BOMBONS

Pastissos, galetes, gelats i sorbets, pastes diverses...
Avatar de l’usuari
Marieta vola vola
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dj. ago. 09, 2012 10:19 am

BOMBONS

dc. maig 07, 2014 2:26 pm

Hola maques,

No he sabut trobar cap post que en parlés...
Resulta que ens van regalar una mona de xocolata (quilos i quilos de xocolata!!!). He pensat que en podria fer bombons. Ahir en vaig desfer una mica al bany Maria i la vaig posar en motlles petits. Han quedat trossets de bombons però no amb la textura consistent que jo voldria... Alguna de vosaltres té algun truc o sap ben bé com fer-ho?

Moltes gràcies per les respostes!!
Avatar de l’usuari
[Marieta]
:: granota
:: granota
Entrades: 216
Membre des de: dj. maig 10, 2012 6:30 pm

Re: BOMBONS

dc. maig 07, 2014 2:41 pm

Aprofitar la xocolata de la mona és una bona idea!

Et passo un enllaç amb unes instruccions molt simples i fotografies del procediment a seguir per temperar la xocolata perquè aconsegueixis la textura que necessites. És un pas imprescindible si vols fer bombons que no es desfacin en tocar-los, amb xocolata cruixent i brillant, sense esquerdes, etc.

http://www.directoalpaladar.com/recetario/como-templar-chocolate
Avatar de l’usuari
Marieta vola vola
:: rateta
:: rateta
Entrades: 184
Membre des de: dj. ago. 09, 2012 10:19 am

Re: BOMBONS

dc. maig 07, 2014 3:02 pm

Gràcies Marieta!!! Amb els quilos i quilos de xocolata que encara ens queden, provarem de fer alguna cosa...

Torna a “Dolços i Rebosteria”

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: