Entrants

Nadal, sant Esteve, aniversaris, festes, comiats, àpats multitudinaris, pica-pica.....
núvol
:: cèrvol
:: cèrvol
Entrades: 585
Membre des de: dj. març 04, 2010 8:20 am

Entrants

EntradaAutor: núvol » dc. oct. 10, 2012 1:13 pm

Aquest diumenge tinc convidats a casa i he encarregat una fideuà. Un dels convidats, que ve de fora, s'ha ofert a recollir-la de camí cap a casa meva. Això vol dir que així que arribi, que vindrà amb la fideuà, ens entaularem a dinar. Jo havia pensat que directament la fideuà, ja que estarà recent feta, però el meu marit em comenta si només menjarem la fideuà.....Jo penso que no puc fer entrants perquè què faig amb la fideuà (som 9 i penso que per la mida de la paella no cabrà dintre el forn), però potser es veu massa poc....no? Com i què farieu vosaltres? Què em recomeneu?

Moltes gràcies.
Avatar de l’usuari
Xaina
:: conillet
:: conillet
Entrades: 351
Membre des de: dv. maig 14, 2010 12:11 pm

Re: Entrants

EntradaAutor: Xaina » dc. oct. 10, 2012 1:26 pm

Hola,

Pots fer unes amanides maques i xules i posar-les a la taula al mateix temps que la fideuà:

Caprese: tomàquet, tomàquet sec, mozzarel.la freca i olives negres sobre llit de rúcula.

Ànec. Barreja d'enciams amb anous caramelitzades ( o no) ceba fineta i pernil d'ànec.


Uns bons postres i llestos

Salut
Imatge
url=http://lilypie.com]Imatge[/url]
mdemare
:: conillet
:: conillet
Entrades: 399
Membre des de: ds. ago. 25, 2012 4:14 pm

Re: Entrants

EntradaAutor: mdemare » dc. oct. 10, 2012 1:27 pm

Jo quan faig un àpat consistent faig tres tapetes. Intento variar però et dic les que més triomfen.
- Palosanto o ceba a la planxa amb roquefort
- Llagostins amb muselina d'all
- Gambes o llagostins envolicats amb carbassó
- Canelons d'albergínia farcits amb mató
- Montaditos (encara que intento no passar-me)

Si et posse a internet, n'hi ha cinc mil.
Avatar de l’usuari
charito
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2403
Membre des de: dv. jul. 03, 2009 10:11 pm

Re: Entrants

EntradaAutor: charito » dc. oct. 10, 2012 9:55 pm

Jo tambe faria unes bones amanides i unes patates olivetes etc per posar-ho a taula al mateix temps que la fideua.
Avatar de l’usuari
hiolambda
:: pantera
:: pantera
Entrades: 850
Membre des de: dc. oct. 29, 2008 8:05 pm
Ubicació: Lleida

Re: Entrants

EntradaAutor: hiolambda » dj. oct. 11, 2012 8:56 am

Hola!!!

Sí, el tema amanides està prou bé. tot i que de vegades, la gent se'n oblida de l'amanida quan té el plat a taula.
O si no, podries fer un segon tipus mousse de tonyina o salmó...
Hiolambda
http://aquihodeixodit.blogspot.com.es/

Imatge

Imatge

Gairebé 1000 dies alletant als meus petits!!!

Torna a “Tenim convidats”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: