Pastís Sacher

Pastissos, galetes, gelats i sorbets, pastes diverses...
Pedradolça
:: puça
:: puça
Entrades: 27
Membre des de: dl. des. 14, 2015 6:10 pm

Pastís Sacher

EntradaAutor: Pedradolça » dc. gen. 06, 2016 9:42 am

Hola!

Penjo aquesta recepta per fer un pastís Sacher. Jo l'he fet amb xocolata blanca i amb llet però si es fa amb xocolata negra és la recepta clàssica i queda deliciós!!

VIDEO-RECEPTA: https://www.youtube.com/watch?v=GCQX4fWH2fQ

INGREDIENTS (motlle 16cm):

- 75 gr. d'ametlla molta
- 65 gr. de farina
- 65gr. de sucre glassé
- 65gr. de sucre normal
- 65 gr. de mantega
- 4 ous
- 95gr. de xocolata
- 5gr de llevat
- Una mica de sal
- 1 culleradeta de vainilla ensucrada
- Melmelada

Ingredients cobertura:
- 300gr. de xocolata blanca (si és negra amb 130gr ja fareu)
- 125ml de crema de llet
- 30gr. de mantega

INSTRUCCIONS:

1) Posem a fondre els 75 gr de xocolata al bany maria.
2) Barregem el sucre glassé i la mantega a temperatura ambient.
3) Reduïm les ametlles a pols.
4) A la barreja de sucre i mantega afegim la xocolata fosa (ja temperada) i a batre de nou.
5) Separem les clares dels rovells. Afegim els rovells un a un, batent cadascun d'ells fins que estigui ben integrat. Les clares les reservem.
6) Muntem les clares amb el sucre normal.
7) Tirem la vainilla i les ametlles i barregem.
8) Incorporem les clares, les anem tirant a poc a poc, remenant la barreja amb una llengua de cuina i amb moviments circulars de baix a dalt.
9) Barregem el llevat amb la farina i la sal, i la tamisem sobre la barreja, incorporant a poc a poc, com hem fet amb les clares.
10) Untem el motlle amb mantega i farina o Bake Easy! perquè no s'adhereixi el pa de pessic.
11) Hi tirem el contingut i ho deixem reposar el que triga a escalfar el forn a 150º perquè s'assenti bé la barreja.
12) FORN (al meu forn 30minuts més o menys).
13) Desmotllar i partir per la meitat un cop fred.
14) Afegir la melmelada.
15) Preparar la xocolata ganaché (posar a bullir la nata, quan estigui bullint apartar del foc i anar afegint la xocolata i barrejar, posteriorment afegir la mantega).
16) Cobrir el pastís amb la ganaché.
17) Deixar refredar.

Torna a “Dolços i Rebosteria”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Actualitat ::