Escamarlans Saltejats

Pastes, arrossos, peix, carn...
N23
:: conillet
:: conillet
Entrades: 364
Membre des de: dj. gen. 17, 2008 4:40 pm

Escamarlans Saltejats

dl. març 02, 2009 9:19 pm

Escamarlans saltejats.

Ingredients
Escamarlans frescos o congelats
Oli d'oliva extra -verge
pebre negre
sal


En una cassola (en faig servir una de ferro colat però es pot fer amb qualsevol) i poso l'oli d'oliva, i en fred, hi afegeixo els Escamarlans i hi tiro el pebre negre (n'hi ha d'haver bastant) i els vaig rossejant. Un cop fets (amb 10-15 minuts n'hi ha prou, però depèn de la mida de l'Escamarlà) i afegeixo la sal. Ja està. Són boníssims, vas menjat xuclant el cap amb la miqueta de pebre i humm... El suc que deixen els Escamarlans es barreja amb l'oli i queda un suquet fosquet boníssim... . Un cop tel' s has menjat, queda el millor que és sucar pà a aquesta salseta.
N23 l’ha editat per darrera vegada el dia: dl. març 02, 2009 9:51 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Avatar de l’usuari
Momo
:: dragona
:: dragona
Contacta:
Ubicació: Andorra
Entrades: 4884
Membre des de: ds. gen. 12, 2008 2:09 pm

Re: ESCAMARLANS SALTEJATS

dl. març 02, 2009 9:37 pm

Quina pinta N23, llàstima que al papa no li agrada gaire el marisc ?-)

Torna a “Receptes salades”

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: