SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL
SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL
hola, a casa la carn no ens va gaire, però l'altre dia vaig menjar llom de dos colors fet a la sal.
boníssim però li faltava alguna salseta per sucar-hi pa (ja se que es pecat !!!).
Teniu algun sutgeriment?.
Gràcies
boníssim però li faltava alguna salseta per sucar-hi pa (ja se que es pecat !!!).
Teniu algun sutgeriment?.
Gràcies
Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL
A mi m'agrada molt amb compota de poma, el contrast dolç-salat és magnífic!
Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL
jo faig sovint llom a la sal i normalment l'acompanyo amb compota de poma que és molt fàcil de fer. sinó pots provar amb mostassa (no per sucar pa, però sí per acompanyar... no sé) o alguna salsa de gerds o fruits vermells tipus grosella (feta com una vinagreta).
per altra banda, si el llom abans de posar-li sal li tires per sobre (tot arrebossat) HERBES PROVENÇALS, millora molt!!! :)
per altra banda, si el llom abans de posar-li sal li tires per sobre (tot arrebossat) HERBES PROVENÇALS, millora molt!!! :)
Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL
Remenat de bolets sofregit amb ceba picadeta, tot passat pel minipimer i .... mmmmmmmmmmm!! Una salsa de bolets deliciosa!
I sino un clàssic, salsa roquefort.
I sino un clàssic, salsa roquefort.
Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL
Carai !! quins sutgeriments més bons !!!
La salsa roquefort personalment no m'agrada però totes les altres tenen una pinta i la idea de les herbetes m'encanta !!!
La salsa roquefort personalment no m'agrada però totes les altres tenen una pinta i la idea de les herbetes m'encanta !!!
- petitona28
- :: gosset
- Entrades: 456
- Membre des de: dl. maig 30, 2011 10:19 pm
Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL
I com feu el llom a la sal??, teniu alguna recepta que estigui bé?, gracies.
Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL
hola a mi em van dir un tall d'uns 3/4 de lom dels dos colors. Hi poses sal gruixuda a sota, a sobre el llom i despres el cobreixes de sal, l'esquitxes amb aigua i al forn uns 45'
- campannilla
- :: conillet
- Entrades: 377
- Membre des de: dg. nov. 01, 2009 9:17 pm
Re: SALSA PER ACOMPANYAR LLOM A LA SAL
Jo faig una salsa boníssima amb ceba, xampinyons i crema de llet!.
Tritura la ceba i els xampinyons i ho fregeixes (jo faig primer la ceba i després els xampinyons) quan ja està tot cuït li poses la crema de llet i et sortirà una salseta boníssima!
Tritura la ceba i els xampinyons i ho fregeixes (jo faig primer la ceba i després els xampinyons) quan ja està tot cuït li poses la crema de llet i et sortirà una salseta boníssima!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |