Hummus de cigrons
Hummus de cigrons
HUMMUS DE CIGRONS
Aqui teniu una petita recepta!
400 grs cigrons cuits
1 ceba
2 alls
sésam
oli
pebre dolç
llimona
aigua
Tallar la ceba a trosets juntament amb l'all, ficar-hi el suc de mitja llimona, els cigrons, un rajolí d'oli i un dit d'aigua! Tot al minipimer i a emplatar en motllo! De decoració pebre dolç per sobre, sésam i oli pels cantons! Ale! A untar i disfrutar! Petonets!!
Aqui teniu una petita recepta!
400 grs cigrons cuits
1 ceba
2 alls
sésam
oli
pebre dolç
llimona
aigua
Tallar la ceba a trosets juntament amb l'all, ficar-hi el suc de mitja llimona, els cigrons, un rajolí d'oli i un dit d'aigua! Tot al minipimer i a emplatar en motllo! De decoració pebre dolç per sobre, sésam i oli pels cantons! Ale! A untar i disfrutar! Petonets!!
Les gràfiques amb el + !!
http://28dias.es/elbereth/wykresy/2009-03-17
http://www.fertilityfriend.com/home/261840
El nostre post: viewtopic.php?f=50&t=13662&start=0
Re: Hummus de cigrons
Mmmmmm!!!! A nosaltres també ens agrada molt. Però sobre on ho unteu?? És que nosaltres abans compràvem pa de pita a la Sirena, que era boníssim perquè no era com la pita que s'obre com la dels Kebabs perquè m'entengueu, era com la pita grega que és més tupida. Però ara ja no en tenen, i no sabem amb què fer l'hummus, perquè amb la pita normal queda molt soso i amb torradetes queda com assarraït, molt sec i costa de fer passar.... És el problema de ser de poble que quan no trobes una cosa a un lloc, ja no ho trobes enlloc.
Re: Hummus de cigrons
gracies per la recepta!!!
Sempre m'ha agradat pero no la savia fer. De fet compren el del mercadona (de la seccio de frescs) per treure el "mono" demerjar hummus.
Nosaltres el mengem tipus dipeo...com que el pa depita es molt sosset (el que trobem) l'anem sucant amb palets, doritos... tipus aperitiu.
Sempre m'ha agradat pero no la savia fer. De fet compren el del mercadona (de la seccio de frescs) per treure el "mono" demerjar hummus.
Nosaltres el mengem tipus dipeo...com que el pa depita es molt sosset (el que trobem) l'anem sucant amb palets, doritos... tipus aperitiu.
Re: Hummus de cigrons
Puseko! nosaltres l'untem en unes mini torrades que compro que porten panses! es que el pa de pita no en trobo molt pel poble! Petonets!!!
Les gràfiques amb el + !!
http://28dias.es/elbereth/wykresy/2009-03-17
http://www.fertilityfriend.com/home/261840
El nostre post: viewtopic.php?f=50&t=13662&start=0
Re: Hummus de cigrons
OOOOOOOOOOHHHHHH!
Nosaltres també comprem el de Mercadona; però tenint la recepta, s'haurà de provar de fer!!!!!!!!
A casa l'untem amb torradetes, crackers, palitos... el que hi hagi, és boníssim!
Gràcies 1000!!
Nosaltres també comprem el de Mercadona; però tenint la recepta, s'haurà de provar de fer!!!!!!!!
A casa l'untem amb torradetes, crackers, palitos... el que hi hagi, és boníssim!
Gràcies 1000!!
Re: Hummus de cigrons
Hauré d'anar probant.... però és que ens agradava tant amb aquella pita que ara res és el mateix...
Re: Hummus de cigrons
Hola!
Jo el faig igual però hi afegeixo tahina (unes 3 cullerades soperes per un pot de cigrons). La tahina és pasta de sèsam i la venen a la majoria de colmados paquistanís i similars que hi ha a Barcelona (a segons quins pobles potser teniu més problemes per trobar-ne) i a molts herbolaris/tendes de productes ecològics.
Sobre les pites, als supermercats en venen unes més tupidetes, però no sé si són com les gregues.
Jo me'l menjo amb pa o torradetes, També m'agrada combinar-lo, per exemple amb pebrot escalivat, o rodanxes de tomàquet... Bé, de fet m'agrada tant que a vegades me'l menjo a cullerades!!!
Jo el faig igual però hi afegeixo tahina (unes 3 cullerades soperes per un pot de cigrons). La tahina és pasta de sèsam i la venen a la majoria de colmados paquistanís i similars que hi ha a Barcelona (a segons quins pobles potser teniu més problemes per trobar-ne) i a molts herbolaris/tendes de productes ecològics.
Sobre les pites, als supermercats en venen unes més tupidetes, però no sé si són com les gregues.
Jo me'l menjo amb pa o torradetes, També m'agrada combinar-lo, per exemple amb pebrot escalivat, o rodanxes de tomàquet... Bé, de fet m'agrada tant que a vegades me'l menjo a cullerades!!!
Re: Hummus de cigrons
Mmmm ho vaig provar en un sopar i em va agradar molt!!! Ho fare avui mateix, amb torradetes o palitos!!! Ara a l'estiu ve de gust aqueses coses Per. Picar.
Re: Hummus de cigrons
Ohhhh jo el faig amb la thermomix i surt molt bó, li poso tahine.
Per cert, com ho fas perque et quedi aquesta textura? sembla de gelatina!!!!!
Per cert, com ho fas perque et quedi aquesta textura? sembla de gelatina!!!!!
Re: Hummus de cigrons
Juliett ha escrit:Ohhhh jo el faig amb la thermomix i surt molt bó, li poso tahine.
Per cert, com ho fas perque et quedi aquesta textura? sembla de gelatina!!!!!
Jo el faig amb el thermomix com tu i és un moment i queda boníssim!!
Re: Hummus de cigrons
Mmmmmmm.... que bo i que facil! Me l'apunto! Gracies :)
Re: Hummus de cigrons
Per la textura poso el suc d'una llimona i mooooolt poqueta aigua perque quedi espes! Aixi queda compacte pero sense empalagar!
Les gràfiques amb el + !!
http://28dias.es/elbereth/wykresy/2009-03-17
http://www.fertilityfriend.com/home/261840
El nostre post: viewtopic.php?f=50&t=13662&start=0
Re: Hummus de cigrons
Elbereth ha escrit:Per la textura poso el suc d'una llimona i mooooolt poqueta aigua perque quedi espes! Aixi queda compacte pero sense empalagar!
Jo faig el mateix!
Re: Hummus de cigrons
Us dono la recepta de l'HUMUS IMPOSSIBLE que fa el meu company:
- Triturar els cigrons cuits, o xafar-los bé amb una forquilla
- Afegir curry als cigrons i remenar
- En una paella s'hi fregeix all a làmines, pernil salat i pinyons.
- Un cop fregit, es tira per sobre de la pasta de cigrons, l'oli també.
- Es remena i es menja calent.
Nosaltres ho mengem com a plat únic, per dinar.
Depenent del que tenim a casa, alguna vegada hem canviat el pernil per beicon, els pinyons per sèsam... I perquè es diu "impossible"? perquè l'hummus és típicament àrab i els musulmans no mengen porc, així que el pernil salat està de més!
La recepta la va veure a la tele i la fan al Cigró d'Or, de Gelida.
- Triturar els cigrons cuits, o xafar-los bé amb una forquilla
- Afegir curry als cigrons i remenar
- En una paella s'hi fregeix all a làmines, pernil salat i pinyons.
- Un cop fregit, es tira per sobre de la pasta de cigrons, l'oli també.
- Es remena i es menja calent.
Nosaltres ho mengem com a plat únic, per dinar.
Depenent del que tenim a casa, alguna vegada hem canviat el pernil per beicon, els pinyons per sèsam... I perquè es diu "impossible"? perquè l'hummus és típicament àrab i els musulmans no mengen porc, així que el pernil salat està de més!
La recepta la va veure a la tele i la fan al Cigró d'Or, de Gelida.
Re: Hummus de cigrons
Pukeko, pots provar-ho amb les tortitas mexicanes, allò tipo "old el paso". Un dia que no teniem pites vam fer-ho amb això i està prou bò, tot i que són molt més primes.
També pots fer tu mateixa el pa:
També pots fer tu mateixa el pa:
Chapati
Ingredientes:
3/4 de taza de harina integral de trigo,
1/4 de taza de harina de trigo refinada,
Aceite vegetal,
Agua - ni muy fría ni caliente - y sal.
Mezclar las harinas en un recipiente ancho y añadir un poco de
aceite. Remover bien y añadir un
poco de agua hasta formar una masa medianamente blanda. Amasar
suavemente con las manos untadas
de aceite.
Formar con la masa pequeños bollitos del tamaño de una nuez y
estirarlos con el rodillo hasta
conseguir que sean lo más finos posible, manteniendo la forma
circular en la medida de lo
posible.
Precalentar una sartén ancha y antiadherente, y mantener a fuego
medio. Con cuidado de que no se
rompa y utilizando para ello las manos si es necesario, poner el
chapati en la sartén y dejar que
se formen unas pequeñas burbujas en su superficie. Darle
inmediatamente la vuelta y cocinar hasta
que aparezcan unos pequeños puntos tostados en su superficie. Retirar
la sartén del fuego.
Sujetar el chapati con la mano o con unas pinzas de cocina y ponerlo
directamente sobre el fuego,
por el lado que hemos cocinado primero. En este momento, el chapati
debería inflarse con el
calor. Darle la vuelta y dejar el otro lado sobre el fuego solamente
durante un momento. Ponerlo
en un plato y untarlo con un poco de aceite. A medida que se van
haciendo, poner los chapatis
uno encima de otro, para que conserven el calor.
http://www.nutricionyrecetas.com/receta ... a/5798.htm
Més receptes de pans:
http://www.nutricionyrecetas.com/recetas/panaderia/
Re: Hummus de cigrons
Afegeixo la recepta d'hummus que fem nosaltres.
Hummus
Un pot dels grans de cigrons cuits (dels de vidre de 450/500 grs.) escorreguts i nets
1/2 vas d'aigua o 1 iogurt
1/2 vas d'oli
2 cullerades soperes plenes, de tahina
sal
El suc de mitja llimona mitjana escorreguda apretant
1/2 gra d'all (opcional)
Tot ben passat pel minipimer i llestos.
Variar les quantitats de sal, llimona i tahina a gust de
cadascú.
Decorar amb pebre vermell i un raig d'oli
--------
Hummus d'alberginia ("babaghanoush")
Substituir els cigrons per alberginia escalibada i pelada.
La resta tot igual.
També es pot fer amb pebrot vermell escalibat ("muhamara")
--------------
Una altra
Hummus de llenties
150g llenties cuites
1 cullerada de mel
1/2 gra d'all
1 culleradeta de curri
1 culleradeta de comí
1 culleradeta de canyella
1 cullerada sopera de vinagre de xerès
4 cullerades soperes d'oli verge extra
Triturar-ho tot a la batedora. Deixar-la a la nevera unes 2 hores.
Tirar llavors de sèsam pel damunt.
Hummus
Un pot dels grans de cigrons cuits (dels de vidre de 450/500 grs.) escorreguts i nets
1/2 vas d'aigua o 1 iogurt
1/2 vas d'oli
2 cullerades soperes plenes, de tahina
sal
El suc de mitja llimona mitjana escorreguda apretant
1/2 gra d'all (opcional)
Tot ben passat pel minipimer i llestos.
Variar les quantitats de sal, llimona i tahina a gust de
cadascú.
Decorar amb pebre vermell i un raig d'oli
--------
Hummus d'alberginia ("babaghanoush")
Substituir els cigrons per alberginia escalibada i pelada.
La resta tot igual.
També es pot fer amb pebrot vermell escalibat ("muhamara")
--------------
Una altra
Hummus de llenties
150g llenties cuites
1 cullerada de mel
1/2 gra d'all
1 culleradeta de curri
1 culleradeta de comí
1 culleradeta de canyella
1 cullerada sopera de vinagre de xerès
4 cullerades soperes d'oli verge extra
Triturar-ho tot a la batedora. Deixar-la a la nevera unes 2 hores.
Tirar llavors de sèsam pel damunt.
Re: Hummus de cigrons
Boníssim!! Jo no li poso ni all ni ceba perquè al meu company no li agrada, però és qüestió de gustos. El que sí li posem és oli de sèsam i tahini (pasta de sèsam) i el meu company, quan hi fa ell hi posa una cullarada de iogurt grec perquè diu que queda més suau (jo mentre ho faci ell, em sembla perfecte ). Nosaltres ens el mengem de la següents maneres:
- amb rodanxes de tomata
- amb palets de verdures (pastanaga, cogombre, ... al gust)
- fem una amanida amb tomata, enciam i cogombre tallat petitet, faig els falafel del bonpreu i fins i tot de vegades carn amb espècies i ho posem en tortillas mexicanes amb l'humus.
Bona cuina !!!!
- amb rodanxes de tomata
- amb palets de verdures (pastanaga, cogombre, ... al gust)
- fem una amanida amb tomata, enciam i cogombre tallat petitet, faig els falafel del bonpreu i fins i tot de vegades carn amb espècies i ho posem en tortillas mexicanes amb l'humus.
Bona cuina !!!!
Re: Hummus de cigrons
que rico, yo no lohe probado nunca pero creo que me voy a animar mañana mismo pruebo una de las recetas que habeis dado
Re: Hummus de cigrons
Elbereth ha escrit:HUMMUS DE CIGRONS
Aqui teniu una petita recepta!
400 grs cigrons cuits
1 ceba
2 alls
sésam
oli
pebre dolç
llimona
aigua
Tallar la ceba a trosets juntament amb l'all, ficar-hi el suc de mitja llimona, els cigrons, un rajolí d'oli i un dit d'aigua! Tot al minipimer i a emplatar en motllo! De decoració pebre dolç per sobre, sésam i oli pels cantons! Ale! A untar i disfrutar! Petonets!!
ho provarem aquesta nit!
31.10 POSITIU
10.11 1a ECO
24.11 2a ECO Ets 1cigronet!
10.12 1a analítica
27.12 Eco plec nucal.
5.1 Resultat analisis
20.1 ECO. És NENA!Nom:CARLA
17.2 ECO MORFOLOGICA. 21cm i peses 365 gr.!
16.3 Osullivan ok. 28cm i 700gr.
13.4 35cm 1200gr
19.5 42cm 2100gr. Tens molta galta
8.7 has nascut amb 49 cm i 3600 gr
Re: Hummus de cigrons
Quines bones receptes i senzilles....no ho havia sentit mai...
27.11.2009: 1ª visita ginecologa - 1ª eco
04.01.2010: 2ª visita ginecologa - 2ª eco
02.02.2010: Amniocentesis
03.02.2010: ÉS UNA NENA!
12.02.2010: Revisión después de la Amnio
11.03.2010: Eco Morfológica
16.03.2010: Visita Ginecóloga resultados Morfológica
23.04.2010: Resultados análisi de sangre Ginecóloga
29.04.2010: Curso preparación al parto
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |