sucre dels flams

Petites ajudes per a millorar les nostres receptes, idees per condimentar millor els nostres plats, saber on podem un ingredient en concret...
ajjt
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 51
Membre des de: dc. des. 02, 2009 9:20 am

sucre dels flams

EntradaAutor: ajjt » dg. oct. 24, 2010 6:01 pm

hola noies
us agrairia molt que em poguessiu dir com s'ha de fer el sucre dels flams perquè quedi fos i no s'enganxi als motllos
gràcies per endavant
Avatar de l’usuari
petitindis
:: rateta
:: rateta
Entrades: 164
Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
Ubicació: Girona

Re: sucre dels flams

EntradaAutor: petitindis » dg. oct. 24, 2010 7:33 pm

Doncs jo poso el sucre en un pot a foc lent i fins que queda desfet i de color marró. Perquè quedi líquid i no s'enganxi el que faig és tenir apunt la barreja del flam i tirar a les flameres el sucre i immediatament desprès la barreja del flam, i així em queda líquid i molt bé. És possible que hi hagi algun altre "truco" però a mi em va bé així.
ajjt
:: formigueta
:: formigueta
Entrades: 51
Membre des de: dc. des. 02, 2009 9:20 am

Re: sucre dels flams

EntradaAutor: ajjt » dl. oct. 25, 2010 7:24 am

moltes gracies

Torna a “Trucs i idees”

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

Membre de l'AMIC Control OJD Nielsen Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET

Recomanem: