Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

Acompanyaments d'àpats, idees de sopars/dinars, menús variats per als més petits...
Avatar de l’usuari
Lalona
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1279
Membre des de: dt. oct. 26, 2010 11:43 pm

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: Lalona » ds. des. 04, 2010 9:39 pm

Òndia, no tinc cap foto i no en puc penjar encara, que sóc novata!
T'ho torno a explicar, és molt molt fàcil. Primer fas l'escalivada. Després la poses a sobre d'una placa de pasta de full. No carreguis molt, ben repartidet. I ho tallo quan ja està cuit.

També fem una versió més tipus pizza però aquesta no és per convidats llepafils eh? És el nostre menú per dies de futbol! haha! Saltagem verdures variades (ceba, carbassó, pebrot... - Un dia ho vaig probar amb aquelles bosses de verdures tallades per fregir del mercadona i també va quedar molt bé) i també tires de bacon. Llavors posem una mica de mantega a la massa (abans l'hem punxat), una mica de tomàquet fregit, les verdures amb el bacon, mozzarel·la rallada, orenga... mmmmm!
Imatge
Imatge
el mes de setembre al Club de lectura llegirem "Suite francesa", d'Irène Némirovsky! T'apuntes?
Avatar de l’usuari
laja25
:: papallona
:: papallona
Entrades: 102
Membre des de: dg. març 07, 2010 8:08 am

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: laja25 » ds. des. 04, 2010 9:43 pm

Aixo té molt bona pinta, ehhh!!!! sembla facil, ho provaré.
Avatar de l’usuari
Fuzztoon
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2549
Membre des de: dv. gen. 15, 2010 5:01 pm

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: Fuzztoon » dg. des. 05, 2010 10:28 am

Doncs la meva mare ja fa anys que no es complica la vida. De primer fa pica-pica (patates, escopinyes, pernil....) i de segon fa magret d'ànec. Només l'has de possar 10 minuts al forn i ja està! Per acompanyar-lo fa puré de patates i tothom és llepa els dits. Més fàcil que això .... De magret en venen a tots els super i a la Sirena també.
Avatar de l’usuari
mireiafor
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2876
Membre des de: dl. oct. 29, 2007 3:53 pm
Ubicació: El maresme

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: mireiafor » dg. des. 05, 2010 11:21 am

Ei Fuzztoon em pots explicar com feu el magret al forn? és que jo la recepta que tinc és a la planxa però ho vull deixar fet tot del dia abans i tinc por que quedi molt sec :ufs:
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
magrana
:: pantera
:: pantera
Entrades: 826
Membre des de: dv. maig 11, 2007 2:17 pm
Contacta:

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: magrana » dg. des. 05, 2010 12:42 pm

M'he enrecordat d'una altra opció:

A les botigues de l'Àrea de Guissona venen, només per festes, uns ànecs amb taronja ja cuinats i envasats al buit. Són molt i molt bons. I això sí que és senzill: obrir, escalfar i menjar. Tenen un gustet molt fi de taronja i la carn és molt gustosa.

La meva mare sempre n'encarrega algun. Surt molt bo. I hi afegeix algun acompanyament.
Imatge
Avatar de l’usuari
Fuzztoon
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2549
Membre des de: dv. gen. 15, 2010 5:01 pm

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: Fuzztoon » dg. des. 05, 2010 12:43 pm

Jo els cops que l'he fet he seguit aquesta recepta:
http://www.consumer.es/web/es/alimentacion/recetas/2006/11/17/157381.php
Més senzill que el magret és el confit que ja et ve amb el seu greix. Ho poses a la safata del forn (vigila que si porta molt de geix no possar-lo tot que si no queda molt llardós). 10 minuts al forn a 200º i ja està. La carn queda súper tendre, es desfà i tot. D'acompanyant hi posses puré de patates, verduretes al forn, amb melmelada de fruits vermells (increibe), tempura.... qualsevol cosa que se t'acudeixi.
Avatar de l’usuari
mireiafor
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2876
Membre des de: dl. oct. 29, 2007 3:53 pm
Ubicació: El maresme

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: mireiafor » dg. des. 05, 2010 2:17 pm

Fuzztoon ha escrit:Jo els cops que l'he fet he seguit aquesta recepta:
http://www.consumer.es/web/es/alimentacion/recetas/2006/11/17/157381.php
Més senzill que el magret és el confit que ja et ve amb el seu greix. Ho poses a la safata del forn (vigila que si porta molt de geix no possar-lo tot que si no queda molt llardós). 10 minuts al forn a 200º i ja està. La carn queda súper tendre, es desfà i tot. D'acompanyant hi posses puré de patates, verduretes al forn, amb melmelada de fruits vermells (increibe), tempura.... qualsevol cosa que se t'acudeixi.


Gràcies Fuzztoon!! Però del confit ni parlar-ne que al meu home el magret li encanta i el confit res de res xxo.0.o
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Fuzztoon
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2549
Membre des de: dv. gen. 15, 2010 5:01 pm

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: Fuzztoon » dg. des. 05, 2010 6:47 pm

Si, tot i ser ànec el gust d'una cosa i l'altre és molt diferent.
El link és de la recepta que faig jo per fer el magret al forn. La vaig veure un dia, la vaig probar i queda bonissim.
Avatar de l’usuari
merisc
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2715
Membre des de: dg. jul. 15, 2007 7:18 pm

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: merisc » dt. des. 07, 2010 9:40 am

Mira Itac@ et deixo l'enllaç del meu blog perquè hi facis una ullada, crec que et podrà ajudar a definir el que vols.
Quasi totes les receptes són senzilles i econòmiques, aquest és el meu lema, je je je
I si tens algun dubte, no dubtis en preguntar, que t'ajudaré en el que sigui. :ok:
http://www.mericuinetes.blogspot.com
Imatge

Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
mireiafor
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2876
Membre des de: dl. oct. 29, 2007 3:53 pm
Ubicació: El maresme

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: mireiafor » dt. des. 07, 2010 2:37 pm

Jo ja he fet l'ullada al teu post Merisc i et felicito!! >.-<: >.-<: >.-<: >.-<: >.-<:

Quina pinta que té tot!!
Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
merisc
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2715
Membre des de: dg. jul. 15, 2007 7:18 pm

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: merisc » dt. des. 07, 2010 2:43 pm

Gràcies noies!
Fa poc que he començat el blog, però n'estic molt orgullosa.
I ho dic per la resta, si teniu alguna pregunta sobre alguna recepta ja sabeu, no dubteu!
Imatge

Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Lalona
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1279
Membre des de: dt. oct. 26, 2010 11:43 pm

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: Lalona » dt. des. 07, 2010 3:53 pm

Ja pots estar-ne d'orgullosa, és xulíssim i fa venir una ganaaaa!! mmmm! Felicitats!
Imatge
Imatge
el mes de setembre al Club de lectura llegirem "Suite francesa", d'Irène Némirovsky! T'apuntes?
Avatar de l’usuari
Nuty
:: peixet
:: peixet
Entrades: 266
Membre des de: dt. des. 07, 2010 2:33 pm

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: Nuty » dt. des. 07, 2010 10:17 pm

Jo aquest any poder m'animo a fer una recepta molt fàcil i ràpida que em varen explicar l’alta dia.
Fideuà:
En una paella bastant gran, rosseges els fideus amb una mica d'oli.
Mentrestant, a part, es fa un suquet de peix, o es compra amb brick.
Quan comenci a bullir es tira el suquet a poc a poc amb els fideus i s’afegeix un parell o tres (segons la gent) de paquets de pop o calamars amb la seva tinta. Si veus que no queda gaire negre es pot afegir tinta de més (en venen a la Sirena amb uns sobrets molt petits).
Reserva una mica de suquet per si necessites tirar-ne més.
El temps que tarda la fideuà i bon profit!

El que faré jo, suposo, és fer un pica-pica i posar platets petits per qui en vulgui.

I sinó serveix per aquestes festes pot servir per a qualsevol dia de l'any.
08-03-12: Vas neixer a les 5:45 del matí, amb 3,600 i 49,5 cm.
Avatar de l’usuari
petitaemma
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2229
Membre des de: dc. març 19, 2008 8:54 pm

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: petitaemma » dc. des. 08, 2010 8:46 am

Meri, me guardo la pàgina a favorits! gràcies!
Ais, això serà la meva perdició!!! jajaja
ImatgeImatge
L'Ariadna i l'Abril us agraeixen els ànims que els heu donat des del primer dia de vida. Moltes gràcies!
El nostre post:http://forum.socpetit.cat/viewtopic.php?f=71&t=15825
Petites coses GRANS: viewtopic.php?f=25&t=18803 Esperem la teva aportació diària!
Avatar de l’usuari
Ítaca
:: dinosaure
Entrades: 7513
Membre des de: dj. març 27, 2008 12:41 pm
Ubicació: Sant Cugat del Vallès

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: Ítaca » dj. des. 09, 2010 10:17 am

Ostres noies! Quines cuinetes q esteu fetes, nyaaaaaaaaaam!!!

Merisc després faré un cop d'ull al teu blog! :ok:

Em sembla q més o menys ja tinc clar el primer/aperitius:

- Una bona amanida d'aquestes amb formatge de cabra, magrana, etc...
- El timbal d'escalivada de l'Artemis o la coca d'escaliva de la Lalona, q les dues fan molt bona pinta!
- Uns canapès d'aquests de la Sirena q el poses al forn 10 minutets, i són molt bons, i "arreando".

El segon:
- Doncs no sé si tirar cap el llom, cap el pollastre o cap els llenguados amb ametlles xxo.0.o

Tornaré a fer un repasillu a les receptes q heu posat, a veure si m'acabo de decidir...

Castanyeta, q em pots posar la recepta de la crema de carbassa?? és q dimarts vaig comprar mitja carbassa (un impuls), i la tinc a la nevera esperant...

Gràcies a totes per les idees!!!
ImatgeImatge

El post de la patufeta: viewtopic.php?f=50&t=12054 ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

Imatge

Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Castanyeta
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2680
Membre des de: dl. oct. 15, 2007 9:12 pm
Ubicació: Barcelona

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: Castanyeta » dj. des. 09, 2010 9:22 pm

I tant! és superfàcil i molt bona!

Agafes la carabassa i la talles a trossos grossos (rodanxes o llunes, com tu vulguis).
La poses a coure al vapor tal qual, amb la pell i tot, uns 10 minutets.
Cola-ho (llença l'aigua), deixa que es refredi una mica i pela la carabassa, que ara la pell es pot treure molt fàcilment.
Talla la polpa a daus, posa'ls a l'olla altre cop i cobreix-los amb llet. Pessic de sal i fes-ho bullir (vigila, que puja!) fins que la carabassa sigui tova del tot.
Túrmix i jastà.
Jo la serveixo amb una salseta apart, feta amb pebre vermell picant i/o guindilles i oli: cadascú se'n serveix al seu gust, segons si li agrada o no el picant, i el contrast de color i de gust amb el taronja de la crema queda molt bé.
Imatge

+ + 2.11.2007 · 4.6.2008 · Joana, 26.5.2011 · 17.3.2012 + +
Imatge . Imatge
Imatge . Imatge
Avatar de l’usuari
Ítaca
:: dinosaure
Entrades: 7513
Membre des de: dj. març 27, 2008 12:41 pm
Ubicació: Sant Cugat del Vallès

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: Ítaca » dv. des. 10, 2010 9:33 am

Ostres, sí q és fàcil!
A veure si aquesta tarda o demà la faig!

Una cosa... quan dies q la cous al vapor, com ho vas? Vull dir, q no és bullida no? és q no tinc cap olla d'aquestes per coure al vapor... a males ho puc provar amb la thermo, q sí q té un cistellet...

Gràcies guapa! :-()-)
ImatgeImatge

El post de la patufeta: viewtopic.php?f=50&t=12054 ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

Imatge

Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Castanyeta
:: girafa
:: girafa
Entrades: 2680
Membre des de: dl. oct. 15, 2007 9:12 pm
Ubicació: Barcelona

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: Castanyeta » dv. des. 10, 2010 10:51 am

No t'amoïnis: pots bullir-ho en lloc de fer-ho al vapor.

Jo per a la verdura sempre prefereixo coure al vapor, i no cal pas cap olla especial: amb una cistelleta d'aquestes plegables:
http://menajeutil.com/137-cesta-de-vapor.html (les venen als xinos per menys de 6 eurus i en ferreteries per una mica més) va de conya. L'avantatge d'aquest sistema de cocció és que no se'n van les vitamines pel desaigüe...
Imatge

+ + 2.11.2007 · 4.6.2008 · Joana, 26.5.2011 · 17.3.2012 + +
Imatge . Imatge
Imatge . Imatge
Avatar de l’usuari
Ítaca
:: dinosaure
Entrades: 7513
Membre des de: dj. març 27, 2008 12:41 pm
Ubicació: Sant Cugat del Vallès

Re: Menú fàcil, ràpid, econòmic i "resultón"

EntradaAutor: Ítaca » dv. des. 10, 2010 12:40 pm

Saps quin és el problema?
Doncs q entre setmana cap dels dos dinem a casa, i clar... si el cap de setmana, per dinar, faig verdures al vapor, sé d'un que m'ho fotaria pel cap! neujor:-) neujor:-) neujor:-)
Per això no m'he preocupat gaire de tenir estris d'aquests... miraré als xinos del davant a veure si ho tenen! :ok:
ImatgeImatge

El post de la patufeta: viewtopic.php?f=50&t=12054 ImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

Imatge

Imatge Imatge

Torna a “Menús setmanals, mensuals o escolars”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: