PASTÍS DE PETIT SUÍS
Re: PASTÍS DE PETIT SUÍS
Hola noies!!
Ja fa un temps vaig fer aquest pastís, i no en trobo la recepta (me la vaig apuntar a algun lloc i no ho trobo), però a la primera pàgina, no entenc perquè no m'apareix el primer missatge on hi havia la recepta escrita!
Algú la té a mà i me la pot passar?? Gràcies!!
Ja fa un temps vaig fer aquest pastís, i no en trobo la recepta (me la vaig apuntar a algun lloc i no ho trobo), però a la primera pàgina, no entenc perquè no m'apareix el primer missatge on hi havia la recepta escrita!
Algú la té a mà i me la pot passar?? Gràcies!!
Re: PASTÍS DE PETIT SUÍS
Hola,
Tinc la recepta a casa i he fet aquest pastís un munt de vegades.
Aquesta tarda la copio.
Fins aviat,
Nesa
Tinc la recepta a casa i he fet aquest pastís un munt de vegades.
Aquesta tarda la copio.
Fins aviat,
Nesa
Re: PASTÍS DE PETIT SUÍS
Hola,
Aquí tens la recepta del pastís.
100 g de galetes
40 g de mantega
6 petit suís (jo les agafo grossos)
200 ml de nata líquida per muntar
7 fulls de gelatina
200 ml de let
100 g de sucre (jo no en poso, tot plegat ja ho trobo prou dolç)
1 pot de melmelada de maduixa (petit)
Per fer la base es barregen les galetes ben trinxades amb la mantega i es posa al fons del motllo (20 cm)
Es remullen 5 fulls de gelatina en aigua freda (uns 10 minuts).
Escalfa una mica de la llet i hi dissols la gelatina.
Per una altra banda barreja el petit, la nata, el sucre i la resta de la llet. Un cop calent afegeix la gelatina i remena-ho bé. Ho aboques tot sobre la galeta i a la nevera.
Per a la melmelada de cobertura: posa a remullar dos fulls de gelatina (uns 10 minuts). Escalfa dues cullerades d'aigua i hi dissols la gelatina. Escalfa la melmelada al microones per liquar-la i cola-la amb un colador fi. Afegeix-hi la gelatina i remena-ho tot bé. Aboca-ho sobre el pastís ja quallat i a la nevera.
Que vagi de gust!
Aquí tens la recepta del pastís.
100 g de galetes
40 g de mantega
6 petit suís (jo les agafo grossos)
200 ml de nata líquida per muntar
7 fulls de gelatina
200 ml de let
100 g de sucre (jo no en poso, tot plegat ja ho trobo prou dolç)
1 pot de melmelada de maduixa (petit)
Per fer la base es barregen les galetes ben trinxades amb la mantega i es posa al fons del motllo (20 cm)
Es remullen 5 fulls de gelatina en aigua freda (uns 10 minuts).
Escalfa una mica de la llet i hi dissols la gelatina.
Per una altra banda barreja el petit, la nata, el sucre i la resta de la llet. Un cop calent afegeix la gelatina i remena-ho bé. Ho aboques tot sobre la galeta i a la nevera.
Per a la melmelada de cobertura: posa a remullar dos fulls de gelatina (uns 10 minuts). Escalfa dues cullerades d'aigua i hi dissols la gelatina. Escalfa la melmelada al microones per liquar-la i cola-la amb un colador fi. Afegeix-hi la gelatina i remena-ho tot bé. Aboca-ho sobre el pastís ja quallat i a la nevera.
Que vagi de gust!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |