Salsa pesto sense formatge i baixa en grassa
- Pedradolça
- :: puça
- Entrades: 27
- Membre des de: dl. des. 14, 2015 6:10 pm
Salsa pesto sense formatge i baixa en grassa
Hola!!
Comparteixo aquesta video-recepta per a fer salsa pesto ideal per a dietes baixes en grasses o per a gent a qui no li agrada o intolerant al formatge! :) Espero que us agradi!
VIDEORECEPTA: https://youtu.be/aRppXGEAbKQ
INGREDIENTS:
- 15gr de pinyons (també es pot fer amb qualsevol altre fruit sec, nous per exemple, i la mesura és la mateixa).
- 30gr d'alfàbrega
- 70gr de tofu
- 1 cullerada de llevadura nutricional
- 1 dent d'all
- 1 cullerada de vinagre de Mòdena
- 1 cullerada de salsa de tomàquet
- 1 pessic de pebre negre
- 1 pessic de sal
INSTRUCCIONS:
1) Amb un minipimer o trituradora reduïm els pinyons a pols.
2) Tot seguit hi afegim l'alfàbrega i la triturem fins a obtenir una pasta granulada on l'alfàbrega i els pinyons hagin quedat ben integrades.
3) Ho passem a un recipient més gros si fa falta i hi afegim la resta d'ingredients per triturar-ho tot seguit fins a obtenir una crema espessa.
4) Hi afegim aigua, la quantitat depenent de la consistència que volguem per la nostra salsa.
5) Ajustem la sal.
6) Servim amb la pasta.
7) A disfrutar!!
Comparteixo aquesta video-recepta per a fer salsa pesto ideal per a dietes baixes en grasses o per a gent a qui no li agrada o intolerant al formatge! :) Espero que us agradi!
VIDEORECEPTA: https://youtu.be/aRppXGEAbKQ
INGREDIENTS:
- 15gr de pinyons (també es pot fer amb qualsevol altre fruit sec, nous per exemple, i la mesura és la mateixa).
- 30gr d'alfàbrega
- 70gr de tofu
- 1 cullerada de llevadura nutricional
- 1 dent d'all
- 1 cullerada de vinagre de Mòdena
- 1 cullerada de salsa de tomàquet
- 1 pessic de pebre negre
- 1 pessic de sal
INSTRUCCIONS:
1) Amb un minipimer o trituradora reduïm els pinyons a pols.
2) Tot seguit hi afegim l'alfàbrega i la triturem fins a obtenir una pasta granulada on l'alfàbrega i els pinyons hagin quedat ben integrades.
3) Ho passem a un recipient més gros si fa falta i hi afegim la resta d'ingredients per triturar-ho tot seguit fins a obtenir una crema espessa.
4) Hi afegim aigua, la quantitat depenent de la consistència que volguem per la nostra salsa.
5) Ajustem la sal.
6) Servim amb la pasta.
7) A disfrutar!!
Re: Salsa pesto sense formatge i baixa en grassa
Llevadura nutricional??
Re: Salsa pesto sense formatge i baixa en grassa
martina13 ha escrit:Llevadura nutricional??
Ja sé que fa mesos del teu missatge però jo ara l'he vist... fa poc que he conegut la llevadura nutricional, són com uns flocs i tenen un lleuger sabor a formatge. Jo n'acostumo a ficar per sobre de les amanides i està boníssima!
La compro en una botiga de productes a granel ;)
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |