PASTÍS DE PETIT SUÍS

Pastissos, galetes, gelats i sorbets, pastes diverses...
Avatar de l’usuari
aixamb
:: poltre
:: poltre
Entrades: 649
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: PASTÍS DE PETIT SUÍS

EntradaAutor: aixamb » dt. abr. 05, 2016 8:27 pm

Hola noies!!
Ja fa un temps vaig fer aquest pastís, i no en trobo la recepta (me la vaig apuntar a algun lloc i no ho trobo), però a la primera pàgina, no entenc perquè no m'apareix el primer missatge on hi havia la recepta escrita!
Algú la té a mà i me la pot passar?? Gràcies!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
farcellet
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1038
Membre des de: dj. oct. 30, 2008 9:12 pm
Ubicació: Manresa

Re: PASTÍS DE PETIT SUÍS

EntradaAutor: farcellet » dv. abr. 08, 2016 10:42 am

Hola,

Tinc la recepta a casa i he fet aquest pastís un munt de vegades.
Aquesta tarda la copio.

Fins aviat,
Nesa
Imatge

El teu somriure em fa feliç
Imatge
Avatar de l’usuari
aixamb
:: poltre
:: poltre
Entrades: 649
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: PASTÍS DE PETIT SUÍS

EntradaAutor: aixamb » dv. abr. 08, 2016 11:03 am

oh, farcellet, t'ho agraïria molt! gràcies!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
farcellet
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1038
Membre des de: dj. oct. 30, 2008 9:12 pm
Ubicació: Manresa

Re: PASTÍS DE PETIT SUÍS

EntradaAutor: farcellet » dv. abr. 08, 2016 5:12 pm

Hola,

Aquí tens la recepta del pastís.

100 g de galetes
40 g de mantega
6 petit suís (jo les agafo grossos)
200 ml de nata líquida per muntar
7 fulls de gelatina
200 ml de let
100 g de sucre (jo no en poso, tot plegat ja ho trobo prou dolç)
1 pot de melmelada de maduixa (petit)

Per fer la base es barregen les galetes ben trinxades amb la mantega i es posa al fons del motllo (20 cm)

Es remullen 5 fulls de gelatina en aigua freda (uns 10 minuts).
Escalfa una mica de la llet i hi dissols la gelatina.
Per una altra banda barreja el petit, la nata, el sucre i la resta de la llet. Un cop calent afegeix la gelatina i remena-ho bé. Ho aboques tot sobre la galeta i a la nevera.

Per a la melmelada de cobertura: posa a remullar dos fulls de gelatina (uns 10 minuts). Escalfa dues cullerades d'aigua i hi dissols la gelatina. Escalfa la melmelada al microones per liquar-la i cola-la amb un colador fi. Afegeix-hi la gelatina i remena-ho tot bé. Aboca-ho sobre el pastís ja quallat i a la nevera.

Que vagi de gust!
Imatge

El teu somriure em fa feliç
Imatge
Avatar de l’usuari
aixamb
:: poltre
:: poltre
Entrades: 649
Membre des de: dl. abr. 26, 2010 6:21 pm

Re: PASTÍS DE PETIT SUÍS

EntradaAutor: aixamb » dl. abr. 11, 2016 9:31 am

Moltes gràcies bonica!!
Imatge

Imatge

Torna a “Dolços i Rebosteria”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 7 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: