truc perquè no s'enfonsi la melmelada a les magdalenes

Pastissos, galetes, gelats i sorbets, pastes diverses...
Avatar de l’usuari
kine
:: poltre
:: poltre
Entrades: 612
Membre des de: dj. ago. 27, 2009 9:34 pm
Ubicació: Girona

truc perquè no s'enfonsi la melmelada a les magdalenes

EntradaAutor: kine » dg. jul. 20, 2014 6:20 am

Hola noies, vull fer les magdalenes d'en Xavier Barriga, que he fet moltes vegades, però vull posar-hi melmelada de maduixa al mig. Ahir les vaig fer i le melmelada va quedar tota al cul del paper. Un desastre. Algú té algun truc perquè es mantingui al mig? He fet servir la del mercadona que es força espessa...i l'he posat quasi a dalt de tot de la massa.... no se si posant una mica de farina abans de posar la melmelada l'aguantaria?
Avatar de l’usuari
terrassa5
:: rateta
:: rateta
Entrades: 183
Membre des de: dt. nov. 16, 2010 9:05 pm

Re: truc perquè no s'enfonsi la melmelada a les magdalenes

EntradaAutor: terrassa5 » dg. jul. 20, 2014 10:04 am

Jo el que he fet alguna vegada és posar la melmelada després de treure-les del forn, amb una mànega pastisera amb boquilla llarga. Així queden perfectes.
Avatar de l’usuari
kine
:: poltre
:: poltre
Entrades: 612
Membre des de: dj. ago. 27, 2009 9:34 pm
Ubicació: Girona

Re: truc perquè no s'enfonsi la melmelada a les magdalenes

EntradaAutor: kine » dg. jul. 20, 2014 12:01 pm

Gràcies terrassa 5! És veritat!! A vegades ho volem fer com la recepta i no pensem alternatives....

Torna a “Dolços i Rebosteria”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::