.

• Facilita un espai per identificar les emocions. Mitjançant els dibuixos o els escrits que ha realitzat el nen/a, o bé expressa verbalment, els familiars poden ajudar a identificar aquestes emocions perquè les pugui reconèixer, posar-li un nom i saber-les afrontar en futures situacions semblants.

• Crear un moment per parlar de les emocions. L'ús de Sorgenfresser com a vehicle per comunicar emocions, permet, no només que el nen/a aprengui a expressar i a identificar aquestes emocions sinó que és un moment idoni perquè els familiars
aprofitin per parlar de les emocions que sent el propi nen/a, com les que poden sentir ells mateixos, per crear un clima de confiança per parlar lliurement del que se sent davant de diferents situacions. Practicant això habitualment es pot aconseguir augmentar la seguretat i autoestima del nen/a en sentir-se escoltat i valorat.

• Útil per a un ampli ventall d'edats. El ventall d'edats per utilitzar els Sorgenfressers és molt gran, permetent que sigui utilitzat durant la infància del nen/a, i que es pugui utilitzar en les primeres fases de l'adolescència com a element que permet no tant identificar aquestes emocions que poden ser desconegudes sinó també
com a confident.

• Col·labora en l'ambient educatiu. Dins de l'àmbit educatiu es pot utilitzar com a instrument per completar els programes d'educació emocional que s'introdueixin a les escoles per millorar la vinculació afectiva dins del mateix grup i també en la gestió de conflictes.

A tenir en compte:
• Sorgenfresser no és la solució als problemes dels nens/as sinó un mitjà per ajudar-los a gestionar-los mitjançant la creació d'un espai de confiança on les emocions es poden expressar amb llibertat.
• El treball de les emocions és un procés que s'ha de realitzar amb tenacitat per aconseguir veure els resultats.
• L'expressió i identificació de les emocions s'han de realitzar tant pels nens/es com pels adults que els acompanyen, per generar un clima de confiança on es pugui parlar lliurement del que sent cadascun.


Més informació i compra a Sorgenfresser http://www.sorgenfresser.com/en/


Imatge
Avatar de l’usuari
Gisela010
:: dinosaure
Entrades: 8014
Membre des de: dc. oct. 13, 2010 9:51 am

Re: ::: Guanyadors de 4 Sorgenfressers!

dl. nov. 14, 2016 10:59 am

Ja tenim el nom dels guanyadors que s'enduen un Sorgenfresser a casa!!

- Ana Isabel Piñeiro, de la Bisbal del Penedès
- Rut Bertran, de Badalona
- Marta Escura, de Girona
- Jordi Freixedas, de Vilafranca del Penedès


Moltes felicitats!! :b-))) :b-)))
Us hem enviat un correu amb les instruccions a seguir perquè us portin el regal a casa. :ok:

Torna a “Actualitat a Socpetit”

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: