Pelletes cigrons
- Anna Maria
- :: girafa
- Entrades: 2122
- Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
- Ubicació: Lleida
Pelletes cigrons
Bones!
jo faig anar fins ara els pots de cigrons cuits, però per mi són poc cuits i els bullo una mica més. després de fer-ho, i he provat diferents marques, em surten totes les pelleringues. Això per què em passa? poso els cigrons quan l'aigua ja bull, ho haig de fer amb aigua freda? o millor si els cogués jo? el problema es que l'olla expres no em fa gracia, i això que a casa ma mare l'ha fet anar sempre...
gràcies!
Anna Maria
jo faig anar fins ara els pots de cigrons cuits, però per mi són poc cuits i els bullo una mica més. després de fer-ho, i he provat diferents marques, em surten totes les pelleringues. Això per què em passa? poso els cigrons quan l'aigua ja bull, ho haig de fer amb aigua freda? o millor si els cogués jo? el problema es que l'olla expres no em fa gracia, i això que a casa ma mare l'ha fet anar sempre...
gràcies!
Anna Maria
Aquí tens l'enllaç al grup de lectura de l'SP. T'apuntes?
- marta9
- :: poltre
- Entrades: 657
- Membre des de: dj. oct. 23, 2008 3:01 pm
- Ubicació: Rubí (Vallès Occidental)
Re: Pelletes cigrons
Mai he probat a rebullir els cigorons cuits, però ma mare, que els feia a mà fent xup, sempre em deia que un cop arrenquen el bull no s,ha d,aturar mai. Potser no els va bé tornar-los a coure un cop freds.
A mi tampoc m,agrada l,olla exprés, però a casa el meu home (cuina ell) els posa a l,olla a l,hora de sopar i els deixa fer durant un parell d,horetes fins que anem al llit, i l,hi queden molt bons! Lògicament, per a menjar-los l,endemà, que encara són millors!
A mi tampoc m,agrada l,olla exprés, però a casa el meu home (cuina ell) els posa a l,olla a l,hora de sopar i els deixa fer durant un parell d,horetes fins que anem al llit, i l,hi queden molt bons! Lògicament, per a menjar-los l,endemà, que encara són millors!
- Anna Maria
- :: girafa
- Entrades: 2122
- Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
- Ubicació: Lleida
Re: Pelletes cigrons
Jo també els bullo una bona estoneta, no me'ls menjaria tal qual, no sé... El que faig per a les pelletes és rentar-los bé abans de posar-los a coure, posant-los a un colador i fregant-los entre ells... no les treuràs totes (si no tens una paciència infinita) però molts es desprenen només del frec. Els vas apartant a un costat i quan acabis el rentat la majoria ja no portaran la pelleta... Després durant la cocció també pot ser que pugin pells a la superfície, les pots treure amb una espumadera. Diuen que la pell és el que produeix els gasos i el que els fa més indigestos (per exemple per als nens) així que val la pena perdre uns minutets amb el tema.
- Anna Maria
- :: girafa
- Entrades: 2122
- Membre des de: dv. ago. 03, 2012 5:26 am
- Ubicació: Lleida
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |