Poma farcida al forn amb canyella i nous

Pastissos, galetes, gelats i sorbets, pastes diverses...
Pedradolça
:: puça
:: puça
Entrades: 27
Membre des de: dl. des. 14, 2015 6:10 pm

Poma farcida al forn amb canyella i nous

EntradaAutor: Pedradolça » dg. feb. 21, 2016 10:11 am

Hola!

Us deixo aquesta recepta per a fer una poma al forn una mica diferent! :)

VIDEO RECEPTA: https://www.youtube.com/watch?v=Qz2cMYDhU-s

INGREDIENTS:
- 1 poma
- 10gr de sucre moré
- 1 cullereta de canyella en pols
- Un grapat de nous xafades

INSTRUCCIONS:

1) Amb un ganivet tallem al voltant de la tija de la poma treient com un "tap" que reservarem.
2) Amb el mateiz ganivet treiem el cor de la poma.
3) Amb una cullereta buidem la poma per dins, intentant deixar una mica de marge a les parets perquè ens quedi una carcassa resistent.
4) Tallem a trossets ben petits els trossos de poma que hem tret.
5) posem els trossets en un bol. Tirem una mica dels ucre a dins la carcassa i la resta al bol amb els trossets de poma, hi afegim també la canyella i les nous i barregem.
6) Farcim la carcassa de poma i tapem el forat amb el tap que hem reservat abans.
7) Posem al forn a 200ºC durant uns 15min.
8) Quan faltin 5min per treure-la hi tirem una mica de surce moré per sobre (opcional)
9) Retirem del forn i servim!

Torna a “Dolços i Rebosteria”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: