CUINAR PER AMOR!

Petites ajudes per a millorar les nostres receptes, idees per condimentar millor els nostres plats, saber on podem un ingredient en concret...
Avatar de l’usuari
mama2010
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1270
Membre des de: dc. jul. 29, 2009 4:23 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: mama2010 » ds. maig 29, 2010 6:39 pm

Jo no he fet fotos!!! Pero el meu pare que no es de menjar postre ha repetit!!! Estava super bo!!! I per compensar calories (je-je), li he ficat caramels del Solano sense sucre de nata i maduixa xDDDD
Positives: Madrona :-:.b, Nivaira :-:.b, NidiaGi :-:.b, Mama2010 :-:.b, Pimpam :-:.b, Gegar :-:.b, Bombolla :-:.b, Anoa :-:.b, Ninetapetita :-:.b, Martavila :-:.b i Brownie :-:.b

Segona Fornada Positiva: NidiaGi <:-< <:-<


La Gràfica del positiu

♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011

Imatge
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Avatar de l’usuari
piruleta
:: lleona
:: lleona
Entrades: 929
Membre des de: dv. feb. 19, 2010 11:09 am
Ubicació: Granollers

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: piruleta » dg. maig 30, 2010 6:58 pm

quna pinta el pastis Agunau!! >.-<: >.-<: Jo el tinc pendent pel cap de setmana que be, que segurament quedarem amb el cunyat! Ara avui he tornat a repetir el de poma a l'Albert li agrada molt, resulta que havíem d'anar a berenar amb uns amics, però s'han posat malalts i quan li he preguntat: "i ara que fem amb tot un pastis", ell sense dubtar-ho "doncs menjar-nos-el".

Ja veieu tinc una autèntic llaminer a la família, haurà de tornar a fer esport si vol seguir aquest ritme de dolços!!!
Avatar de l’usuari
vallpresona
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 330
Membre des de: dc. març 24, 2010 11:36 am
Ubicació: Alt Empordà

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: vallpresona » dg. maig 30, 2010 8:40 pm

IMG_0058.JPG
Amanida d'espinacs
IMG_0060.JPG
Bacallà amb mel


Hola noies!
Estic intentant penjar un parell de fotos dels meus invents! Em pensava que no podia ... aviam si surten!
Imatge
Avatar de l’usuari
agunau
:: tigre
:: tigre
Entrades: 733
Membre des de: dl. feb. 15, 2010 4:40 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: agunau » dl. maig 31, 2010 10:42 am

Hola guapes!!
Com estàn les cuineres?!

Vallpresona reina quina bona pinta!! nyam nyam :ok:

Piruleta tens que fer-lo ja el Pastís de Pettit Suisse!! jejejeje està boníssim!! jo segur que repeteixo!! el de poma encarà el tinc pendent :love:

Ramtri gràcies :love: animat que ja veuràs que és molt ràpid i senzill.

Mama 2010 segur que estava boníssim!! amb caramelets i tot!! >.-<:
Avatar de l’usuari
NyiNyi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1271
Membre des de: dl. set. 08, 2008 9:32 am

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: NyiNyi » dl. maig 31, 2010 11:21 am

Quina bona pinta el pastís de petit suisse!!!!!!! aquest l'haig de fer algún dia! :ok:

Jo aquest divendres vaig fer el pastís de carn, vaig seguir la recepta de la rela, tot i que el vaig modificar un xic.
Va quedar boníssim!!!! el meu home ja m'està demanant que el repeteixi!!!!!! :r) l'única cosa, que no hi vaig tirar fotos.. em sap greu! :ufs:
Cada instant és únic i no es repetirà!

Imatge
Avatar de l’usuari
Mara17
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4334
Membre des de: dv. març 26, 2010 11:14 am

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: Mara17 » dl. maig 31, 2010 11:34 am

Mare de Déu, Agunau! Quin pastís!!! Hi ha la recepta al post? No l'he sabuda trobar!!! Me'n menjaria un de sencer, ara mateix!!! :love:
Glinda, Rela i Mara
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Mara17
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4334
Membre des de: dv. març 26, 2010 11:14 am

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: Mara17 » dl. maig 31, 2010 12:47 pm

Uf, quina pinta!!! Gràcies!
Glinda, Rela i Mara
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
piruleta
:: lleona
:: lleona
Entrades: 929
Membre des de: dv. feb. 19, 2010 11:09 am
Ubicació: Granollers

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: piruleta » dl. maig 31, 2010 2:26 pm

Ostres Agunau el tinc pendent amb petitsuis de prèssec o albercoc, no sé ben bé de què és i melmelada de préssec. Que al post del pastis comentaven a veure si es podia fer d'algun altre gust!
A veure quan vaig a comprar els petit suis aquests i ho probo!
Avatar de l’usuari
eva gi
:: lleona
:: lleona
Entrades: 902
Membre des de: dt. ago. 11, 2009 11:30 am

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: eva gi » dc. juny 02, 2010 6:54 pm

bona tarda noies

us volia fer una consulta, a veure si alguna em pot ajudar,....necessito idees

demà tenim un sopar, i és d'aquells sopars que tothom porta alguna cosa, a mi m'han tocat els postres

som 12 i vaig pensar a fer el pastis de petit suis i el de tres xocolates, però per repartir-ho millor he posat les racions en copes de plàstic. Ja he fet el de petit suis i estic ala meitat dels de xocolata, dema us poso fotos

però en voldria fer un altre, els gots no m'han quedat molt plens i pensava fer untercer postre, però no se quin

em podeu ajudar?? hauria de ser un pastis com els altres dos, fred, perque al fer-ho amb copes de plastic no pot anar al forn

a veure siem doneu idees
Imatge
ImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
agunau
:: tigre
:: tigre
Entrades: 733
Membre des de: dl. feb. 15, 2010 4:40 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: agunau » dc. juny 02, 2010 11:01 pm

eva gi Ostres molt bona la idea del Pastís de Petit Suisse i el de Tres Xocos en copes!! aviam que et sembla la meva idea per seguir la línea del que has preparat...

Copa Mousse de Turron
Ingredientes
1 tableta de turrón
3 huevos
250 grs de nata montada
Carameo líquido
crocanti

Elaboración
Pica el turrón en trozos, colocalo en la licuadora, con las yemas de los huevos.
Bate hasta obtener una crema. Añade a la mezcla la nata y las claras montadas a punto de nieve.
En la copa, debajo poner una base de caramelo, encima la mousse i decorar con crocanti.
Dejalo reposar en la nevera hasta servirlo.

Jo vaig possar-hi al fons de la copa el caramel i damunt un tros d'un Biscote de Soletilla, despres el Mousse i per decorar com que no tenia crocanti vaig possar uns Mikados i caramel que vaig fer al forn.

La recepta és per l'estil de les que ja has fet, fàcil, ràpida i sense cocció :ok:
No se si t'he ajudat, però el Turró és un postre que sempre trionfa!!

turro.JPG
agunau l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. juny 03, 2010 5:52 am, en total s’ha editat 2 vegades.
Avatar de l’usuari
agunau
:: tigre
:: tigre
Entrades: 733
Membre des de: dl. feb. 15, 2010 4:40 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: agunau » dc. juny 02, 2010 11:04 pm

piruleta ha escrit:Ostres Agunau el tinc pendent amb petitsuis de prèssec o albercoc, no sé ben bé de què és i melmelada de préssec. Que al post del pastis comentaven a veure si es podia fer d'algun altre gust!
A veure quan vaig a comprar els petit suis aquests i ho probo!


Quina bona idea, no s'he m'avia acudit pas variar el gust, doncs segur que el provaré de fer de petit suisse de préssec i de natural!! gràcies guapa!! :ok:
Avatar de l’usuari
eva gi
:: lleona
:: lleona
Entrades: 902
Membre des de: dt. ago. 11, 2009 11:30 am

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: eva gi » dj. juny 03, 2010 8:32 am

agunau ha escrit:eva gi Ostres molt bona la idea del Pastís de Petit Suisse i el de Tres Xocos en copes!! aviam que et sembla la meva idea per seguir la línea del que has preparat...

Copa Mousse de Turron
Ingredientes
1 tableta de turrón
3 huevos
250 grs de nata montada
Carameo líquido
crocanti

Elaboración
Pica el turrón en trozos, colocalo en la licuadora, con las yemas de los huevos.
Bate hasta obtener una crema. Añade a la mezcla la nata y las claras montadas a punto de nieve.
En la copa, debajo poner una base de caramelo, encima la mousse i decorar con crocanti.
Dejalo reposar en la nevera hasta servirlo.

Jo vaig possar-hi al fons de la copa el caramel i damunt un tros d'un Biscote de Soletilla, despres el Mousse i per decorar com que no tenia crocanti vaig possar uns Mikados i caramel que vaig fer al forn.

La recepta és per l'estil de les que ja has fet, fàcil, ràpida i sense cocció :ok:
No se si t'he ajudat, però el Turró és un postre que sempre trionfa!!

turro.JPG


ostres agnau m'agrada molt la idea >.-<: >.-<: >.-<: >.-<:

trobare turró al super???

quina quantitat et va sortir amb aquestes mides? és q haig de fer 12 copes
Imatge
ImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
eva gi
:: lleona
:: lleona
Entrades: 902
Membre des de: dt. ago. 11, 2009 11:30 am

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: eva gi » dj. juny 03, 2010 8:39 am

mireu he fet el paastis de petit suis i les copes m'han quedat així

i veieu prou quantitat?? esti pensant fer una segona capa

a, al cim i posaré una maduixa, en tinc de fresques i penso q hi pot quedar be
Fitxers adjunts
IMG_1875.JPG
Imatge
ImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
NyiNyi
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1271
Membre des de: dl. set. 08, 2008 9:32 am

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: NyiNyi » dj. juny 03, 2010 9:47 am

Bones Eva!!

A l'hipercor segur que trobes turró! ;-)

Espero que tot et vagi de conya!
Molt bona idea de fer els pastissos amb copes! :ok:
Cada instant és únic i no es repetirà!

Imatge
Avatar de l’usuari
piruleta
:: lleona
:: lleona
Entrades: 929
Membre des de: dv. feb. 19, 2010 11:09 am
Ubicació: Granollers

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: piruleta » dj. juny 03, 2010 9:50 am

Molt xulo Eva, si fas més copes jo no n'hi posaria pas més, que "lo guai", és anar provant de tot, almenys així a mi em conquistaries que m'agrada provar-ho tot, però a miquetes!
Segur que triomfes amb el sopar!!!
Avatar de l’usuari
eva gi
:: lleona
:: lleona
Entrades: 902
Membre des de: dt. ago. 11, 2009 11:30 am

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: eva gi » dj. juny 03, 2010 9:54 am

NyiNyi ha escrit:Bones Eva!!

A l'hipercor segur que trobes turró! ;-)

Espero que tot et vagi de conya!
Molt bona idea de fer els pastissos amb copes! :ok:



ostres Nyi nyi tens raó :ok: :ok:

men vaig al caprabo i si no en trobo m'arribo a lhipercor
Imatge
ImatgeImatgeImatge
Avatar de l’usuari
luva
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1435
Membre des de: dc. gen. 07, 2009 1:22 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: luva » dj. juny 03, 2010 4:55 pm

Noies avui he dinat "migas" mmmm que bones. Us explico la recepta, i sobretot li explico a l'Angelina que m'ho ha demanat:

Ingredients:

- Pa dur
- Oli
- Alls
-Pebrot verd
- Meló
- Xoriço
- Morcilla de ceba

El dia abans poses el pa dur humitejat d' aigua i el deixes reposar durant tota la nit. Al dia següent has de fer engrunetes amb el pa, "desmenuzarlo, desmigarlo" no ha d' estar molt moll ni molt sec, si està molt moll trigareu molta estona a coure'l. En una paella posar oli per fregir, tirar els alls pelats però sense tallar per poder apartar-los després, és perquè donin gustet. Quan el pa ja està desmigat posar-lo a la paella i coure'l fins que es faci de color marró. Es necessita força als braços i molta paciència. Quan estiguin "sueltas" com engrunetes de pa ja estaran llestes.
En una altra paella fregir els pebrots, el xoriço i la botifarra negra de ceba. El meló també és per acompanyar.

Aix m' encanten!!!!
1/5/12 TE+dia de la mare, gràcies per aquest regal!
5/1/12 El dia més feliç de les nostres vides, el teu naixement!

17/5/15 TE + un@ germanet@ per la nostra princesa!
Avatar de l’usuari
angelina
:: dinosaure
Entrades: 5461
Membre des de: dc. març 25, 2009 12:37 pm
Ubicació: Poitiers, FRANÇA

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: angelina » dj. juny 03, 2010 5:50 pm

Gràcies LUVA quina eficacia!!!! :ok: :love: :love:
Una pergunta hi poses molt all? i d'oli per fergir-lo, una micona o un "tollet"?? i després el pobrot i companyia els barrejes o t¡ho menjes al costat!?
PER VEURE ELS NOSTES POSTS CLICKEU AL TICKER:

Imatge
Imatge

Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
Imatge


El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com

WALID & INÈS
Avatar de l’usuari
luva
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1435
Membre des de: dc. gen. 07, 2009 1:22 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: luva » dj. juny 03, 2010 7:12 pm

Angelina et responc:

Amb dos allets ja tens. És per donar-li una mica de sabor. De l' oli 1 dit i mig més o menys, un tollet com has dit, pensa que s'ha de fregir el pa. Lleugeres les migas no són jeje! I l'acompanyament va a gustos, jo ho barrejo tot o ho tinc separadet segons em vingui de gust. Però millor barrejadet i el meló el vas picant a part.

Un petoniku guapa i si les fas posa'ns la foto!!!!
1/5/12 TE+dia de la mare, gràcies per aquest regal!
5/1/12 El dia més feliç de les nostres vides, el teu naixement!

17/5/15 TE + un@ germanet@ per la nostra princesa!
Avatar de l’usuari
angelina
:: dinosaure
Entrades: 5461
Membre des de: dc. març 25, 2009 12:37 pm
Ubicació: Poitiers, FRANÇA

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: angelina » dj. juny 03, 2010 7:19 pm

mmmmm avian si les probo quan tingui pa sec...mmmm
:love: :love:
PER VEURE ELS NOSTES POSTS CLICKEU AL TICKER:

Imatge
Imatge

Walid Hem fet teta durant 1.043 dies (del 12/08/2009 al 19/06/2012)
Inès Hem fet teta durant 497 dies (des del 14/02/2011 al 25/06/22012)
Imatge


El blog de la mama: http://man-smanetes.blogspot.com

WALID & INÈS

Torna a “Trucs i idees”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: