Puré de patates cremós?
Puré de patates cremós?
Noies m'encanta el puré de patates però quan el faig no hi ha manera que em quedi bé Quan veig que no em queda prou cremós començo a afegir llet a la desesperada però no aconsegueixo que quedi tan bo com voldria. Quin truc feu servir vosaltres?
- Nime
- :: zebra
- Entrades: 1507
- Membre des de: dv. des. 30, 2011 10:32 pm
- Ubicació: Sant Cugat del Vallès
Re: Puré de patates cremós?
Hola Navi, com el fas? vull dir? Bulleixes la patata, la axafes amb una forquilla i llestos? jo tinc una mena d'aparell que és especial per fer el puré de patata i afegint-hi una mica de mantega queda molt i molt cremós; suposo que també dependrà de la patata que facis servir...
Re: Puré de patates cremós?
Sí Nime, bullir i xafar amb forquilla. A vegades hi afegeix-ho formatgets, nata o llet. Les patates faig servir de les monalisa, n'hi ha que van millor?
Quin aparell vols dir tu? És algun d'aquests?
Tinc un passapurés dels de rodeta però no el faig servir mai si només faig patata sola
Gràcies
Quin aparell vols dir tu? És algun d'aquests?
Tinc un passapurés dels de rodeta però no el faig servir mai si només faig patata sola
Gràcies
Re: Puré de patates cremós?
Minipimer. Queda molt millor. Una bona estona.
També hi ha diversos tipus de patata, si tenen més midó, millor.
També hi ha diversos tipus de patata, si tenen més midó, millor.
- Nime
- :: zebra
- Entrades: 1507
- Membre des de: dv. des. 30, 2011 10:32 pm
- Ubicació: Sant Cugat del Vallès
Re: Puré de patates cremós?
Sí, el primer que has posat ;)
Jo no recomano fer servir la minipimer el que fas és trencar les mol.lècules del midó i pot arribar a quedar com una mena de xiclet...
Les monalisa són les que faig servir jo també ;)
Jo no recomano fer servir la minipimer el que fas és trencar les mol.lècules del midó i pot arribar a quedar com una mena de xiclet...
Les monalisa són les que faig servir jo també ;)
Re: Puré de patates cremós?
Has provat de posar una cullarada de mantega o margarina?
Re: Puré de patates cremós?
Moltes gràcies per les respostes!
Ja ho havia provat també això que em dieu de la mantega, el problema és que m'agrada que sigui tirant a líquid i així no ho aconsegueixo.
Ponioleta ho havia provat de fer amb la minipimer i havia sigut un autèntic desastre. Vaig veure en un programa de cuina que explicàven el que diu la Nime sobre les molècules del midó i que era millor xafar-ho a mà.
Ja ho havia provat també això que em dieu de la mantega, el problema és que m'agrada que sigui tirant a líquid i així no ho aconsegueixo.
Ponioleta ho havia provat de fer amb la minipimer i havia sigut un autèntic desastre. Vaig veure en un programa de cuina que explicàven el que diu la Nime sobre les molècules del midó i que era millor xafar-ho a mà.
Re: Puré de patates cremós?
Doncs jo el faig amb el minipimer i m'agrada dec ser rara
Re: Puré de patates cremós?
Ponioleta sóc una llepafils jo, no és que tu siguis rara
Avui he fet un experiment fent el puré i he quedat força contenta. He posat a escalfar una miqueta de llet i mantega amb un casso i després l'he barrejat amb les patates xafades, hi he afegit una mica de formatge tipus philadelphia i l'he passat pel passapuré
Avui he fet un experiment fent el puré i he quedat força contenta. He posat a escalfar una miqueta de llet i mantega amb un casso i després l'he barrejat amb les patates xafades, hi he afegit una mica de formatge tipus philadelphia i l'he passat pel passapuré
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |