Rellom de porc amb formatge blau
- Esquiroleta
- :: papallona
- Entrades: 128
- Membre des de: dl. jul. 21, 2008 4:56 pm
- Ubicació: Baix Llobregat
Rellom de porc amb formatge blau
Com que estic aprenent moltes noves receptes gràcies a vosaltres , m'animo a posar-ne una. Ja fa temps que va caure a les meves mans i l'he fet servir en algun àpat de Nadal i també quan han vingut convidats, per això no la poso ni en un post ni en altre. És ràpida de fer i el resultat és ben bo.
No us fieu gaire de les quantitats. Jo sempre les adapto depenent de quants siguem.
Ingredients
• 1 rellom (solomillo) de porc
• formatge blau
• 1 pot de nata líquida
• ¼ de xampinyons
• 1 all
• 1 ceba mitjana
• sal i pebre
• oli d'oliva
Elaboració
Talleu el rellom a medallons d'un dit de gruix; en una paella amb una mica d'oli fregiu el rellom (volta i volta) i reserveu-lo. En el mateix oli tireu la ceba ratllada i, quan estigui daurada, afegiu-hi el formatge blau a trossets i aneu-ho remenant amb una cullera de fusta fins que estigui ben desfet.
Afegiu-hi els xampinyons, que haureu cuinat abans en una paella amb un all ben trinxat, i barregeu-ho tot. A continuació, afegiu-hi la nata líquida i remeneu-ho fins que quedi tot espès, salpebreu-ho i afegiu-hi els medallons de rellom per sobre, deixeu que faci xup-xup durant cinc minuts, i serviu-ho tot ben calent.
No us fieu gaire de les quantitats. Jo sempre les adapto depenent de quants siguem.
Ingredients
• 1 rellom (solomillo) de porc
• formatge blau
• 1 pot de nata líquida
• ¼ de xampinyons
• 1 all
• 1 ceba mitjana
• sal i pebre
• oli d'oliva
Elaboració
Talleu el rellom a medallons d'un dit de gruix; en una paella amb una mica d'oli fregiu el rellom (volta i volta) i reserveu-lo. En el mateix oli tireu la ceba ratllada i, quan estigui daurada, afegiu-hi el formatge blau a trossets i aneu-ho remenant amb una cullera de fusta fins que estigui ben desfet.
Afegiu-hi els xampinyons, que haureu cuinat abans en una paella amb un all ben trinxat, i barregeu-ho tot. A continuació, afegiu-hi la nata líquida i remeneu-ho fins que quedi tot espès, salpebreu-ho i afegiu-hi els medallons de rellom per sobre, deixeu que faci xup-xup durant cinc minuts, i serviu-ho tot ben calent.
Re: Rellom de porc amb formatge blau
Hola Esquiroleta !
Ha de ser bonissim, ho provaré aquest cap de setmana que bé,
que tinc uns amics que vindran a sopar.
Ha de ser bonissim, ho provaré aquest cap de setmana que bé,
que tinc uns amics que vindran a sopar.
- Cinta
- :: zebra
- Entrades: 1715
- Membre des de: dj. ago. 14, 2008 10:00 am
- Ubicació: Tortosa (Terres de l'Ebre)
Re: Rellom de porc amb formatge blau
Esquiroleta ahir vaig fer la teva recepta i... huuuuuuuuuummmmmmm boníssima nena i superàcil i ràpid de fer. Gràcies!!!!!!!!
- Esquiroleta
- :: papallona
- Entrades: 128
- Membre des de: dl. jul. 21, 2008 4:56 pm
- Ubicació: Baix Llobregat
Re: Rellom de porc amb formatge blau
Cinta ha escrit:Esquiroleta ahir vaig fer la teva recepta i... huuuuuuuuuummmmmmm boníssima nena i superàcil i ràpid de fer. Gràcies!!!!!!!!
M'alegro que t'agradès, Cinta!
Per cert, quan et sobra salsa i xampinyons pots bullir una mica de pasta i barrejar-ho. Queda boníssim!
- Esquiroleta
- :: papallona
- Entrades: 128
- Membre des de: dl. jul. 21, 2008 4:56 pm
- Ubicació: Baix Llobregat
Re: Rellom de porc amb formatge blau
Lluna ha escrit:Hola Esquiroleta !
Ha de ser bonissim, ho provaré aquest cap de setmana que bé,
que tinc uns amics que vindran a sopar.
Lluna, ja explicaràs si us va agradar.
Re: Rellom de porc amb formatge blau
mmm...només de llegir-ho se'm fa la boca aigua...
Sabeu si estan embarassada puc menjar formatge blau? Jo diri aque no...nu se...
Sabeu si estan embarassada puc menjar formatge blau? Jo diri aque no...nu se...
[url=http://lilypie.com][img]http://m1.lilypie.com
- Esquiroleta
- :: papallona
- Entrades: 128
- Membre des de: dl. jul. 21, 2008 4:56 pm
- Ubicació: Baix Llobregat
Re: Rellom de porc amb formatge blau
Ostres, indai, no hi havia pensat! Ara m'has picat la curiositat i ho he mirat per internet. Sembla que estant embarassada no és recomenable menjar formatge blau i similars (a mi no m'ho van prohibir!) però no sé, a veure si alguna noia li han dit algo al respecte i et respon...
De totes maneres, pel que veig a teu ticker ja et va quedant poquet per tenir el teu ...
De totes maneres, pel que veig a teu ticker ja et va quedant poquet per tenir el teu ...
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |