CUINAR PER AMOR!

Petites ajudes per a millorar les nostres receptes, idees per condimentar millor els nostres plats, saber on podem un ingredient en concret...
Avatar de l’usuari
piruleta
:: lleona
:: lleona
Entrades: 929
Membre des de: dv. feb. 19, 2010 11:09 am
Ubicació: Granollers

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: piruleta » dc. juny 09, 2010 10:10 am

Ramtri ha escrit:
Ramtri ha escrit:
piruleta ha escrit:aquí les fotos!!! Han quedat molt desiguals, la pròxima ja quedaran espectaculars
IMG_1966low.jpg



Uleleee!!! Quina bona pintassa!!!
:p-)



Ostres piruleta!!!
Què petit és el món!!!!
Tu ets de Caldes de Montbui?
He estat fent el xaferderot a la web que tens a sota i he vist fotos d'ex-monitors meus de l'Esplai Grifoll de Caldes que suposo que seran amics o familiars... teus!!!!! Em sembla que són fotos de la Fira de Sta. Llúcia! Pot ser?
:r)


hola, sí que són de la fira però de fa 2 anyets!! Jo sóc de Granollers, però casualitats de la vida tinc molts amics per Caldes, amb els de la foto són els que vam muntar la parada, de fet vam fer un campament base a casa seva durant el cap de setmana, a veure si aquest any podem repetir amb els peques nouvinguts!!!
Avatar de l’usuari
mama2010
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1270
Membre des de: dc. jul. 29, 2009 4:23 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: mama2010 » dc. juny 09, 2010 12:26 pm

piruleta ha escrit:aquí les fotos!!! Han quedat molt desiguals, la pròxima ja quedaran espectaculars
IMG_1966low.jpg


Quin goig que fan, no??? M'animare a fer-ne'n!!!
Positives: Madrona :-:.b, Nivaira :-:.b, NidiaGi :-:.b, Mama2010 :-:.b, Pimpam :-:.b, Gegar :-:.b, Bombolla :-:.b, Anoa :-:.b, Ninetapetita :-:.b, Martavila :-:.b i Brownie :-:.b

Segona Fornada Positiva: NidiaGi <:-< <:-<


La Gràfica del positiu

♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011

Imatge
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Avatar de l’usuari
pigadeta
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4886
Membre des de: dc. jul. 25, 2007 3:10 pm
Ubicació: Tarragona (xo ganxeta)
Contacta:

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: pigadeta » dc. juny 09, 2010 4:42 pm

Nenes quina pintorra les xuxes... apuntada pel proxim cumple del Roger!!!
Avatar de l’usuari
pigadeta
:: dragona
:: dragona
Entrades: 4886
Membre des de: dc. jul. 25, 2007 3:10 pm
Ubicació: Tarragona (xo ganxeta)
Contacta:

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: pigadeta » dj. juny 10, 2010 10:45 am

piruleta ha escrit:Recepta de Xuxes:
INGREDIENTS:!


M'he pres la llibertat... si vols ho trec de citar-te en un altre post

http://forum.socpetit.cat/viewtopic.php?f=51&t=16542&p=904477#p904477
Avatar de l’usuari
piruleta
:: lleona
:: lleona
Entrades: 929
Membre des de: dv. feb. 19, 2010 11:09 am
Ubicació: Granollers

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: piruleta » dj. juny 10, 2010 4:34 pm

Ok, Pigadeta em sembla fantàstic, nosaltres també ens ho estàvem pensant per al bateig de l'Albert!!! De fet en aquest post també hi vaig posar unes galetes que és el que vam fer pel bateig de la Rita! :ok:
Avatar de l’usuari
mama2010
:: zebra
:: zebra
Entrades: 1270
Membre des de: dc. jul. 29, 2009 4:23 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: mama2010 » dv. juny 11, 2010 9:06 pm

Torno a tenir un pastís de petite suisse a la neveraaaaaaaaaaaaa!!! Demà anem a casa els sogres i portem les postres. Sembla la presentació a la familia del pastís, tothom l'està tastant :ok: :ok: :ok:
Positives: Madrona :-:.b, Nivaira :-:.b, NidiaGi :-:.b, Mama2010 :-:.b, Pimpam :-:.b, Gegar :-:.b, Bombolla :-:.b, Anoa :-:.b, Ninetapetita :-:.b, Martavila :-:.b i Brownie :-:.b

Segona Fornada Positiva: NidiaGi <:-< <:-<


La Gràfica del positiu

♥♥♥♥ 14/2/11:TE+ ♥♥♥♥
Coneixem el ple significat de la felicitat el dia 11/10/2011

Imatge
Crònica de l'arribada del Ratolinet Erik AQUÍ
Avatar de l’usuari
agunau
:: tigre
:: tigre
Entrades: 733
Membre des de: dl. feb. 15, 2010 4:40 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: agunau » dg. juny 13, 2010 7:11 am

Piruleta ummm quina bona pinta!!
>.-<: >.-<: >.-<:
Avatar de l’usuari
piruleta
:: lleona
:: lleona
Entrades: 929
Membre des de: dv. feb. 19, 2010 11:09 am
Ubicació: Granollers

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: piruleta » dv. juny 25, 2010 2:29 pm

Noies he provat la coca de llardons recepta de la monipal, del post coca de st. joan. Rapídiissima i molt bona. Aquí teniu la foto!
Fitxers adjunts
IMG_2161low.jpg
Avatar de l’usuari
agunau
:: tigre
:: tigre
Entrades: 733
Membre des de: dl. feb. 15, 2010 4:40 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: agunau » dg. jul. 04, 2010 5:54 am

Piruleta quina bona pinta!!!!!
>.-<: >.-<: >.-<:

Jo en faig una de semblan però més sencilleta, ais ara no se si en alguna entrada anterior ja l'he posada :ufs: però per si de cas, us paso la fotico i la recepta, és molt ràpida i sencilla.

Ingredients
1 Pasta de full
Pinyons
Cabell d'Angel de llauna
Sucre moreno
Sucre glassé

Preparació
Estireu la pasta, la punxeu amb la forquilla, poseu damunt ben escampadet el cabell d'angel, els pinyons i sucre moreno pel damunt.
Al forn a 185º uns 20 minutets (més o menys, anau controlant i quan la vegueu llesta fora)
I apa llesta!! no més queda espolsar una mica de sucre glassé a les bores.

Bon profit!
pasta de full.JPG
Avatar de l’usuari
agunau
:: tigre
:: tigre
Entrades: 733
Membre des de: dl. feb. 15, 2010 4:40 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: agunau » dg. jul. 04, 2010 5:57 am

Avui tinc dinar de famili!! :p-)
I volia fer alguna cosa de postres, però com que tenim més d'una hora de camí i amb aquesta calor que fa..... no m'atrebeixo a pendra cap pastís i que arrivi fet un nyap :ufs:
Per aquest motiu m'he decidit a fer unes pastetes amb pasta de full i pasta filo, és més fàcil detransportar i aguantaran millor el viatge i el temps.
Ara mi posso i demà us passo les fotos i les receptes que seran improvisació total! jejejeje

Apa noies Bon Cap de Setmana!!
Avatar de l’usuari
anita_bcn
:: pantera
:: pantera
Entrades: 881
Membre des de: dt. set. 04, 2007 6:03 pm
Contacta:

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: anita_bcn » dl. jul. 05, 2010 7:29 am

agunau ha escrit:Piruleta quina bona pinta!!!!!
>.-<: >.-<: >.-<:

Jo en faig una de semblan però més sencilleta, ais ara no se si en alguna entrada anterior ja l'he posada :ufs: però per si de cas, us paso la fotico i la recepta, és molt ràpida i sencilla.

Ingredients
1 Pasta de full
Pinyons
Cabell d'Angel de llauna
Sucre moreno
Sucre glassé

Preparació
Estireu la pasta, la punxeu amb la forquilla, poseu damunt ben escampadet el cabell d'angel, els pinyons i sucre moreno pel damunt.
Al forn a 185º uns 20 minutets (més o menys, anau controlant i quan la vegueu llesta fora)
I apa llesta!! no més queda espolsar una mica de sucre glassé a les bores.

Bon profit!
pasta de full.JPG


Me ha encantado la receta y parece facilísima!!!!!!!!!!!!!! Dónde compras el cabello? Yo creo que no lo he visto nunca!
ImatgeImatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
agunau
:: tigre
:: tigre
Entrades: 733
Membre des de: dl. feb. 15, 2010 4:40 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: agunau » dl. jul. 05, 2010 5:21 pm

Anita el cabell d'angel el vene als supers, almenys al Mercadona segur que en tenen :ok:
A l'Area de Guissona també, allí es com un pot de tuper i al mercadona és com una llauna.
Avatar de l’usuari
dacona
:: poltre
:: poltre
Entrades: 669
Membre des de: dg. maig 23, 2010 10:16 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: dacona » dl. jul. 05, 2010 9:37 pm

Bona nit cuineres,

mentres espero que comenci CSI, estic fent les galetes de canyella, a és la tercera vegada que en faig, estan boníssimes. També les he probat de xocolata, en comtes de possar la canyella, hi he ficat xocolata per fer a la tassa, això sí, la quantitat la vaig fer a ull. Però hem van quedar molt bones....
Avatar de l’usuari
piruleta
:: lleona
:: lleona
Entrades: 929
Membre des de: dv. feb. 19, 2010 11:09 am
Ubicació: Granollers

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: piruleta » dl. jul. 05, 2010 10:37 pm

mm, amb xocolata, qué bé!!!!
Avatar de l’usuari
giuliette
:: lleona
:: lleona
Entrades: 905
Membre des de: dl. juny 21, 2010 11:28 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: giuliette » dt. jul. 06, 2010 8:56 pm

Hola!! Soc nova en aquest post, primer k tot.. mmm kines receptes que poseu!! ja tinc pendent el pastis de 3 xocolatas, el de petit suis i la pasta de full amb cabell d'angel ... mmm

Jo volia aportar una recepta que ens agrada molt i que no estic segura si ja l'ha posada algú

Solomillo de porc amb pasta de full, espinacs, panses i pinyons

Es una recepta senzillisima de fer, es salpebra el filet de porc tallat a filets i es pasa una mica per la planxa a foc fort nomes volta i volta desprès es fan uns farcellets amb la pasta de full i col·loquem un filet per farcell i a damunt posar-hi espinacs, panses i pinyons amb una mica d'oli, tanquem el farcellet, com un paquetet, i es posa al forn fins que es dori la pasta de full.
Es com una especie de panadó, nosaltres no hi posem els espinacs, panses etc, pq al meu marit no li agradan, pero opcionalment tb ho hem fet sense cap farcit adicional i també amb crema de llet i xampinyons...i a mi m'encanta!!
Es una recepta que hem fet quan hem tingut invitats i la veritat es que han quedat contents!! :ok:

Apa! vagi de gust!!
Imatge

Gràfica de la Giuliette

14/11/10 TE+
12/07/11 Ja tenim l'Àlex aquí!!!

ImatgeImatgeImatgeImatge

El Post de l'Àlex: viewtopic.php?f=91&t=23467

Us convido a visitar el meu blog de reposteria:

www.lagormanderia.blogspot.com
Avatar de l’usuari
piruleta
:: lleona
:: lleona
Entrades: 929
Membre des de: dv. feb. 19, 2010 11:09 am
Ubicació: Granollers

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: piruleta » dc. jul. 07, 2010 11:24 am

Noies, al final m'he decidit a fer un concurset per celebrar les 3000 visites del blog, si us interessa ,ja sabeu!!!
Avatar de l’usuari
Bridget_Jones112
:: gosset
:: gosset
Entrades: 439
Membre des de: dc. jul. 21, 2010 8:51 pm
Ubicació: Sabadell
Contacta:

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: Bridget_Jones112 » ds. jul. 31, 2010 7:56 pm

Madre mía que buena pinta tienen algunas recetas, mmmmmmm estaís hechas unas artistas. Lo malo es que yo estoy a régimen, jejeje tendría que haber entrado en otro foro. Pero es que me gusta mucho la cocina. Felicidades a todas. Las fotos hablan por sí solas,.. que pinta las cocas!!!
Avatar de l’usuari
vallpresona
:: tortuga
:: tortuga
Entrades: 330
Membre des de: dc. març 24, 2010 11:36 am
Ubicació: Alt Empordà

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: vallpresona » dg. ago. 08, 2010 6:50 pm

Noies!!!!! Imagino que esteu totes de vacancetes ... el post està molt aturadet!!!

Ja sé que potser ara a l'estiu no ve massa de gust ... però us penjo una recepta que he fet, he provat, ens ha agradat i l'he tret d'un llibre de receptes vegetarianes (adaptada).

Canelons d'espinacs i ricotta

Es bulleixen els espinacs i s'escorren.
Es barreja el formatge ricotta (també es pot fer amb quark)
Jo hi vaig posar ceba fregida
Es passa tot per la batedora i amb això farcim els canelons.

En una safata de forn, fem un llit de tomàquet fregit, els canelons, novament tomàquet, afegim mozzarella i al forn a gratinar!!!
Imatge
Avatar de l’usuari
Bridget_Jones112
:: gosset
:: gosset
Entrades: 439
Membre des de: dc. jul. 21, 2010 8:51 pm
Ubicació: Sabadell
Contacta:

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: Bridget_Jones112 » dg. ago. 08, 2010 11:55 pm

mmmmm qué rico tiene que estar!!!
Avatar de l’usuari
Charliemi
:: tigre
:: tigre
Entrades: 747
Membre des de: dt. juny 23, 2009 4:08 pm

Re: CUINAR PER AMOR!

EntradaAutor: Charliemi » dt. ago. 17, 2010 9:09 pm

Hola noies!! Heu passat algun cop per aquestes paradetes de productes artesanals que posen a vegades a les fires, festes, ... a Barcelona en posen a forces llocs, variant el cap de setmana. Bé el cas es que a nosaltres ens encanta un pastís de formatge que venen sempre a les paradetes de formatges i després d'una mica d'investigació i alguna consulta a la meva perruquera (que és una cuinera excepcional) ahir vam provar de fer-lo i resulta que va quedar igual i és moooooolt senzill!!. Nosaltres el vam fer petit per provar però es poden duplicar les quantitats:
- 250 gr de mató
- 3 ous petits o 2 de grans
- una tassa de cafè plena de sucre
- menys de mitja tassa de cafè plena de farina de blat de moro

Ho passem tot per la batedora que quedi ben fi, ho aboquem al motllo i ho posem al forn pre escalfat a 175º durant uns 30 min. Per veure si està llest com se sol fer el punxem i de dalt ha de quedar dauradet.

Espero que us agradi!!

Ah! He provat a tirar per sobre una mica de canyella un cop ja fet i li dóna un toc molt bo. També hi ha l'opció de donar-li un toc de llimona, en aquest cas s'hauria d'afegir el suc de mitja llimona a la barreja abans de fornejar.

Torna a “Trucs i idees”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: