Sopar pica-pica

Nadal, sant Esteve, aniversaris, festes, comiats, àpats multitudinaris, pica-pica.....
Avatar de l’usuari
rosquilleta
:: granota
:: granota
Entrades: 210
Membre des de: dv. ago. 20, 2010 12:49 pm

Re: Sopar pica-pica

EntradaAutor: rosquilleta » dl. set. 20, 2010 6:30 pm

Ja tinc ganes d'organitzar un soparillo!!!!! amb tot aixó que dieu se'm fa la boca aigua!!! >.-<: >.-<:
ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
littleif
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3219
Membre des de: dt. nov. 13, 2007 7:13 am

Re: Sopar pica-pica

EntradaAutor: littleif » dt. set. 21, 2010 5:01 am

Mira Pepeta, altres salses per afegir als teus entremesos!

SALSA D'AVOCAT
· 2 avocats
· 2 cullerades de suc de llimona
· 1 iogurt natural
· unes gotes de tabasco
Es fa un puré de la polpa de l'avocat, s'incorporen els altres ingredients i es remena bé...

MOUSSE DE FORMATGE

· 400 g de mató
· 130 g de iogurt
· alfàbrega
· mejorana (ostres, no sé com es diu en català!! :ufs: )
· cibolí
Barrejar bé tots els ingredients i salpebrar
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
littleif
:: dofí
:: dofí
Entrades: 3219
Membre des de: dt. nov. 13, 2007 7:13 am

Re: Sopar pica-pica

EntradaAutor: littleif » dt. set. 21, 2010 5:10 am

Mireu, un altre de ràpida i bona!

ARANCINI DE RISOTTO AMB TOMÀQUETS SECS

Ingredients:
- Un paquet de Risotto Pronto amb tomàquets assecats al sol (jo conec la marca Gallo, normalment faig jo el risotto, però per fer una recepta ràpida va de conya)
- 4 cullerades de parmesà ratllat
- 1 ou
- 50 gr de mozzarella
- 4 fulles d'alfàbrega

En una cassola poseu el Risotto amb 550 cl d'aigua i deixeu coure 10 minuts. Deixeu que es refredi i el poseu a la nevera durant dues hores. Passat aquest temps, poseu el risotto en un bol amb el parmesà i l'ou, remeneu. Us unteu les mans amb oli i feu boletes i al mitg li poseu un bocinet de mozzarella i una fulla d'alfàbrega. Arrebosseu en pa ratllat i fregiu els arancini.
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
xuxu
:: peixet
:: peixet
Entrades: 285
Membre des de: ds. abr. 19, 2008 10:06 pm

Re: Sopar pica-pica

EntradaAutor: xuxu » dt. set. 21, 2010 9:51 pm

no se si algú l'ha dit: XAMPINYONS FARCITS

s'agafen xampinyons frescos sencers, es treu la pota i, al forat que queda, s'hi posa roquefort o patè o algun farcit d'aquests fàcils (segons els gustos). s'emboliquen n per un amb paper d'alumini i al forn uns 20 minuts
Imatge
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
tyha
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 529
Membre des de: dc. set. 26, 2007 11:06 am

Re: Sopar pica-pica

EntradaAutor: tyha » dj. set. 23, 2010 11:52 am

quin descobriment per als meus compromisos, sou uun pou de sabiduria!
ImatgeImatge
31.10 POSITIU
10.11 1a ECO
24.11 2a ECO Ets 1cigronet!
10.12 1a analítica
27.12 Eco plec nucal.
5.1 Resultat analisis
20.1 ECO. És NENA!Nom:CARLA
17.2 ECO MORFOLOGICA. 21cm i peses 365 gr.!
16.3 Osullivan ok. 28cm i 700gr.
13.4 35cm 1200gr
19.5 42cm 2100gr. Tens molta galta
8.7 has nascut amb 49 cm i 3600 gr
Avatar de l’usuari
sipamasil
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1815
Membre des de: dt. abr. 21, 2009 11:27 pm

Re: Sopar pica-pica

EntradaAutor: sipamasil » dt. set. 13, 2011 4:36 pm

Ummmmmm, i si aneu afegint alguna fotito? ;-)

Torna a “Tenim convidats”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: