Hummus de cigrons
Re: Hummus de cigrons
Quines bones receptes i senzilles....no ho havia sentit mai...
27.11.2009: 1ª visita ginecologa - 1ª eco
04.01.2010: 2ª visita ginecologa - 2ª eco
02.02.2010: Amniocentesis
03.02.2010: ÉS UNA NENA!
12.02.2010: Revisión después de la Amnio
11.03.2010: Eco Morfológica
16.03.2010: Visita Ginecóloga resultados Morfológica
23.04.2010: Resultados análisi de sangre Ginecóloga
29.04.2010: Curso preparación al parto
Re: Hummus de cigrons
Em sembla que ja us ho han dit abans, però jo l'hummus no l'havia menjat mai amb torradetes. Sempre amb pastanaga tallada com si fossin palets. També ho he vist servit amb carbassó, tallat de la mateixa manera. I el meu hummus queda amb una textura una mica més puré espès, no tan pastís sense farina com el de la foto.
Re: Hummus de cigrons
L'hummus es pot congelar? No se perquè peró sempre en faig moltissim i ens pasem tota la setmana menjant-ne.
Gracies!
Gracies!
Re: Hummus de cigrons
Noies, i aquesta recepta que porta dos grans d'all no queda amb molt gust d'all? És que a casa no agrada massa...
Re: Hummus de cigrons
jo soc fan del humus del mercadona i tinc pendent intentar fer-lo a casa! ho feu amb cigrons de pot, oi?
Darrere de cada mare hi ha una història que mereix ser explicada: www.maternidades.es
Re: Hummus de cigrons
Hola
responc a preguntes de fa temps però:
-l'hummus es pot congelar (jo ho faig)
-dos grans d'all segurament queda molt fort. Jo en poso un, mig o cap... Perquè també he observat que a mida que passen els dies va agafant més gust d'all
-jo el faig amb cigrons de pot
I la meva aportació: jo el faig amb tahina (no recordo si la recepta d'aquests post en posa o no) però l'altre dia el vaig fer amb mantega de cacauet i queda molt bo també!! (ho dic perquè a vegades és més fàcil de trobar, o per si voleu provar una variació). Es nota el gustet del cacauet i queda molt bé
responc a preguntes de fa temps però:
-l'hummus es pot congelar (jo ho faig)
-dos grans d'all segurament queda molt fort. Jo en poso un, mig o cap... Perquè també he observat que a mida que passen els dies va agafant més gust d'all
-jo el faig amb cigrons de pot
I la meva aportació: jo el faig amb tahina (no recordo si la recepta d'aquests post en posa o no) però l'altre dia el vaig fer amb mantega de cacauet i queda molt bo també!! (ho dic perquè a vegades és més fàcil de trobar, o per si voleu provar una variació). Es nota el gustet del cacauet i queda molt bé
Re: Hummus de cigrons
ostres! me l'apunto aquesta!!
n'havia menjat d'hummus pero mai havia preguntat com fer-lo! veient que es tan fàcil ho intentare!
n'havia menjat d'hummus pero mai havia preguntat com fer-lo! veient que es tan fàcil ho intentare!
Re: Hummus de cigrons
Jo sempre he volgut fer hummus, però com que es necessitava algún ingredient 'extrany' que no trobo al meu poble, alguna vegada he comprat el del mercadona.
De tahina sé que no en compraré, però he vist per internet que t'ho pots fer tu i això faré. Al Bon Preu hi ha llavors de sèsam. Avui aniré a comprr-ne :D
Ingredientes:
•Semillas de sésamo
•Agua
•Sal
Preparación:
Es mucho más sencillo de lo que uno cree preparar esta pasta de sésamo llamada tahini. De todos modos, es fundamental tener un instrumento para moler las semillas una vez tostadas que actúe de buena forma. Quizás un procesador puede darte buen resultado.
Debes comenzar tostando las semillas a fuego bien bajo durante unos 5-10 minutos. Puedes hacerlo tanto en la sartén como en el horno. Una vez que estén levemente doradas (sin que se exploten), colócalas en el molinillo que vayas a emplear y muele añadiendo agua poco a poco. La consistencia debe ser cremosa y hasta algo espesa, sin llegar a ser líquida en absoluto. Añade poca sal.
Si quieres condimentarla un poco más para preparar la salsa tradicional para shawarma o falafel, puedes añadir ajo, zumo de limón, pimentón o perejil, si te apetece. Verás que queda muy bien con muchas comidas.
De tahina sé que no en compraré, però he vist per internet que t'ho pots fer tu i això faré. Al Bon Preu hi ha llavors de sèsam. Avui aniré a comprr-ne :D
Ingredientes:
•Semillas de sésamo
•Agua
•Sal
Preparación:
Es mucho más sencillo de lo que uno cree preparar esta pasta de sésamo llamada tahini. De todos modos, es fundamental tener un instrumento para moler las semillas una vez tostadas que actúe de buena forma. Quizás un procesador puede darte buen resultado.
Debes comenzar tostando las semillas a fuego bien bajo durante unos 5-10 minutos. Puedes hacerlo tanto en la sartén como en el horno. Una vez que estén levemente doradas (sin que se exploten), colócalas en el molinillo que vayas a emplear y muele añadiendo agua poco a poco. La consistencia debe ser cremosa y hasta algo espesa, sin llegar a ser líquida en absoluto. Añade poca sal.
Si quieres condimentarla un poco más para preparar la salsa tradicional para shawarma o falafel, puedes añadir ajo, zumo de limón, pimentón o perejil, si te apetece. Verás que queda muy bien con muchas comidas.
Re: Hummus de cigrons
Hola noies,
Vull comprar tahina pero en el meu poble no hi ha botigues de pakistanis, marroc... Sabeu si hi ha algun super on la venguin??? Sino la faré com diu la nini.
Bon profit
Vull comprar tahina pero en el meu poble no hi ha botigues de pakistanis, marroc... Sabeu si hi ha algun super on la venguin??? Sino la faré com diu la nini.
Bon profit
Re: Hummus de cigrons
Say, jo la tahina sempre la compro en tendes paquistanís etc.
Si tens algun "herbolari" o tenda on hi hagi menjar eco, potser en tenen o te'n poden demanar.
Una altra opció és fer-lo amb mantega de cacahuet, que és més fàcil de trobar en supers normals, jo n'he fet i canvia una mica el sabor (normal!) però està bo igual.
I per últim, una amiga hi posava anous (picades) enlloc de tahina.
Si tens algun "herbolari" o tenda on hi hagi menjar eco, potser en tenen o te'n poden demanar.
Una altra opció és fer-lo amb mantega de cacahuet, que és més fàcil de trobar en supers normals, jo n'he fet i canvia una mica el sabor (normal!) però està bo igual.
I per últim, una amiga hi posava anous (picades) enlloc de tahina.
Re: Hummus de cigrons
Gràcies ponioleta!
Ja he trobat tahin en una botiga de productes eco. Per cert, quans dies i com conserves l'hummus?
Ja he trobat tahin en una botiga de productes eco. Per cert, quans dies i com conserves l'hummus?
Re: Hummus de cigrons
Say ha escrit:Gràcies ponioleta!
Ja he trobat tahin en una botiga de productes eco. Per cert, quans dies i com conserves l'hummus?
ai sí que ho preguntaves...
Jo el guardo a la nevera, en un tupper. Són cigrons cuits, duren uns dies, no masses. Potser 4 o 5. De totes maneres abans de fer-se malbé comença a fer un gust raro.
Jo sóc molt adicta i quan en faig estic tot el dia menjant hummus i em dura poc, però sinó, el que faig és fer-ne poquet (un pot de cirgons dels petits, que deuen ser uns 200 gr de cigrons cuits com a molt)
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |