Sopar pica-pica
- rosquilleta
- :: granota
- Entrades: 210
- Membre des de: dv. ago. 20, 2010 12:49 pm
Re: Sopar pica-pica
Ja tinc ganes d'organitzar un soparillo!!!!! amb tot aixó que dieu se'm fa la boca aigua!!!
Re: Sopar pica-pica
Mira Pepeta, altres salses per afegir als teus entremesos!
SALSA D'AVOCAT
· 2 avocats
· 2 cullerades de suc de llimona
· 1 iogurt natural
· unes gotes de tabasco
Es fa un puré de la polpa de l'avocat, s'incorporen els altres ingredients i es remena bé...
MOUSSE DE FORMATGE
· 400 g de mató
· 130 g de iogurt
· alfàbrega
· mejorana (ostres, no sé com es diu en català!! )
· cibolí
Barrejar bé tots els ingredients i salpebrar
SALSA D'AVOCAT
· 2 avocats
· 2 cullerades de suc de llimona
· 1 iogurt natural
· unes gotes de tabasco
Es fa un puré de la polpa de l'avocat, s'incorporen els altres ingredients i es remena bé...
MOUSSE DE FORMATGE
· 400 g de mató
· 130 g de iogurt
· alfàbrega
· mejorana (ostres, no sé com es diu en català!! )
· cibolí
Barrejar bé tots els ingredients i salpebrar
Re: Sopar pica-pica
Mireu, un altre de ràpida i bona!
ARANCINI DE RISOTTO AMB TOMÀQUETS SECS
Ingredients:
- Un paquet de Risotto Pronto amb tomàquets assecats al sol (jo conec la marca Gallo, normalment faig jo el risotto, però per fer una recepta ràpida va de conya)
- 4 cullerades de parmesà ratllat
- 1 ou
- 50 gr de mozzarella
- 4 fulles d'alfàbrega
En una cassola poseu el Risotto amb 550 cl d'aigua i deixeu coure 10 minuts. Deixeu que es refredi i el poseu a la nevera durant dues hores. Passat aquest temps, poseu el risotto en un bol amb el parmesà i l'ou, remeneu. Us unteu les mans amb oli i feu boletes i al mitg li poseu un bocinet de mozzarella i una fulla d'alfàbrega. Arrebosseu en pa ratllat i fregiu els arancini.
ARANCINI DE RISOTTO AMB TOMÀQUETS SECS
Ingredients:
- Un paquet de Risotto Pronto amb tomàquets assecats al sol (jo conec la marca Gallo, normalment faig jo el risotto, però per fer una recepta ràpida va de conya)
- 4 cullerades de parmesà ratllat
- 1 ou
- 50 gr de mozzarella
- 4 fulles d'alfàbrega
En una cassola poseu el Risotto amb 550 cl d'aigua i deixeu coure 10 minuts. Deixeu que es refredi i el poseu a la nevera durant dues hores. Passat aquest temps, poseu el risotto en un bol amb el parmesà i l'ou, remeneu. Us unteu les mans amb oli i feu boletes i al mitg li poseu un bocinet de mozzarella i una fulla d'alfàbrega. Arrebosseu en pa ratllat i fregiu els arancini.
Re: Sopar pica-pica
no se si algú l'ha dit: XAMPINYONS FARCITS
s'agafen xampinyons frescos sencers, es treu la pota i, al forat que queda, s'hi posa roquefort o patè o algun farcit d'aquests fàcils (segons els gustos). s'emboliquen n per un amb paper d'alumini i al forn uns 20 minuts
s'agafen xampinyons frescos sencers, es treu la pota i, al forat que queda, s'hi posa roquefort o patè o algun farcit d'aquests fàcils (segons els gustos). s'emboliquen n per un amb paper d'alumini i al forn uns 20 minuts
Re: Sopar pica-pica
quin descobriment per als meus compromisos, sou uun pou de sabiduria!
31.10 POSITIU
10.11 1a ECO
24.11 2a ECO Ets 1cigronet!
10.12 1a analítica
27.12 Eco plec nucal.
5.1 Resultat analisis
20.1 ECO. És NENA!Nom:CARLA
17.2 ECO MORFOLOGICA. 21cm i peses 365 gr.!
16.3 Osullivan ok. 28cm i 700gr.
13.4 35cm 1200gr
19.5 42cm 2100gr. Tens molta galta
8.7 has nascut amb 49 cm i 3600 gr
Re: Sopar pica-pica
Ummmmmm, i si aneu afegint alguna fotito?
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |