Taller de receptes de Nadal

Nadal, sant Esteve, aniversaris, festes, comiats, àpats multitudinaris, pica-pica.....
Avatar de l’usuari
Momo
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4884
Membre des de: ds. gen. 12, 2008 2:09 pm
Ubicació: Andorra
Contacta:

Taller de receptes de Nadal

EntradaAutor: Momo » dl. oct. 25, 2010 11:05 am

He pensat que seria una bona idea posar les nostres receptes nadalenques amb fotos aquí. Així ens donem idees i si algú s'anima pot posar la seva foto del resultat. Seria com una mena de taller d'entrenament per les festes de Nadal.
Aquí aniré posant l'índex de les receptes i les fotos perquè sigui fàcil de consultar i trobar.
Va, a veure qui s'anima...
Avatar de l’usuari
Momo
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4884
Membre des de: ds. gen. 12, 2008 2:09 pm
Ubicació: Andorra
Contacta:

Re: Taller de receptes de Nadal

EntradaAutor: Momo » dl. oct. 25, 2010 11:06 am

Aquí hi anirà l'índex.
Avatar de l’usuari
ña
:: lleona
:: lleona
Entrades: 974
Membre des de: ds. maig 10, 2008 10:40 pm

Re: Taller de receptes de Nadal

EntradaAutor: ña » dl. oct. 25, 2010 11:18 am

Jo la primera!!!!!!!!!!!!! Conxes farcides de peix!!!!!!!
Com a entrant.

Comprem al Carrefour, unes conxes que hi han (tipus vol-au-vent), i comprem o lluç, o llenguado, o simplement panga. El tallem a trossos i amb gambes ho sofregim a la paella amb poc oli pero que quedi doradet. Sal-pebre i posem una mica de nou moscada (no massa, nomes una mica de gust). Es pot afegir pinyons tallats ben petit i fer-hi una beixamel. Barrejar-ho tot i omplir les conxes. Posar al forn a gratinar amb formatge i una mica de pa ratllat a sobre (jo nomes hi posso el pa) fins que estigui doradet.
Que vagi de gust.
ImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
Ítaca
:: dinosaure
Entrades: 7513
Membre des de: dj. març 27, 2008 12:41 pm
Ubicació: Sant Cugat del Vallès

Re: Taller de receptes de Nadal

EntradaAutor: Ítaca » dl. oct. 25, 2010 12:31 pm

Escamarlans al forn
Posar els escamarlans el dia abans a macerar en un adob d'oli amb all i julivert, el suc de llimona i una mica de sal gruixuda.
Al moment de fer-los, obrir-los per la meitat (de panxa a "terra" amb un ganivent ben punxagut clavar primer on comença el cap i obrir cap a la cua i després des de la cua fins el cap), posar-los a la safata del forn, amb la carn cap a munt i regar-los amb l'adob d'oli amb all i julivert. Tirar una mica de sal gruixuda per sobre. Es fan molt ràpids (depèn de la mida, clar), però en 10-15 minutets ja estan... Queden boníssims!
Foto no en tinc...
ImatgeImatge

El post de la patufeta: viewtopic.php?f=50&t=12054 ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

Imatge

Imatge Imatge

Torna a “Tenim convidats”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: