Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Vinga noies que les vacances s'acaben i hem de tornar a la feina
Tot i que ja vagi vinguent la fred els kilos hem de fer fora, que el fet de tapar-nos amb mes roba, no ens fagi oblidar el nostre proposit, fer fora els kilets!!!!!!
Vinga noies aneu-vos apuntant al post.
Digueu el pes que teniu, els kilos que voleu perdre a la llarga i quin proposit teniu pel pròxim mes i mig.
Actualitzarem els proposits cada dos mesos si voleu.
ànims que ho aconseguirem!!!!!
Tot i que ja vagi vinguent la fred els kilos hem de fer fora, que el fet de tapar-nos amb mes roba, no ens fagi oblidar el nostre proposit, fer fora els kilets!!!!!!
Vinga noies aneu-vos apuntant al post.
Digueu el pes que teniu, els kilos que voleu perdre a la llarga i quin proposit teniu pel pròxim mes i mig.
Actualitzarem els proposits cada dos mesos si voleu.
ànims que ho aconseguirem!!!!!
- Fitxers adjunts
-
- regim.jpg (5.79 KiB) Visualitzat 16282 cops
-
- regim2.jpg (5.5 KiB) Visualitzat 16282 cops
-
- regim3.jpg (10.95 KiB) Visualitzat 16282 cops
sivi l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. set. 14, 2012 10:58 am, en total s’ha editat 1 vegada.
Re: Adeu kilets tot i venir el fred!!!!!!!
Va, començo amb la llista.
Peso 86 kilos
Vull arribar als 70 kilos.
Espero arribar als 84 kilos al final d'octubre.
ànims que ho hem d'aconseguir!!!!!
Peso 86 kilos
Vull arribar als 70 kilos.
Espero arribar als 84 kilos al final d'octubre.
ànims que ho hem d'aconseguir!!!!!
- Fitxers adjunts
-
- regim4.jpg (4.86 KiB) Visualitzat 16283 cops
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Segueixo!
Jo peso 74kg
He d'arribar als 68. 6 kilets que els vull perdre en dos mesos. El què no sé és com fer-ho!!!! Perquè ja n'he perdut 10 més i aquests són els més difícils de perdre!
Jo peso 74kg
He d'arribar als 68. 6 kilets que els vull perdre en dos mesos. El què no sé és com fer-ho!!!! Perquè ja n'he perdut 10 més i aquests són els més difícils de perdre!
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Hola noies,
Jo també m´hi apunto. Vull començar desde que he tornat de les vacances i no trobo el moment. Crec que apuntar-me pot ser un primer pas. Jo després de l´últim embaràs vaig perdre 10 kilos, però encara me´n queden 5 més (els més rebels, vaja...)
Jo ara estic a 70 kilos i vull arribar a 65 abans de Nadal. A veure si ho aconseguim !!
Jo també m´hi apunto. Vull començar desde que he tornat de les vacances i no trobo el moment. Crec que apuntar-me pot ser un primer pas. Jo després de l´últim embaràs vaig perdre 10 kilos, però encara me´n queden 5 més (els més rebels, vaja...)
Jo ara estic a 70 kilos i vull arribar a 65 abans de Nadal. A veure si ho aconseguim !!
- angelina
- :: dinosaure
- Entrades: 5461
- Membre des de: dc. març 25, 2009 12:37 pm
- Ubicació: Poitiers, FRANÇA
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Va jo també m'apunto!!!! Tot i qie soc una mica inconstant...
JO pesava 74 kilos fa 1 mes i voldria arribar als 70... ara no dono proposit pel proxim més i mig pq primer he de saber quan peso ara q amb les vacances.. miedo me dà!!!
Aviam si aquesta tarda puc passar a la farmacia on em peso sempre!!
JO pesava 74 kilos fa 1 mes i voldria arribar als 70... ara no dono proposit pel proxim més i mig pq primer he de saber quan peso ara q amb les vacances.. miedo me dà!!!
Aviam si aquesta tarda puc passar a la farmacia on em peso sempre!!
PER VEURE ELS NOSTES POSTS CLICKEU AL TICKER:
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com
WALID & INÈS
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
M'encanta el post, moltes gràcies Sivi!!
Jo estic ara amb 78,8 i vull arribar als 68 fins finals de desembre, per posar-nos pel tercer, encara que ho veig molt i molt difícil, però bé... ho intentarem!
Ànims a totes i ens anem llegint!
Jo estic ara amb 78,8 i vull arribar als 68 fins finals de desembre, per posar-nos pel tercer, encara que ho veig molt i molt difícil, però bé... ho intentarem!
Ànims a totes i ens anem llegint!
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Gràcies Sivi!
Jo avui estava a 81,1 kg, per anar bé hauria d'arribar a 59 kg és a dir, l'objectiu general encara queda lluny
Jo crec que a finals d'octubre hauria d'arribar als 78 kg. vaig a poc a poc perquè no crec que a ningú li costi aprimar-se el que em costa a mi. Sóc un cas a part!!!
Jo avui estava a 81,1 kg, per anar bé hauria d'arribar a 59 kg és a dir, l'objectiu general encara queda lluny
Jo crec que a finals d'octubre hauria d'arribar als 78 kg. vaig a poc a poc perquè no crec que a ningú li costi aprimar-se el que em costa a mi. Sóc un cas a part!!!
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
M'apunto! jo en vull perdre 5! me'n sobren més però em marcaré un objectiu realista... Com ho fem, ens pesem els divendres?
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Si voleu, ens pesem totes divendres i al llarg del cap de setmana aneu apuntant el que heu perdut o guanyat.
Jo penjaré una taula amb els resultats durant la setmana.
ànims noies que ho aconseguirem!!!!!!
Jo penjaré una taula amb els resultats durant la setmana.
ànims noies que ho aconseguirem!!!!!!
- heaven25baby
- :: girafa
- Entrades: 2050
- Membre des de: dc. abr. 30, 2008 10:48 am
- Contacta:
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Jo m'apunto!!! El meu propòsit és menjar menys i més sa i que el meu cos em deixi de fer males passades...
Ara el meu pes es 110 kg aprox
A la llarga vull arribar als 55-60 kg
Ara el meu pes es 110 kg aprox
A la llarga vull arribar als 55-60 kg
heaven25baby l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. set. 30, 2012 2:43 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Hola noies,
Ara peso 103kg, el meu objectiu final és arribar als 71kg,
El meu primer objectiu és deixar les tres xifres i espero aconseguir-ho per Octubre.
Jo perdo a poc a poc però amb això em conformo que ja sabeu que costa molt treure's de sobre aquests maleits kg.
Ara peso 103kg, el meu objectiu final és arribar als 71kg,
El meu primer objectiu és deixar les tres xifres i espero aconseguir-ho per Octubre.
Jo perdo a poc a poc però amb això em conformo que ja sabeu que costa molt treure's de sobre aquests maleits kg.
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
hola!
peso 101.4 i l' objectiu final és arribar a 70 kg
per finals d'octubre espero pesar 98 kg
petonets!
peso 101.4 i l' objectiu final és arribar a 70 kg
per finals d'octubre espero pesar 98 kg
petonets!
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Hola noies, ja tenim la primera taula de la setmana amb proposits i pesos actuals.
El divendres hem de donar el pes actual i a veure si tenim sort i totes hem perdut pes.
Us penjo unes recpetes per a fer sopar lleugers, espero que us agradin!!!!
Amanida amb nous i pera: diferents fulles de enciam, roure, espinacs... pera tallada a lamines, nous ben picadetes i formatge fresc (tipus burgos) tambe a lamines. Amanit amb una vinagreta d'oli, vinagre de modena i una punteta de mel.
Jo m'ho menjo com a plat unic per sopar.
Remenat de cebes tendres i bolets variats: en una paella amb un rajet d'oli saltegem la ceba i els bolets, una mica de sal i pebre, quan ja ho tenim afegim 2 ous batuts, donem una volteta i servir amb una torradeta de pa.
Wok de verduretes i pollastre:
En un wok hi posem un rajet d'oli i ceba tendra, pastanaga, brocoli, carbassó i xampinyons tot tallat a dauets o lamines, poqueta sal i pebre,despres d'uns 5 min. afegim el pollastre a dauets tambe, deixem que agafi una mica de color, afegim una mica de salsa de soja i si ens agrada picant una mica de pebre vermell, donem un parell de voltetes mes (1min.) i ja podem servir.
Crema de coliflor En una cassola es sofregeix amb un rajolí d'oli una ceba picadeta. S'afageix la coliflor en trossets i se li donen unes voltes. Se li tira aigua fins que estigui gairebé coberta. Es deixa bullir uns 15 minuts, es tritura fins a tenir una crema suau. Es posa al punt de sal i pebre. Al servir, se li pot afegir una cullerada de iogurt i un polsim de "mejorana" o "herbes de provença".
Postres de taronja sense sucre En un cassó es posa el suc de una/dues taronges i un parell o tres dàtils secs sense pinyol i talladets a trossets. Quan el suc aquest sigui com un carmel lleuger, se li afegeix aigua de roses (es pot trobar a les botigues orientals). Es tallen a rodanxes una o dues taronges i es salseja amb el suquet fred. Al servir, se li pot posar una cullerada de iogurt grec i canyella.
Crema de pastanaga al curry:
En una cassola posem un raig d'oli, ceba picada i pastanaga a rodanxetes sal i pebre i deixem que es dauri una mica, despres afegim aigua que cobreixi i deixem uns 15 min. despres, ja fora del foc, ho triturem tot amb la batedora, hi afegim un rajet de crema de llet i un polsim de curri , remenem una mica i ja podem servir.
Sandvitx de pinya
6 llesques de pa de motlle
1 pot de pinya
Pernil dolç 6 talls quadrats com el pa de motlle
Formatge 6 talls quadrats com el pa de motlle
Mantega
Formatge ratllat.
En una plata es posen les llesques de pa de motlle, s’unten amb una mica de mantega, a sobre s’hi posa un tall de pernil dolç, un tall de formatge, un tall de pinya i a sobre formatge ratllat.
Es gratinen al forn
El divendres hem de donar el pes actual i a veure si tenim sort i totes hem perdut pes.
Us penjo unes recpetes per a fer sopar lleugers, espero que us agradin!!!!
Amanida amb nous i pera: diferents fulles de enciam, roure, espinacs... pera tallada a lamines, nous ben picadetes i formatge fresc (tipus burgos) tambe a lamines. Amanit amb una vinagreta d'oli, vinagre de modena i una punteta de mel.
Jo m'ho menjo com a plat unic per sopar.
Remenat de cebes tendres i bolets variats: en una paella amb un rajet d'oli saltegem la ceba i els bolets, una mica de sal i pebre, quan ja ho tenim afegim 2 ous batuts, donem una volteta i servir amb una torradeta de pa.
Wok de verduretes i pollastre:
En un wok hi posem un rajet d'oli i ceba tendra, pastanaga, brocoli, carbassó i xampinyons tot tallat a dauets o lamines, poqueta sal i pebre,despres d'uns 5 min. afegim el pollastre a dauets tambe, deixem que agafi una mica de color, afegim una mica de salsa de soja i si ens agrada picant una mica de pebre vermell, donem un parell de voltetes mes (1min.) i ja podem servir.
Crema de coliflor En una cassola es sofregeix amb un rajolí d'oli una ceba picadeta. S'afageix la coliflor en trossets i se li donen unes voltes. Se li tira aigua fins que estigui gairebé coberta. Es deixa bullir uns 15 minuts, es tritura fins a tenir una crema suau. Es posa al punt de sal i pebre. Al servir, se li pot afegir una cullerada de iogurt i un polsim de "mejorana" o "herbes de provença".
Postres de taronja sense sucre En un cassó es posa el suc de una/dues taronges i un parell o tres dàtils secs sense pinyol i talladets a trossets. Quan el suc aquest sigui com un carmel lleuger, se li afegeix aigua de roses (es pot trobar a les botigues orientals). Es tallen a rodanxes una o dues taronges i es salseja amb el suquet fred. Al servir, se li pot posar una cullerada de iogurt grec i canyella.
Crema de pastanaga al curry:
En una cassola posem un raig d'oli, ceba picada i pastanaga a rodanxetes sal i pebre i deixem que es dauri una mica, despres afegim aigua que cobreixi i deixem uns 15 min. despres, ja fora del foc, ho triturem tot amb la batedora, hi afegim un rajet de crema de llet i un polsim de curri , remenem una mica i ja podem servir.
Sandvitx de pinya
6 llesques de pa de motlle
1 pot de pinya
Pernil dolç 6 talls quadrats com el pa de motlle
Formatge 6 talls quadrats com el pa de motlle
Mantega
Formatge ratllat.
En una plata es posen les llesques de pa de motlle, s’unten amb una mica de mantega, a sobre s’hi posa un tall de pernil dolç, un tall de formatge, un tall de pinya i a sobre formatge ratllat.
Es gratinen al forn
sivi l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. set. 21, 2012 7:43 pm, en total s’ha editat 1 vegada.
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Ei Sivi, molt bé lo de la taula..bona feina noia !!!
Vinga noies, ánims a totes !!!!
Vinga noies, ánims a totes !!!!
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Hola xiquetes,
m'uneixo a "LA FESTA".
Avui la bàscula m'ha cridat: 70.6kg
L'objectiu total: veure'm bé al mirall (quan no estic vestida, que vestida enganyo ), això deu ser arribar a una 60-63kg
A final de mes: a vere si arribo als 68.5
Recepta:
- Un advocat maduret
- tomaquet madur
- ceba
- formatge philadelphia o tonyina al natural
- un parell de torrades "seques"
Aixafem mig advocat, afegim el tomaquet i ceba al gust tallat a quadrets. Remenem i amanim amb un raig d'oli i vinagre (vermell, no de modena)
Afegim una cullerada de philadelphia i tornem a remenar.
Ho untem a les torrades i: UN SOPAR PERFECTE, amb proteines i vegetals.
m'uneixo a "LA FESTA".
Avui la bàscula m'ha cridat: 70.6kg
L'objectiu total: veure'm bé al mirall (quan no estic vestida, que vestida enganyo ), això deu ser arribar a una 60-63kg
A final de mes: a vere si arribo als 68.5
Recepta:
- Un advocat maduret
- tomaquet madur
- ceba
- formatge philadelphia o tonyina al natural
- un parell de torrades "seques"
Aixafem mig advocat, afegim el tomaquet i ceba al gust tallat a quadrets. Remenem i amanim amb un raig d'oli i vinagre (vermell, no de modena)
Afegim una cullerada de philadelphia i tornem a remenar.
Ho untem a les torrades i: UN SOPAR PERFECTE, amb proteines i vegetals.
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Guapes!!
la meva intenció és perdre 10kg per poder posar-nos a buscar un germanet per a en Roc.
Per a 30 de setembre espero haver baixat 2kg!
petonets
*jale*
la meva intenció és perdre 10kg per poder posar-nos a buscar un germanet per a en Roc.
Per a 30 de setembre espero haver baixat 2kg!
petonets
*jale*
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Sivi que guai la taula, jo no he donat el meu pes actual perquè em fa corte, no passa res no?
Com ha anat avui noies? jo m'he portat prou bé.
Esmorzar: entrepà petit de formatge + tallat
dinar: Amanida + pollastre planxa + síndria
berenar: una cola light
sopar: truita de formatge
exercici: no gaire, he caminat una mica
aigua: psi, 1l aprox
Hagués hagut de menjar alguna cosa per berenar però no he pogut fer cap pausa i no portava res de casa.
Que bones les receptes que heu posat noies, a veure si m'animo a preparar-ne alguna, ja us explicaré!
Com us ha anat a vosaltres?
Com ha anat avui noies? jo m'he portat prou bé.
Esmorzar: entrepà petit de formatge + tallat
dinar: Amanida + pollastre planxa + síndria
berenar: una cola light
sopar: truita de formatge
exercici: no gaire, he caminat una mica
aigua: psi, 1l aprox
Hagués hagut de menjar alguna cosa per berenar però no he pogut fer cap pausa i no portava res de casa.
Que bones les receptes que heu posat noies, a veure si m'animo a preparar-ne alguna, ja us explicaré!
Com us ha anat a vosaltres?
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
Us llegeixo per a xafardejar, més que res. Jo vull perdre un parell de quilets que he guanyat amb les vacances però ho faré amb la calma, sense fer règim, només amb el dia a dia i anar corrent a tot arreu ja sé que cauran. De totes formes, m'agrada veure receptes de menjars poc calòrics i he trobat això...
La mare que et va matricular, Nessy! Sort que jo encara no sóc madureta però... segur que et vols menjar un advocat? Jo provaria un alvocat, segur que són menys indigestos!
nessy ha escrit:Recepta:
- Un advocat maduret
- tomaquet madur
- ceba
- formatge philadelphia o tonyina al natural
- un parell de torrades "seques"
Aixafem mig advocat, afegim el tomaquet i ceba al gust tallat a quadrets. Remenem i amanim amb un raig d'oli i vinagre (vermell, no de modena)
Afegim una cullerada de philadelphia i tornem a remenar.
Ho untem a les torrades i: UN SOPAR PERFECTE, amb proteines i vegetals.
La mare que et va matricular, Nessy! Sort que jo encara no sóc madureta però... segur que et vols menjar un advocat? Jo provaria un alvocat, segur que són menys indigestos!
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
hahahaha! Raqueleta que et farem una queixalada!
Ramtri no sé quina és la diferència, segur que si fas un google trobes mil explicacions!
Bon dimarts de buenorras a totes!!
Ramtri no sé quina és la diferència, segur que si fas un google trobes mil explicacions!
Bon dimarts de buenorras a totes!!
Re: Adeu kilets tot i venir la fred!!!!!!!
A vere a nem a pams:
- Ramtri la diferència entre la cola light i la cola zero és l'edulcorant sustitutiu al sucre que porten, que en el cas de la light té un gust més dolç (per mi excessiu, que la deixa al'alçada de la pepsi)
- tens raó Raqueleta, vaig equivocar la paraula però si es tracta de tú, no et facis la tinta que ESTÀS BONÍSSIMA (i dolça, estupenda, maravellosa, etc....)
Una recomenació:
Per aquelles que feu dieta de pesar el menjar, us recomano conjelar-ho tot ja preparat.
per exemple jo compro una petxuga de gall d'ini, la faig a cuadrats i preparo brotxetes amb tomaquets xerri, xampinyos i ceba. Ho envolico amb paper flim i apunto el pes del gall d'ini + les verdures que porta.
Penseu que guanyareu temps i que és MOOOOOOOOOOOLT més agradable menjar 100gr de gall d'indi o pollastre punxats en un pal que no pas a la planxa tot sol. Si no arribeu al pes amb la part de verdura, (ex. la brotxeta porta 50gr i n'heu de menjar 90gr), quan ho aneu a servir ho comlementeu amb una mica d'amanida o de pebrot vermell escalibat.
Tonets
- Ramtri la diferència entre la cola light i la cola zero és l'edulcorant sustitutiu al sucre que porten, que en el cas de la light té un gust més dolç (per mi excessiu, que la deixa al'alçada de la pepsi)
- tens raó Raqueleta, vaig equivocar la paraula però si es tracta de tú, no et facis la tinta que ESTÀS BONÍSSIMA (i dolça, estupenda, maravellosa, etc....)
Una recomenació:
Per aquelles que feu dieta de pesar el menjar, us recomano conjelar-ho tot ja preparat.
per exemple jo compro una petxuga de gall d'ini, la faig a cuadrats i preparo brotxetes amb tomaquets xerri, xampinyos i ceba. Ho envolico amb paper flim i apunto el pes del gall d'ini + les verdures que porta.
Penseu que guanyareu temps i que és MOOOOOOOOOOOLT més agradable menjar 100gr de gall d'indi o pollastre punxats en un pal que no pas a la planxa tot sol. Si no arribeu al pes amb la part de verdura, (ex. la brotxeta porta 50gr i n'heu de menjar 90gr), quan ho aneu a servir ho comlementeu amb una mica d'amanida o de pebrot vermell escalibat.
Tonets
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |