SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL

Pastes, arrossos, peix, carn...
123martri
:: papallona
:: papallona
Entrades: 101
Membre des de: dj. març 31, 2011 11:42 am

SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL

EntradaAutor: 123martri » dj. set. 22, 2011 11:45 am

hola, a casa la carn no ens va gaire, però l'altre dia vaig menjar llom de dos colors fet a la sal.
boníssim però li faltava alguna salseta per sucar-hi pa (ja se que es pecat !!!).
Teniu algun sutgeriment?.
Gràcies
Avatar de l’usuari
soleilua
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2568
Membre des de: dv. jul. 16, 2010 4:42 pm

Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL

EntradaAutor: soleilua » dj. set. 22, 2011 11:51 am

A mi m'agrada molt amb compota de poma, el contrast dolç-salat és magnífic!
Avatar de l’usuari
petazetas
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2418
Membre des de: dj. oct. 30, 2008 8:51 am
Ubicació: Badalona - Barcelona

Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL

EntradaAutor: petazetas » dj. set. 22, 2011 3:04 pm

Ceba confitadeta? mmm
La Lia ja és tota una princesa!
Avatar de l’usuari
canyella9
:: rateta
:: rateta
Entrades: 197
Membre des de: dt. des. 21, 2010 10:11 am

Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL

EntradaAutor: canyella9 » dj. set. 22, 2011 4:27 pm

jo faig sovint llom a la sal i normalment l'acompanyo amb compota de poma que és molt fàcil de fer. sinó pots provar amb mostassa (no per sucar pa, però sí per acompanyar... no sé) o alguna salsa de gerds o fruits vermells tipus grosella (feta com una vinagreta).
per altra banda, si el llom abans de posar-li sal li tires per sobre (tot arrebossat) HERBES PROVENÇALS, millora molt!!! :) :ok:
Avatar de l’usuari
Charliemi
:: tigre
:: tigre
Entrades: 747
Membre des de: dt. juny 23, 2009 4:08 pm

Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL

EntradaAutor: Charliemi » dj. set. 22, 2011 4:45 pm

Remenat de bolets sofregit amb ceba picadeta, tot passat pel minipimer i .... mmmmmmmmmmm!! Una salsa de bolets deliciosa!

I sino un clàssic, salsa roquefort.
123martri
:: papallona
:: papallona
Entrades: 101
Membre des de: dj. març 31, 2011 11:42 am

Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL

EntradaAutor: 123martri » dv. set. 23, 2011 10:34 am

Carai !! quins sutgeriments més bons !!!
La salsa roquefort personalment no m'agrada però totes les altres tenen una pinta i la idea de les herbetes m'encanta !!!
Avatar de l’usuari
petitona28
:: gosset
:: gosset
Entrades: 456
Membre des de: dl. maig 30, 2011 10:19 pm

Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL

EntradaAutor: petitona28 » dj. oct. 13, 2011 10:07 pm

I com feu el llom a la sal??, teniu alguna recepta que estigui bé?, gracies.
Imatge
123martri
:: papallona
:: papallona
Entrades: 101
Membre des de: dj. març 31, 2011 11:42 am

Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL

EntradaAutor: 123martri » dj. oct. 20, 2011 3:30 pm

hola a mi em van dir un tall d'uns 3/4 de lom dels dos colors. Hi poses sal gruixuda a sota, a sobre el llom i despres el cobreixes de sal, l'esquitxes amb aigua i al forn uns 45'
Avatar de l’usuari
campannilla
:: conillet
:: conillet
Entrades: 377
Membre des de: dg. nov. 01, 2009 9:17 pm

Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL

EntradaAutor: campannilla » dj. nov. 17, 2011 5:50 pm

Jo faig una salsa boníssima amb ceba, xampinyons i crema de llet!.
Tritura la ceba i els xampinyons i ho fregeixes (jo faig primer la ceba i després els xampinyons) quan ja està tot cuït li poses la crema de llet i et sortirà una salseta boníssima!
Imatge

Imatge

Torna a “Receptes salades”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: