Butifarra esparracada

Pastes, arrossos, peix, carn...
Avatar de l’usuari
ña
:: lleona
:: lleona
Entrades: 974
Membre des de: ds. maig 10, 2008 10:40 pm

Butifarra esparracada

dt. maig 26, 2009 11:16 am

Aquesta recepta la vem copiar d'un restaurant de Sabadell que ja fa temps que no hi es!!!!!!!!

1 botifarra feta trosset (per persona)
Xampinyons o girgoles
Nata
Sal
Pebre
Oli

Començem fregint la botifarra a trosset a l'oli fins que comenci a agafar color amb sal i pebre. Agefim els xampinyons o girgoles trossejades fins que siguin toves. Abaixem el foc, afegim la nata (amb un potet petit de 200 ml. n'hi hauria per 4 persones aprox.), una mica mes de pebre o orenga i deixem reduïr fins que estigui espesada la nata.

Si pot afegir uns trosset de pa torrat per acompanyar o mullar la salseta que hi queda.

Fàcil, senzill, bo i quedes molt be en els sopars!!!!!!!!!
ImatgeImatgeImatge
alegria
:: papallona
:: papallona
Entrades: 144
Membre des de: dv. maig 15, 2009 2:07 pm

Re: Butifarra esparracada

dt. maig 26, 2009 1:57 pm

mmm quina bona pinta! a trossets què vols dir? en rodanxes? o com si fos carn picada?
Avatar de l’usuari
ña
:: lleona
:: lleona
Entrades: 974
Membre des de: ds. maig 10, 2008 10:40 pm

Re: Butifarra esparracada

dt. maig 26, 2009 7:45 pm

Tallar-la amb les mans mateix, surten trosset de xixa!!!!!!!!!!
ImatgeImatgeImatge
Blanca07
:: poltre
:: poltre
Ubicació: Aquí i allà! Estressadíssimaaaaaaa
Entrades: 647
Membre des de: dj. oct. 09, 2008 8:20 am

Re: Butifarra esparracada

dv. maig 29, 2009 12:13 pm

Bon dia!!
Ña t'he de dir que a csa meva amb la meva filla ha sigut tot un èxit!!!! Ella come´ça ara a menjar trocets i clar la carns es bastant seca i se li fan boles pues amb la nata queda divino de la muerte!!!

Ahi li vaig fer lluç amb cahmpis i carbassó fregidet/planxa i despres li faig afegir la nata i osti!!! quin invent la nata!!!

a la meva filla li agrada molt i a mi tamb eh? el pare es una mcia mes "especial"
Avatar de l’usuari
Momo
:: dragona
:: dragona
Contacta:
Ubicació: Andorra
Entrades: 4884
Membre des de: ds. gen. 12, 2008 2:09 pm

Re: Butifarra esparracada

dv. juny 19, 2009 10:09 pm

Ahir en vaig fer per dinar i van quedar molt bones!!!
No tenia nata i hi vaig fregir una miga de farina i hi vaig posar llet (betxamel). Ho vam acompanyar amb un potet d'arròs (pis-pos) tot barrejat. Boníssim!
No vaig tenir temps de fer foto. Nyam!

Torna a “Receptes salades”

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: