Recepta quiche
Recepta quiche
Per a les cuineres, que ja he vist que n'hi ha moltes i molt bones...., em podrieu passar la recepta d'una quiche? Vagi pel davant que sóc negada per la cuina, per tant, si pot ser, alguna que sigui fàcil per començar...estic intrigada de com es fa i per fotos que he vist crec que a casa ens pot agradar.
Moltes gràcies.
Moltes gràcies.
Re: Recepta quiche
Hola! al post taller de receptes, la Juliett en va deixar una molt bona d'espinacs.
Et deixo l'enllaç
viewtopic.php?f=53&t=17985&start=120#p991475
Et deixo l'enllaç
viewtopic.php?f=53&t=17985&start=120#p991475
Re: Recepta quiche
T'explico el que faig jo!!
Ingredients:
1 massa brisa
200 ml de crema de llet
1 pack de tires de bacó
5 ous
1 got d'aigua
Formatge ratllat
sal
pebre
Preparació:
Poso la massa brisa en un motllo, la punxo amb una forquilla i la fico al forn fins que veig que està un pèl feta. Mentrestant, faig el bacó en una paella sense oli.
Barrejo la crema de llet, amb els ous l'aigua, sal i pebre. Quan el bacó està fet el tiro a dins la barreja.
Omplo el motllo on hi la la massa brisa amb aquesta barreja i li tiro un bon grapat de formatge ratllat per sobre.
Ho poso al forn 45 minuts a temperatura no massa alta, 170º més o menys, i ho vaig controlant. Quan veig que està cuallat ho trec.
Si la fas espero que et quedi tan bona com la meva!!!!!!!!!!
Ingredients:
1 massa brisa
200 ml de crema de llet
1 pack de tires de bacó
5 ous
1 got d'aigua
Formatge ratllat
sal
pebre
Preparació:
Poso la massa brisa en un motllo, la punxo amb una forquilla i la fico al forn fins que veig que està un pèl feta. Mentrestant, faig el bacó en una paella sense oli.
Barrejo la crema de llet, amb els ous l'aigua, sal i pebre. Quan el bacó està fet el tiro a dins la barreja.
Omplo el motllo on hi la la massa brisa amb aquesta barreja i li tiro un bon grapat de formatge ratllat per sobre.
Ho poso al forn 45 minuts a temperatura no massa alta, 170º més o menys, i ho vaig controlant. Quan veig que està cuallat ho trec.
Si la fas espero que et quedi tan bona com la meva!!!!!!!!!!
Re: Recepta quiche
Jo tinc una versió sense pasta fullada i així és més light, queda com una mena de pastís, et poso la recepta molt detallada (és així com ho apunto per si ha de cuinar el meu home )
Ingredients per a 4 persones: 4 porros, 3 ous, 1 pot de llet evaporada, 1 rodanxa gruixuda de bacon, oli i mantega.
Preparació:
- S’escalfa el forn amb les dues plaques d’adalt i abaix a 250º.
- En una paella gran es posa oli a escalfar.
- Es talla la rodanxa de bacon a daus.
- Quan l’oli està calent se salteja a foc mig el bacon fins que estigui fet.
- Es renten i pelen els porros i es tallen a mitges llunes fines (primer longitudinalment i després a rodanxes).
- Quan el bacon ja està daurat s’afegeixen els porros, se salen, i es deixen saltejar a foc mig-baix fins que estan daurats però no cremats.
- En una batedora es posen els ous i la crema de llet i es bat una mica.
- Amb una mica de mantega s’engreixa tot el motlle on després farem el pastís.
- Quan els porros i el bacon ja estan fets s’afegeixen a la batedora i es bat molt poc, el just per remenar.
- Es vessa la barreja en el recipient engreixat.
- En una safata del forn es posen un parell de dits d’aigua, es posa el recipient del pastís amb els ingredients i es posa al forn durant 20 minuts.
- Si a la que portem 15 minuts la part d’adalt del pastís ja està daurada, es pot treure la placa d’adalt i continuar els 5 minuts restants només amb la d’abaix.
- Passats els 20 minuts es treu del forn i es deixa refredar una mica abans de servir. Si és estiu es pot servir completament fred.
Ingredients per a 4 persones: 4 porros, 3 ous, 1 pot de llet evaporada, 1 rodanxa gruixuda de bacon, oli i mantega.
Preparació:
- S’escalfa el forn amb les dues plaques d’adalt i abaix a 250º.
- En una paella gran es posa oli a escalfar.
- Es talla la rodanxa de bacon a daus.
- Quan l’oli està calent se salteja a foc mig el bacon fins que estigui fet.
- Es renten i pelen els porros i es tallen a mitges llunes fines (primer longitudinalment i després a rodanxes).
- Quan el bacon ja està daurat s’afegeixen els porros, se salen, i es deixen saltejar a foc mig-baix fins que estan daurats però no cremats.
- En una batedora es posen els ous i la crema de llet i es bat una mica.
- Amb una mica de mantega s’engreixa tot el motlle on després farem el pastís.
- Quan els porros i el bacon ja estan fets s’afegeixen a la batedora i es bat molt poc, el just per remenar.
- Es vessa la barreja en el recipient engreixat.
- En una safata del forn es posen un parell de dits d’aigua, es posa el recipient del pastís amb els ingredients i es posa al forn durant 20 minuts.
- Si a la que portem 15 minuts la part d’adalt del pastís ja està daurada, es pot treure la placa d’adalt i continuar els 5 minuts restants només amb la d’abaix.
- Passats els 20 minuts es treu del forn i es deixa refredar una mica abans de servir. Si és estiu es pot servir completament fred.
Re: Recepta quiche
Mira aqui a veure si et serveix:
http://estherpunti.wordpress.com/2008/0 ... -lorraine/
http://estherpunti.wordpress.com/2009/0 ... -verdures/
http://estherpunti.wordpress.com/2008/0 ... -lorraine/
http://estherpunti.wordpress.com/2009/0 ... -verdures/
22/09/2010.....POSITIU!!!!!
26/01/2011...... ES UNA NENA!!!!
30/05/2011.......CADUQUEM!
02/06/2011.......Ha nascut l'Abril !!!!!!!
I si voleu fer una ullada a la meva web de receptes......http://www.estherpunti.com
Re: Recepta quiche
Nyam! nyam! m'encantens les quiches!
I si a part de la que faig d'espinacs, faig la típica, la Lorraine!
Sempre compro la masa feta, la veritat és que m'és més còmode!
La compro de la marca la Cocinera o Buittoni, però quan vaig a lidl, en compro varies!
Jo segueixo aquesta recepta!
http://www.recetasdemama.es/2010/03/quiche-lorraine/
I si a part de la que faig d'espinacs, faig la típica, la Lorraine!
Sempre compro la masa feta, la veritat és que m'és més còmode!
La compro de la marca la Cocinera o Buittoni, però quan vaig a lidl, en compro varies!
Jo segueixo aquesta recepta!
http://www.recetasdemama.es/2010/03/quiche-lorraine/
Re: Recepta quiche
Mmmm...cada vegada tinc més gana! jo també faig la Lorraine amb la massa comprada!
Ara fa molt temps que no en faig cap!! a veure si algun dia d'aquests m'animo i m'hi poso!!
Ara fa molt temps que no en faig cap!! a veure si algun dia d'aquests m'animo i m'hi poso!!
Re: Recepta quiche
Jo normalment faig la d'espinacs i la lorraine, perque sempre tinc els ingredient a la nevera, però hi ha tanta varietat!
M'agradaria fer la pròxima de formatges!
M'agradaria fer la pròxima de formatges!
Re: Recepta quiche
Avui he comprat una masa de quiche i estic rumiant de que la faré....
us passo foto quan la tingui!
us passo foto quan la tingui!
Re: Recepta quiche
Aquest cap de setmana l'he fet i ha quedat mooooooooooolt bona :) La meva mare m'ha demanat la recepta i tot !!!
Positives: Madrona , Nivaira , NidiaGi , Mama2010 , Pimpam , Gegar , Bombolla , Anoa , Ninetapetita , Martavila i Brownie
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Segona Fornada Positiva: NidiaGi
La Gràfica del positiu
♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Re: Recepta quiche
Nosaltres també ens agrada molt fer quiche, la fem amb beicon, crema de llet, 3 ous, sal i pebre i queda boníssima
Edito perquè m'he deixat el formatge
Edito perquè m'he deixat el formatge
Re: Recepta quiche
Jo també faig la d'espinacs , però per sobre i posso rodanxes de formatge de cabra, nyamm nyamm!!!!!
Buscant desde Gener 2010.
Des'11- Gen'12 1ª FIV-ICSI - negativa. GIROFIV
Juny'12 - 2ª FIV-ICSI - DEXEUS- 22.6.12 TRANsf DE 2 EMBRIONS!. Embaràs ectopic.
Gener'13 transf.1blasto de 6 dies DPP: 24.9.13
12.9.13 és un nen i es diu ORIOL
23.7.14 noticia!!! embaràs natural (els petits miracles a vegades són realitat)DPP 23.3.15
Des'11- Gen'12 1ª FIV-ICSI - negativa. GIROFIV
Juny'12 - 2ª FIV-ICSI - DEXEUS- 22.6.12 TRANsf DE 2 EMBRIONS!. Embaràs ectopic.
Gener'13 transf.1blasto de 6 dies DPP: 24.9.13
12.9.13 és un nen i es diu ORIOL
23.7.14 noticia!!! embaràs natural (els petits miracles a vegades són realitat)DPP 23.3.15
Re: Recepta quiche
jo nomes he fet una de moment i va ser amb la pasta brisa del LIDL, barata i força bona!
Darrere de cada mare hi ha una història que mereix ser explicada: www.maternidades.es
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |