Pa de Pessic de Civada i Poma (Sense ou, llet i sucre)
Pa de Pessic de Civada i Poma (Sense ou, llet i sucre)
¡Hola!
Us deixo una recepta d'un Pa de Pessic molt saludable. Una bona opció per la canalla (i pels grans, eh?), que té en compte algunes de les intolerancies més comunes. Us la copio aquí en català i la podeu trobar també al meu blog http://sannanatura.wordpress.com. :)
Ingredients
220 grams de farina integral, 100 grams de flocs de civada, 8 grams de llevat de rebosteria, 1/4 c/c de nou moscada, una mica de sal, 100 grams de melassa d'arròs (o xarop d'atzavara), 50 grams d'oli vegetal, 110 grams de compota de poma sense sucre, 100 grams de beguda d'arròs (o qualsevol altra vegetal), 1 poma.
Passos a seguir
Encén el forn amb calor dalt i baix a 185º C. Prepara el motlle untant amb una mica d'oli (ajuda't amb un paper absorbent), s'empolvora una mica de farina i sacseja perquè es reparteixi per tota la superfície, rebutja l'excés.
Posa en un bol la farina, la civada, el llevat, la nou moscada i la sal. Barreja bé per combinar tots els ingredients. A continuació s'afegeix la melassa, l'oli (he utilitzat de gira-sol) i la compota de poma sense sucre, (es prepara molt fàcilment a casa, només cal coure les pomes pelades i despepitadas fins que estiguin molt tendres, després es trituren i si es desitja una compota més densa, es torna a posar al foc, a baixa temperatura i es deixa coure perquè vagi evaporant aigua).
Afegeix també la beguda d'arròs o la que hagis escollit) i barreja bé, fins que tots els ingredients estiguin integrats. Pela la poma i talla-per la meitat, retira el cor i una meitat talla-la en daus per incorporar-los a la massa del pa de pessic, l'altra meitat talla-la en làmines.
Barreja bé la poma tallada a daus amb la massa i aboca-la en el motlle, serà una massa bastant densa. Aplana la superfície i col · loca la poma tallada a làmines. Si ho desitja, s'empolvora uns flocs de civada.
S'enforna el pa de pessic col·locant al centre del forn, durant 30 minuts aproximadament, comprova amb un escuradents que està fet.
http://sannanatura.wordpress.com/2014/08/29/bizcocho-de-avena-y-manzana/
Espero que us agradi!!
Us deixo una recepta d'un Pa de Pessic molt saludable. Una bona opció per la canalla (i pels grans, eh?), que té en compte algunes de les intolerancies més comunes. Us la copio aquí en català i la podeu trobar també al meu blog http://sannanatura.wordpress.com. :)
Ingredients
220 grams de farina integral, 100 grams de flocs de civada, 8 grams de llevat de rebosteria, 1/4 c/c de nou moscada, una mica de sal, 100 grams de melassa d'arròs (o xarop d'atzavara), 50 grams d'oli vegetal, 110 grams de compota de poma sense sucre, 100 grams de beguda d'arròs (o qualsevol altra vegetal), 1 poma.
Passos a seguir
Encén el forn amb calor dalt i baix a 185º C. Prepara el motlle untant amb una mica d'oli (ajuda't amb un paper absorbent), s'empolvora una mica de farina i sacseja perquè es reparteixi per tota la superfície, rebutja l'excés.
Posa en un bol la farina, la civada, el llevat, la nou moscada i la sal. Barreja bé per combinar tots els ingredients. A continuació s'afegeix la melassa, l'oli (he utilitzat de gira-sol) i la compota de poma sense sucre, (es prepara molt fàcilment a casa, només cal coure les pomes pelades i despepitadas fins que estiguin molt tendres, després es trituren i si es desitja una compota més densa, es torna a posar al foc, a baixa temperatura i es deixa coure perquè vagi evaporant aigua).
Afegeix també la beguda d'arròs o la que hagis escollit) i barreja bé, fins que tots els ingredients estiguin integrats. Pela la poma i talla-per la meitat, retira el cor i una meitat talla-la en daus per incorporar-los a la massa del pa de pessic, l'altra meitat talla-la en làmines.
Barreja bé la poma tallada a daus amb la massa i aboca-la en el motlle, serà una massa bastant densa. Aplana la superfície i col · loca la poma tallada a làmines. Si ho desitja, s'empolvora uns flocs de civada.
S'enforna el pa de pessic col·locant al centre del forn, durant 30 minuts aproximadament, comprova amb un escuradents que està fet.
http://sannanatura.wordpress.com/2014/08/29/bizcocho-de-avena-y-manzana/
Espero que us agradi!!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |