sucre dels flams
sucre dels flams
hola noies
us agrairia molt que em poguessiu dir com s'ha de fer el sucre dels flams perquè quedi fos i no s'enganxi als motllos
gràcies per endavant
us agrairia molt que em poguessiu dir com s'ha de fer el sucre dels flams perquè quedi fos i no s'enganxi als motllos
gràcies per endavant
- petitindis
- :: rateta
- Entrades: 164
- Membre des de: dj. set. 02, 2010 10:14 pm
- Ubicació: Girona
Re: sucre dels flams
Doncs jo poso el sucre en un pot a foc lent i fins que queda desfet i de color marró. Perquè quedi líquid i no s'enganxi el que faig és tenir apunt la barreja del flam i tirar a les flameres el sucre i immediatament desprès la barreja del flam, i així em queda líquid i molt bé. És possible que hi hagi algun altre "truco" però a mi em va bé així.
Re: sucre dels flams
moltes gracies
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant
Membre de l'AMIC | Control OJD Nielsen | Hosting i Dominis.cat a CAT1.NET |