APROFITAR LES RESTES
- ninetapetita
- :: zebra
- Entrades: 1398
- Membre des de: ds. juny 12, 2010 8:06 am
Re: APROFITAR LES RESTES
M'heu fet pensar en una cosa que sempre feia ma mare i que em sembla que rescataré!
Quan feu tall arrebossat, amb l'ou i el pa rallat que sobra, ho ajunteu tot i feu "boletes". Si a sobre el pa ratllar era d'aquell amb all i julivert (o bé piqueu all i julivert a l'ou), llavors ja queda tremendo! Aqueste boletes es fregeixen al mateix oli i queden boníssimes!
Quin gran post!!!
Quan feu tall arrebossat, amb l'ou i el pa rallat que sobra, ho ajunteu tot i feu "boletes". Si a sobre el pa ratllar era d'aquell amb all i julivert (o bé piqueu all i julivert a l'ou), llavors ja queda tremendo! Aqueste boletes es fregeixen al mateix oli i queden boníssimes!
Quin gran post!!!
Re: APROFITAR LES RESTES
Hola ! aprofitar les restes està súper bé, i als temps que corren....
Jo quan faig carn estofada, cosetes amb salseta, mira de fer patates estofades i allargar-ho amb alguna cosa. Però si em queda molt poc suc, per exemple un got, el que faig es congelar-ho amb la plantilla per fer glaçons. Així em queden dauets petits així si faig un sofregit per macarrons, i tiro un parell de "cubitos" casolans i reforcen el gust.
També quan a la peixateria em regalen el julivert, el pico amb all i oli i també faig glaçons, així es conserva al punt de fresc i quan necessito per posar a la planxa ho poso i ja es desfà.
L'altre dia vaig fer ous farcits els típics amb tonyina, no hi vaig posar maionesa per si de cas no agradava a tothom i va ser una bona pensada, en van sobrar i a la nit vaig fer crestetes afegint, olives tallades i una llauneta de pebrot del piquillo, també vaig trinxar l'ou, va quedar molt bo.
Jo quan faig carn estofada, cosetes amb salseta, mira de fer patates estofades i allargar-ho amb alguna cosa. Però si em queda molt poc suc, per exemple un got, el que faig es congelar-ho amb la plantilla per fer glaçons. Així em queden dauets petits així si faig un sofregit per macarrons, i tiro un parell de "cubitos" casolans i reforcen el gust.
També quan a la peixateria em regalen el julivert, el pico amb all i oli i també faig glaçons, així es conserva al punt de fresc i quan necessito per posar a la planxa ho poso i ja es desfà.
L'altre dia vaig fer ous farcits els típics amb tonyina, no hi vaig posar maionesa per si de cas no agradava a tothom i va ser una bona pensada, en van sobrar i a la nit vaig fer crestetes afegint, olives tallades i una llauneta de pebrot del piquillo, també vaig trinxar l'ou, va quedar molt bo.
Re: APROFITAR LES RESTES
Gran idea, aquesta dels glaçons! Me l'apunto!!!!
- Alexita012
- :: granota
- Entrades: 239
- Membre des de: dv. oct. 19, 2012 1:19 pm
Re: APROFITAR LES RESTES
La d'idees que s'agafen!!! la dels glaçons es boníssima i la de les crestes tmb, tot i que a casa restes tenim poques pq el meu marit és tremendo picant a totes hores ¬¬
Re: APROFITAR LES RESTES
Ostres si! Això de congelar mida glasons està molt bé!
Jo aprofito per fer flams salats quan sobra verdura.
La saltejo una mica, a vegades ni això i hi afegeixo ou batut i un rajolí de llet, salpebro al gust i al forn al bany maria.
Si es fa amb flameres individuals i un cop llestos per presentar ho gratineu una mica amb formatge al damunt queda un àpat espectacular!
Jo aprofito per fer flams salats quan sobra verdura.
La saltejo una mica, a vegades ni això i hi afegeixo ou batut i un rajolí de llet, salpebro al gust i al forn al bany maria.
Si es fa amb flameres individuals i un cop llestos per presentar ho gratineu una mica amb formatge al damunt queda un àpat espectacular!
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |