Fricandó
Fricandó
Hola noies, el dissabte fem un dinar a casa i el meu home m'ha demanat que de segon fagi fricandó. N'he fet una vegada peró no em va acabar de convencer i busco una altra recepta.
Moltes gràcies
Moltes gràcies
Re: Fricandó
en tinc alguna, escanejo i te la passo!
Re: Fricandó
Moltes gràcies Anna!
Re: Fricandó
Hola Enla,
és bastant important que el fricandó es faci amb moixernons secs que hauràs d´hidratar posant-los amb aigua una estona. És el bolet que queda més gustós i ajuda a donar un coloret fosc al suquet.
No sé si l´havies fet així abans.
és bastant important que el fricandó es faci amb moixernons secs que hauràs d´hidratar posant-los amb aigua una estona. És el bolet que queda més gustós i ajuda a donar un coloret fosc al suquet.
No sé si l´havies fet així abans.
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |