Fricandó

Pastes, arrossos, peix, carn...
Avatar de l’usuari
Enla
:: poltre
:: poltre
Entrades: 668
Membre des de: dt. gen. 18, 2011 1:59 pm

Fricandó

EntradaAutor: Enla » dt. oct. 04, 2011 8:12 am

Hola noies, el dissabte fem un dinar a casa i el meu home m'ha demanat que de segon fagi fricandó. N'he fet una vegada peró no em va acabar de convencer i busco una altra recepta.

Moltes gràcies :ok:
anna09
:: papallona
:: papallona
Entrades: 108
Membre des de: ds. nov. 08, 2008 8:23 pm

Re: Fricandó

EntradaAutor: anna09 » dt. oct. 04, 2011 10:56 am

en tinc alguna, escanejo i te la passo!
Avatar de l’usuari
Enla
:: poltre
:: poltre
Entrades: 668
Membre des de: dt. gen. 18, 2011 1:59 pm

Re: Fricandó

EntradaAutor: Enla » dt. oct. 04, 2011 1:49 pm

Moltes gràcies Anna! :ok:
Avatar de l’usuari
Sandie74
:: lleona
:: lleona
Entrades: 989
Membre des de: dc. jul. 27, 2011 11:17 am
Ubicació: Barcelona

Re: Fricandó

EntradaAutor: Sandie74 » dt. oct. 04, 2011 6:34 pm

Hola Enla,

és bastant important que el fricandó es faci amb moixernons secs que hauràs d´hidratar posant-los amb aigua una estona. És el bolet que queda més gustós i ajuda a donar un coloret fosc al suquet.
No sé si l´havies fet així abans.

Torna a “Receptes salades”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: