Empanadilles (al forn)
Re: Empanadilles (al forn)
crec que la pasta de full, puja (s'hi fan làmines) i la brise no puja (queda com les quiche), són diferents però estan igual de bones!!
Jo amb la pasta de full faig empanades de formatge i pernil o salmó amb crema....i amb la brise faig les tartaletes (jo les faig de bròquil, ceba i bolets)però vaja que tant una pasta com l'altre admet qualsevol tipus d'ingredients, és qüestió d'anar provant
Jo amb la pasta de full faig empanades de formatge i pernil o salmó amb crema....i amb la brise faig les tartaletes (jo les faig de bròquil, ceba i bolets)però vaja que tant una pasta com l'altre admet qualsevol tipus d'ingredients, és qüestió d'anar provant
Re: Empanadilles (al forn)
hi ha una pasta de full al mercadona que no puja, jo és la que compro per fer coques com les dels forns de pa i sorten molt bones. l'altra dia va menjar la nena una que portava tonyina, pebrot vermell i una mica de formatge rallat i li va agradar!
El meu blog de cuina i trucs
cocinayrecetas.hola.com/detectivedecuchara
cocinayrecetas.hola.com/detectivedecuchara
- Bombolla
- :: dragona
- Entrades: 4444
- Membre des de: dc. set. 10, 2008 9:25 am
- Ubicació: Mallorca (Amb el cor a Barcelona)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Noies, us poso l'enllaç d'un altre post on també he explicat lo dels arrebossats al forn, hi he penjat fotos.
viewtopic.php?f=53&t=13726&p=895356#p895356
viewtopic.php?f=53&t=13726&p=895356#p895356
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=35&t=9125
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=91&t=25741
Les Positives sempre estarem amb tu Brownie !
- pigadeta
- :: dragona
- Entrades: 4871
- Membre des de: dc. jul. 25, 2007 3:10 pm
- Ubicació: Tarragona (xo ganxeta)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Nenes... ja vaig fer les empanadilles... boníssimes i molt més bones que amb l'oli fregides... es que a mi em carreguen molt!
La veritat es que no tenia massa materia primera, pero en vaig fer unes de carn picada amb sofregidet, unes amb sobrassada i formatge, i unes altres de pernil dolç i roquefort (ja us dic que també estic fent neteja de la nevera perque marxem uns dies, je,je,je...) o sigui que eren basiques basiques...
La veritat es que no tenia massa materia primera, pero en vaig fer unes de carn picada amb sofregidet, unes amb sobrassada i formatge, i unes altres de pernil dolç i roquefort (ja us dic que també estic fent neteja de la nevera perque marxem uns dies, je,je,je...) o sigui que eren basiques basiques...
Re: Empanadilles (al forn)
segur que estaven molt bones pigadeta! i és veritat amb oli són com més greixoses i omplen més, d'aquesta manera són més lleugeres... el problema és que pot ser menges el doble que de l'altra manera!
ara estic pensant que també és possible fer amb pollastre per exemple en comptes de carn picada, és lo bo, que pots anar variant segons el que et ve de gust. El contrast de pollastre amb pinya per exemple és molt bo així tal qual
ara estic pensant que també és possible fer amb pollastre per exemple en comptes de carn picada, és lo bo, que pots anar variant segons el que et ve de gust. El contrast de pollastre amb pinya per exemple és molt bo així tal qual
El meu blog de cuina i trucs
cocinayrecetas.hola.com/detectivedecuchara
cocinayrecetas.hola.com/detectivedecuchara
Re: Empanadilles (al forn)
Hola noies!! Feia dies que no entrava, i veig que heu donat més idees! L'altre dia vaig comprar un altre paquet d'empanadilles i potser avui en faig per sopar.
Veig que son com la pasta, que hi pots posar qualsevol cosa!!!
Bombolla, m'ha fet gràcia lo de la farina de galeta, doncs jo sempre ho havia dit, fins que al fer-me gran, hi havia gent que no sabia el que era i em vaig acostumar a dir pa ratllat, però per mi sempre ha sigut farina de galeta!!!
Salut!
Veig que son com la pasta, que hi pots posar qualsevol cosa!!!
Bombolla, m'ha fet gràcia lo de la farina de galeta, doncs jo sempre ho havia dit, fins que al fer-me gran, hi havia gent que no sabia el que era i em vaig acostumar a dir pa ratllat, però per mi sempre ha sigut farina de galeta!!!
Salut!
Re: Empanadilles (al forn)
m'ha fet gràcia això de la farina de galeta, pensava que només era cosa de la meva família!!el primer cop que li vaig dir al julieto de comprar farina de galeta va quedar-se a quadres...a casa tota la vida li hem dit així!!
Re: Empanadilles (al forn)
juliet ha escrit:m'ha fet gràcia això de la farina de galeta, pensava que només era cosa de la meva família!!el primer cop que li vaig dir al julieto de comprar farina de galeta va quedar-se a quadres...a casa tota la vida li hem dit així!!
jajajaj ara resultarà que tothom ho deia però com que sona raro, ho hem canviat per pa ratllat (que de fet és el que és no?) jajjaaj
jo ho vaig canviar des que un dia quan era petita, la meva mare em va deixar anar a comprar-ne sola, i li vaig dir a la noia de la botiga que volia farina de galeta, i ella: què és això? i jo no sabia com explicar-li: si, farina d'aquella per arrebossar la carn....Ah!! pa ratllat!!!! I des de llavors que li dic pa ratllat perquè em vaig sentir un bitxo raro jajaa
- Bombolla
- :: dragona
- Entrades: 4444
- Membre des de: dc. set. 10, 2008 9:25 am
- Ubicació: Mallorca (Amb el cor a Barcelona)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Ostres! Doncs jo tota la vida li he dit farina de galeta...!!! No sé pas d'on deu venir el nom!
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=35&t=9125
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=91&t=25741
Les Positives sempre estarem amb tu Brownie !
Re: Empanadilles (al forn)
Bombolla ha escrit:Ostres! Doncs jo tota la vida li he dit farina de galeta...!!! No sé pas d'on deu venir el nom!
A mi em sembla que ens ho deien als nens petits perquè fós més apetitós jajaja
Ara en serio, això segur que deu venir de l'època dels nostres avis, que devien agafar restes de pa i galetes i coses així que els debien quedar seques i ho ratllaven per aprofitar....
ai quina gana!!!
- Bombolla
- :: dragona
- Entrades: 4444
- Membre des de: dc. set. 10, 2008 9:25 am
- Ubicació: Mallorca (Amb el cor a Barcelona)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Home, aquí a Mallorca (jo no sóc d'aquí, només hi visc) hi ha les Quelis (les coneixeu?) i de'n diuen galetes d'inca (fonèticament: Guilletes d'inca)...potser ve d'aquí??? Hauré de demanar com n'hi diuen aquí del pa ratllat!
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=35&t=9125
Que em voleu conèixer?: viewtopic.php?f=91&t=25741
Les Positives sempre estarem amb tu Brownie !
Re: Empanadilles (al forn)
Bombolla ha escrit:Home, aquí a Mallorca (jo no sóc d'aquí, només hi visc) hi ha les Quelis (les coneixeu?) i de'n diuen galetes d'inca (fonèticament: Guilletes d'inca)...potser ve d'aquí??? Hauré de demanar com n'hi diuen aquí del pa ratllat!
si que les conec, son molt bones!!! Home, seria possible, galetes d'inca, les trituren, en fan farina de galetes d'inca i el resultat............ FARINA DE GALETA!!!!!!!!!! JAJAJAJ A veure com n'hi diuen. Jo hi tinc una amiga, a veure si també li pregunto...
- pigadeta
- :: dragona
- Entrades: 4871
- Membre des de: dc. jul. 25, 2007 3:10 pm
- Ubicació: Tarragona (xo ganxeta)
- Contacta:
Re: Empanadilles (al forn)
Ui nenes... jo sempre n'he dit pa rallat... i quan en parlaveu ja hem veia treient les galetes del Roger (si es deixa) i ratllar-les je,je,je..
Bueno dir que vaig congelar unes quantes de les empanadilles... les vaig emboliar amb el paperet que separa la pasta, així no s'han enganxat, les vaig posar en un tupper i ale he tret les que necessitava...
Boníssimes com les altres, l'únic que no tenia ou i han quedat un pel seques!!!
Bueno dir que vaig congelar unes quantes de les empanadilles... les vaig emboliar amb el paperet que separa la pasta, així no s'han enganxat, les vaig posar en un tupper i ale he tret les que necessitava...
Boníssimes com les altres, l'únic que no tenia ou i han quedat un pel seques!!!
Re: Empanadilles (al forn)
Jo també li he dit farina de galeta, tota la vida!! jejeje No em surt dir pa ratllat...
Re: Empanadilles (al forn)
Bona idea,a mes molt mes salidables i bastant mes ligths!
Jo tb hi he fet croquetes al forn i tambe molt be
Jo tb hi he fet croquetes al forn i tambe molt be
22/09/2010.....POSITIU!!!!!
26/01/2011...... ES UNA NENA!!!!
30/05/2011.......CADUQUEM!
02/06/2011.......Ha nascut l'Abril !!!!!!!
I si voleu fer una ullada a la meva web de receptes......http://www.estherpunti.com
Re: Empanadilles (al forn)
Ja he provat les empanadilles al forn i ... BRUTALS!! Que bones i gens olioses!!! Repatirem segur!! Ara en tinc algunes de congelades per provar com queden.
Esther_77 : hi fas les croquetes congelades? Com? Ja veig que s'està obrint un món amb el forn increïble!!
Esther_77 : hi fas les croquetes congelades? Com? Ja veig que s'està obrint un món amb el forn increïble!!
Re: Empanadilles (al forn)
eso eso explica això de les croquetes!!! que jo estava a punt d'obrir un tema preguntant com carai fer-les sense que s'espatxorrin totes o quedi tot l'oli ple de farina de galeta (jo també li dic així i l'ametistu em mira raro ) que es va recremenat i les últimes croquetes queden negres.... vamos un desastre.........PERÒ S'ESTÀ OBRINT TOT UN MÓN DE POSSIBILITATS com diu l'esquitx, perquè si es poden fer les croquetes congelades, les casolanes també, no???? i menys olioses!!!!!!!!!
CLUB DE LECTURA DEL SOCPETIT
T'hi apuntes?
Re: Empanadilles (al forn)
jo també vull receptes de croquetes al forn!
El meu blog de cuina i trucs
cocinayrecetas.hola.com/detectivedecuchara
cocinayrecetas.hola.com/detectivedecuchara
Re: Empanadilles (al forn)
Pujo post, que el trobo molt interessant, i un acompanyament molt barat i sa!
L'altre dia dia les vaig omplir d'escalivada amb formatge, no em va agradar gaire, probare de fer-les amb alberginia i formatge de cabra. ALguna idea mes??
L'altre dia dia les vaig omplir d'escalivada amb formatge, no em va agradar gaire, probare de fer-les amb alberginia i formatge de cabra. ALguna idea mes??
- vallpresona
- :: tortuga
- Entrades: 330
- Membre des de: dc. març 24, 2010 11:36 am
- Ubicació: Alt Empordà
Re: Empanadilles (al forn)
akane2008 ha escrit:jo també vull receptes de croquetes al forn!
D'ençà que vaig descobrir que es podien fer les croquetes al forn, que he repetit!! Igual de bones i gens greixoses! Jo les poso directament del congelador al forn. Bé, mentres s'escalfa el forn les poso damunt el marbre.
L'altre dia les vaig fer de bacallà i com en van sobrar, encara estaven més bones lendemà!!
Per cert, bona idea de pujar el post!
I estic pensant ... crestes de sobrassada amb formatge? Ja s'ha dit?
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |