Pastís de formatge al forn (molt fàcil)
- Pedradolça
- :: puça
- Entrades: 27
- Membre des de: dl. des. 14, 2015 6:10 pm
Pastís de formatge al forn (molt fàcil)
Holaaa!
Deixo una recepta per fer un pastís de formatge al forn molt fàcil i bona!
VIDEO-RECEPTA: https://www.youtube.com/watch?v=GjW5U2rPzi0
INGREDIENTS (motlle de 24cm de diàmetre):
- 600gr de formatge tipus Philadelphia
- 3 ous
- 2 iogurts naturals
- Llet (1 iogurt)
- Crema de llet (1 iogurt)
- Farina (2 iogurts)
- Sucre (2 iogurts)
- Llevat (1 sobre)
*Decoració: Mermelada de maduixes o de gerds, també queda bé amb ganaché de xocolata.
INSTRUCCIONS:
1) Barregem tots els ingredients un a un, barrejant-ho en tot moment a velocitat baixa si tenim un robot de cuina. Si ho fem a mà anem barrejant durant una estona cada vegada que incorporem un nou ingredient fins que aquest estigui ben integrat.
2) Un cop tenim la barreja feta encenem el forn en funció superior i inferior a 175ºC.
3) Engreixem un motlle de pastís amb mantega i hi evoquem la barreja.
4) Col·loquem el pastís al forn durant uns 45-50min (nosaltres amb 45min en tenim prou però depén de cada forn).
5) Retirem el pastís del forn i el deixem refredar.
6) Ja ens el podem menjar o el podem cobrir amb mermelda o xocolata (el meu consell és que feu ganaché perquè sinó la xocolata sola queda massa dura i la combinació queda més estranya però tot va a gustos)!
Deixo una recepta per fer un pastís de formatge al forn molt fàcil i bona!
VIDEO-RECEPTA: https://www.youtube.com/watch?v=GjW5U2rPzi0
INGREDIENTS (motlle de 24cm de diàmetre):
- 600gr de formatge tipus Philadelphia
- 3 ous
- 2 iogurts naturals
- Llet (1 iogurt)
- Crema de llet (1 iogurt)
- Farina (2 iogurts)
- Sucre (2 iogurts)
- Llevat (1 sobre)
*Decoració: Mermelada de maduixes o de gerds, també queda bé amb ganaché de xocolata.
INSTRUCCIONS:
1) Barregem tots els ingredients un a un, barrejant-ho en tot moment a velocitat baixa si tenim un robot de cuina. Si ho fem a mà anem barrejant durant una estona cada vegada que incorporem un nou ingredient fins que aquest estigui ben integrat.
2) Un cop tenim la barreja feta encenem el forn en funció superior i inferior a 175ºC.
3) Engreixem un motlle de pastís amb mantega i hi evoquem la barreja.
4) Col·loquem el pastís al forn durant uns 45-50min (nosaltres amb 45min en tenim prou però depén de cada forn).
5) Retirem el pastís del forn i el deixem refredar.
6) Ja ens el podem menjar o el podem cobrir amb mermelda o xocolata (el meu consell és que feu ganaché perquè sinó la xocolata sola queda massa dura i la combinació queda més estranya però tot va a gustos)!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 4 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |