Cassola de Pollastre amb Escamarlans !
Cassola de Pollastre amb Escamarlans !
Boon dia!
Necesito la vostra ajuda. Demà he de fer dues cassoles de pollastre amb Escamarlans... ve la famili a celebrar el cumple de la peque... pero resulta que no en tinc ni idea!
Algú em pot passar la recepta ???
Gràciessssssssssssssssss
Necesito la vostra ajuda. Demà he de fer dues cassoles de pollastre amb Escamarlans... ve la famili a celebrar el cumple de la peque... pero resulta que no en tinc ni idea!
Algú em pot passar la recepta ???
Gràciessssssssssssssssss
Re: Cassola de Pollastre amb Escamarlans !
Hola Su 392, et passo la recepta que jo faig normalment, tu només tens que ampliar-la depenguent dels que sigueu.
Ingredients per 4 persones:
1 pollastre de pagès, 3 escamarlans per persona, 2 cebes, 2 o 3 tomates de penjar (madures), 3 o 4 grans d'all, 1 grapat d'ametlles, alls i pebrot, aigua o brou.
* Enrossiu en una cassola amb oli el pollastre prèviament tallat, els alls i el pebrot. Un cop ho tingueu tot ros, aparteu-ho i guardeu-ho per a més tard.
* En el mateix oli, fregiu els escamarlans i retireu-los. A continuació, poseu-hi la ceba ben picada per fer el sofregit. Quan s'enrosseixi, afegiu-hi la tomata i no deixeu de remenar fins que tot estigui ben concentrat i tingui consistència de melmelada.
* Un cop tingueu el sofregit a punt, poseu-hi els trossos de pollastre i afegiu-hi aigua fins a cobrir-ho tot, rectifiqueu-ho de sal i tapeu-ho.
* Quan el pollastre ja sigui tendre, tireu-hi els escamarlans i la picada (alls i ametlles).
Espero que et serveixi.
Ingredients per 4 persones:
1 pollastre de pagès, 3 escamarlans per persona, 2 cebes, 2 o 3 tomates de penjar (madures), 3 o 4 grans d'all, 1 grapat d'ametlles, alls i pebrot, aigua o brou.
* Enrossiu en una cassola amb oli el pollastre prèviament tallat, els alls i el pebrot. Un cop ho tingueu tot ros, aparteu-ho i guardeu-ho per a més tard.
* En el mateix oli, fregiu els escamarlans i retireu-los. A continuació, poseu-hi la ceba ben picada per fer el sofregit. Quan s'enrosseixi, afegiu-hi la tomata i no deixeu de remenar fins que tot estigui ben concentrat i tingui consistència de melmelada.
* Un cop tingueu el sofregit a punt, poseu-hi els trossos de pollastre i afegiu-hi aigua fins a cobrir-ho tot, rectifiqueu-ho de sal i tapeu-ho.
* Quan el pollastre ja sigui tendre, tireu-hi els escamarlans i la picada (alls i ametlles).
Espero que et serveixi.
Re: Cassola de Pollastre amb Escamarlans !
Gràcies Sivi... pero ho vaig veure tard! amb tanta preparació no vaig poder conectar-me així que ho vaig fer com vaig poder.. i va sortir ben bo!
- vallpresona
- :: tortuga
- Entrades: 330
- Membre des de: dc. març 24, 2010 11:36 am
- Ubicació: Alt Empordà
Re: Cassola de Pollastre amb Escamarlans !
sivi ha escrit:Hola Su 392, et passo la recepta que jo faig normalment, tu només tens que ampliar-la depenguent dels que sigueu.
Ingredients per 4 persones:
1 pollastre de pagès, 3 escamarlans per persona, 2 cebes, 2 o 3 tomates de penjar (madures), 3 o 4 grans d'all, 1 grapat d'ametlles, alls i pebrot, aigua o brou.
* Enrossiu en una cassola amb oli el pollastre prèviament tallat, els alls i el pebrot. Un cop ho tingueu tot ros, aparteu-ho i guardeu-ho per a més tard.
* En el mateix oli, fregiu els escamarlans i retireu-los. A continuació, poseu-hi la ceba ben picada per fer el sofregit. Quan s'enrosseixi, afegiu-hi la tomata i no deixeu de remenar fins que tot estigui ben concentrat i tingui consistència de melmelada.
* Un cop tingueu el sofregit a punt, poseu-hi els trossos de pollastre i afegiu-hi aigua fins a cobrir-ho tot, rectifiqueu-ho de sal i tapeu-ho.
* Quan el pollastre ja sigui tendre, tireu-hi els escamarlans i la picada (alls i ametlles).
Espero que et serveixi.
Té molt bona pinta aquest pollastre!!! Segur que provo de fer-lo algún dia i ja et sabré dir com m'ha sortit!!!
Re: Cassola de Pollastre amb Escamarlans !
Haig de provar aquesta recepta!!!
Jo normalment no poso res mes que pollastre, ceba, tomaquets, llaurer...
Provaré amb els escamarlans!!! mmmmm!!!
Jo normalment no poso res mes que pollastre, ceba, tomaquets, llaurer...
Provaré amb els escamarlans!!! mmmmm!!!
Les gràfiques amb el + !!
http://28dias.es/elbereth/wykresy/2009-03-17
http://www.fertilityfriend.com/home/261840
El nostre post: viewtopic.php?f=50&t=13662&start=0
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |