truc perquè no s'enfonsi la melmelada a les magdalenes
truc perquè no s'enfonsi la melmelada a les magdalenes
Hola noies, vull fer les magdalenes d'en Xavier Barriga, que he fet moltes vegades, però vull posar-hi melmelada de maduixa al mig. Ahir les vaig fer i le melmelada va quedar tota al cul del paper. Un desastre. Algú té algun truc perquè es mantingui al mig? He fet servir la del mercadona que es força espessa...i l'he posat quasi a dalt de tot de la massa.... no se si posant una mica de farina abans de posar la melmelada l'aguantaria?
Re: truc perquè no s'enfonsi la melmelada a les magdalenes
Jo el que he fet alguna vegada és posar la melmelada després de treure-les del forn, amb una mànega pastisera amb boquilla llarga. Així queden perfectes.
Re: truc perquè no s'enfonsi la melmelada a les magdalenes
Gràcies terrassa 5! És veritat!! A vegades ho volem fer com la recepta i no pensem alternatives....
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |